Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג צעיר שמעונינים לרכוש רכב שישמש אותי לנסיעות עירוניות ומדי פעם גם בין עירוני, אני נוהגת רק באוטומט. התקציב שיש לנו הוא 10k רצינו עזרה בייעוץ לרכב אמין וטוב שלא "שותה" דלק. אגב קיבלתי הצעה לרובר 216 בסביבות המחיר שציינתי. איך הרכב הזה בכללי האם כדאי. תודה מראש לכל המומחים שיענו.:-D

פורסם

רובר 216 הוא רכב לא זול לאחזקה בכלל - כמו"כ היצרן פשט את הרגל וזה לא בדיוק מועיל לזמינות החלפים.

חפשו לכם מיצובישי לנסר ישנה מתחילת שנות ה-90 אולי לא הרכב הכי חסכוני - אך אמין וזול לאחזקה עם זמינות חלפים טובה.

גם סופר לנסר מהשנים הראשונות תכנס בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רובר 216 הוא רכב לא זול לאחזקה בכלל - כמו"כ היצרן פשט את הרגל וזה לא בדיוק מועיל לזמינות החלפים.

בתור בעלים של רובר 216

בחיים לא נתקלתי באי זמינות של חלקים לרכב והחלפתי כמעט את כל המכלולים המכניים ברכב

לשרה

הרכב מאוד מהנה לנסיעה וגם האחזקה היא בגדר הסביר מחירי התיקונים הם לא יקרים יוצר מרכבים אחרים

אני כבר 3 וחצי שנים עם הרכב ומאוד נהנה ממנו

פורסם
בתור בעלים של רובר 216

בחיים לא נתקלתי באי זמינות של חלקים לרכב והחלפתי כמעט את כל המכלולים המכניים ברכב

לשרה

הרכב מאוד מהנה לנסיעה וגם האחזקה היא בגדר הסביר מחירי התיקונים הם לא יקרים יוצר מרכבים אחרים

אני כבר 3 וחצי שנים עם הרכב ומאוד נהנה ממנו

החלפת כמעט את כל המכלולים של הרכב ואתה עדיין מרוצה....

יש לי לנסר 1992 שקניתי באלף שקל לפני שנתיים - נסעה 20000 קילומטר וביקרה פעמיים במוסך (טיפול וטסט) פעם אצל המזגניסט ו...זהו.

שרה לא מעוניינת לשפץ רכב אלא להשתמש בו לצריכה ולנסוע - לכל הפחות בסעיף האמינות הוא נופל - ויעידו דבריך בעד עצמם...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

השואלת צריכה לקחת בחשבון שלמצוא רכב אמין בתקציב הזה מצריך מזל גדול. רוב כלי הרכב בתקציב הנ"ל יהיו ישנים. קחי בחשבון עלות תיקונים גבוהה בכל רכב מהשנתונים הנ"ל ואל תרכשי את הרכב בכל התקציב אלא רכשי בפחות והשארי מרווח גדול לתיקונים.

אני הייתי הולך על רכב קטן יותר ולא על משפחתי. תחשבי על פיאט פונטו.

פורסם

להתרכז בחיפוש אחרי סובארו ליאונה , מיצובישי לנסר/סופר לנסר, דייהטסו אפלאוז.

אני הצלחתי למצוא דייהטסו אפלאוז מיד ראשונה עם 61000 ק"מ בסכום זה , במצב חדש.

פשוט לעקוב אחרי לוחות מכירת הרכב ו"לדוג" מודעות של רכבים בסכום המבוקש עם מעט ק"מ ומיד ראשונה.

זה אפשרי אבל מחייב הרבה סבלנות.

פורסם
השואלת צריכה לקחת בחשבון שלמצוא רכב אמין בתקציב הזה מצריך מזל גדול. רוב כלי הרכב בתקציב הנ"ל יהיו ישנים. קחי בחשבון עלות תיקונים גבוהה בכל רכב מהשנתונים הנ"ל ואל תרכשי את הרכב בכל התקציב אלא רכשי בפחות והשארי מרווח גדול לתיקונים.

אני הייתי הולך על רכב קטן יותר ולא על משפחתי. תחשבי על פיאט פונטו.

מחירה של פונטו אוטומטית מתחיל מ-20 אלף בערך

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
החלפת כמעט את כל המכלולים של הרכב ואתה עדיין מרוצה....

יש לי לנסר 1992 שקניתי באלף שקל לפני שנתיים - נסעה 20000 קילומטר וביקרה פעמיים במוסך (טיפול וטסט) פעם אצל המזגניסט ו...זהו.

שרה לא מעוניינת לשפץ רכב אלא להשתמש בו לצריכה ולנסוע - לכל הפחות בסעיף האמינות הוא נופל - ויעידו דבריך בעד עצמם...

קניתי את הרכב במצב לא טוב, אף חלק לא הלך בהפתעה חוץ מאלטרנטור שהתברר שאני הרסתי

הרכב עבר יישור קו מקיף שבו הוחלפו המון מהמכלולים וכמו שאמרתי אף פעם לא נתקלתי באי זמינות של חלפים

• תוכן חדש...