Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת GOLF GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה בתולה, לא נערת ליווי, לא גבר ולא את הגולף הזאת.

מי שמחפש הרפתקאות מוזמן לקנות אותה. לי אין את הכח ואת התקציב להתעסק עם הפתעות.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני נראה/נשמע לך כמו סוחר?? :shock:

אני מחפש ליאון טורבו או A3 טורבו או גולף GTI. מעדיף מאוד DSG ו-5 דלתות. בגלל מחיר הנטיה שלי היא יותר לליאון שגם הכי יפה בעיניי. הגולף הנ"ל נראתה לי כמו הזדמנות טובה בגלל המחיר אבל אני חושש מאוד שזה מקרה קלאסי של לקנות בזול ולשלם ביוקר.

הבחור בכלמוביל טוען שאין לו אפשרות להוציא היסטורית טיפולים וגם אין לו דו"ח של בעלים קודמים. :x

לגבי הלאון שם, אתה ראית אותה? אתה יודע מה המחיר המדויק שהם רוצים?

הלאון במצב יותר טוב

המחיר תלוי במיקוח. לא אגיד לך לאן אני הגעתי, אבל 15 אחוז להוריד זה לא מילה גסה בכלל

אתה תגיע לאותו סכום כמו הגולף, אם תשחק עם הקלפים נכון.

זה הכול תלוי באדם, יש מישהו שיקנה גולף ב100 אלף, ואדם אחר יכל לקנות אותה ב80 עם המילים הנכונות והגישה הנכונה.

בקיצור, זה לא פלא שמכוערים הולכים עם כוסיות, הם פשוט יודעים לדבר טוב יותר.

לראות מי היד השנייה אתה יכול בקלות, אך לא הראשונה.

אבל ארמוז לך כך

הרכב עומד לא מעט זמן. קצת יותר מחודש/חודשיים.

פורסם
לא מזמן נמכרה אחת הGTI הכי שחוטות שיש,רכב שהיה בפול גז קבוע,עם ק"מ די גבוה,לפעמים היה מעשן קצת בעומס,יד 1.

בבדיקה המנוע יצא מצוין,שילדה נקיה ובמחיר הנכון נמכרה דיי מהר.

שטפו את האוטו התקינו צמיגים חדשים ולא רואים כלום מההיסטוריה שלו.

1+

כולם חכמים מאחורי המקלדת.

הבעיה הגדולה של כלמוביל היא המוכרנים שלה שמתנהגים כמו ירקנים. הפסד שלהם.

אני חיפשתי לפני כמה שנים יאריס TS כשעבדתי בחברה אחרת בתחום הרכב, הייתה שם אחת עם נתונים טובים ובמחיר טוב. כאשר ביקשתי להתעמק והמוכר ניסה "לערבב" אותי החלטתי שלא מתאים לי.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
1+

כולם חכמים מאחורי המקלדת.

.

אותו פראייאר שקנה גם התרשם עמוקות מעץ הריח שהיה ומהדשבורד שהבהיק "מפוליטורה"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
srack, מכל הרמזים שלך הצלחתי להבין שאתה מכוער שיוצא עם כוסית.

Good one.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...