Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוודא גם את תאריך הייצור של הצמיגים (4 ספרות, השתיים הראשונות הם השבוע בשנה והשתיים האחרונות הן השנה). לא מומלץ לקחת צמיגים בני יותר משנה. חשוב לבדוק בעיקר במבצעים למיניהם שאולי מנסים להפטר מצמיגים ישנים.

בהצלחה ונסיעה בטוחה וטובה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אהלן

קומהו הם תמורה טובה לכסף. הצמיגים שהכי נהנתי מהם מכל הצמיגים שהיו על הפורסטר שהייתה לנו היו Kumho Solus KH15, מדובר בצמיג שמוגדר כצמיג High Performance Summer.

שכחתי להזכיר, לפי ההוראות של סובארו הצמיגים שאתה מתקין צריכים להיות בעלי תקן מהירות V, אתה תמצא במידה של פורסטר המון צמיגים בתקן H.

אני לא יודע להגיד לך עד כמה זה משמעותי, אבל אם אתה מחליט לשים צמיגים בתקן מהירות H אולי עדיף שלא תעבור את ה170-180.

לגבי אוטודיפו - הם בד"כ דיי יקרים ואם יש להם "מבצע" הוא בד"כ על צמיגים באמת קצת ישנים. שמעתי גם על מקרים שבהם הם סיפקו ללקוחות רביעייה של צמיגים כשכל צמיג מתאריך אחר, אחד בן שנתיים ואחד בן חודשיים.

השמן שאני קונה לאוטו שלי צריך לעלות בערך 150 שקל לבקבוק של 4 ליטר. באוטודיפו הוא עולה 200.

באתר tires4u (הכתובת בהודעה הקודמת) יש מחירון ורשימה של פנצ'ריות שיתנו את המחיר באתר. המחירים שלהם בד"כ דיי בסדר למרות שאפשר למצוא יותר בזול לפעמים.

לגבי הצמיג שהצגת הeco משהו. אם הלינק ש101Falcon צירף הוא לצמיג הנכון אז מדובר בצמיג All season.

עם הקיץ הקריר והנעים שיש לנו בישראל בצירוף עם הכבישים המצויינים בד"כ צמיגים שלא מוגדרים כSummer מתפוררים ומתים פה, בטח אם תיסע איתם בשבילים. עדיף לקנות צמיגי קיץ.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

פנצריה אחת הציעה לי צמיגי מקסיס (אבל כביש) דגם MAP 1 99H. הם טוענים שבחול זה יותר טוב מ50/50 ושהצמיגים הנ"ל מחוזקים. מישהוא מכיר?

אם לא, אשמח לדגם מסוים של יצרן אחר שהוא מומלץ בכדי שאדע מה לבקש.

תודה,

גילעד.

פורסם

המחירים באתר TIRES4U גבוהים יחסית למציאות.

צמיגים שקניתי לפונטו, במידה 185\60\14, שעולים באתר בין 1600-1800 ש"ח, נרכשו בצמיגיה בקרית חיים ב-1400 ש"ח.

ביצעתי הזמנה וקיבלתי צמיגים טריים במיוחד, מתאריך 1710, שזה אומר תחילת מאי 2010. לא רע בשביל צמיג שנרכש בספטמבר.

אז מומלץ לבדוק ולחפור ולבצע הזמנה בצמיגיה שמומלצת ע"י חברי הפורום ולא לקנות דרך TIRES4U, כי הם מנצלים את הבורות של אנשים כדי לדחוף סחורה במחירים מופקעים.

פורסם

אני אחרי הרבה טלפונים וממש אין למצוא 50/50 במידה הזו.

דיברתי עם אנטון, שתי פנצ'ריות, אוטודיפו ועוד כמה. לאף אחד אין אפשרות אפילו להזמין 50/50 של יצרן.

אנטון אמרו שאולי יוכלו להשיג יוקהומות 50/50 ב2600 ש"ח :-o

תודה,

גילעד.

פורסם

עדכון: לאחר עשרות שיחות וברורים, אין בנמצא 50/50 במידה זו למעט יוקוהמה (כפי שאמרת דניאל).

לכן החלטתי ללכת על הברידגסטון כביש ER30. מחר אברר מחירים ומקווה שהם לא יהיו מוגזמים.

אם משהוא רכש כאלה במחיר שפוי לאחרונה, אשמח לדעת איפה.

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...