Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר ליונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי גטס 2006 במגרש ליסינג

הקילומטרז 90

הבעלים הקודמים היו חברת ליסינג , והרכב עדין יד 1 דהינו עבר מליסינג לליסינג בלי להחליף יד אני אהיה יד 2 , כפי הנראה סוג של סוחרות

יש להם טופס מבדיקה שהם עשו ויצא:

לבדוק זמני טיפולים , מעיכות באגן שמן

לתקן לכוון זויות , גומיות למשולש

תיקון תאונה לפנים , הוחלפו חלקי מרכב+פח חזית, מעיכה\תיקון בקצה קורה אורכית, מעיכות\תיקוני מרכב וצבע סביב+תחתית

חלקי פלסטיק פגומים\חסרים, נזק פגושים

מצבר חלש

אין אחריות על גיר אוטומטי,בלאי דיסקיות גיר\שמן כהה,לתקן ציריוצ

המכון אינו אחראי לזיופים לא חוקיים+ק"מ . לא נבדק ממיר קטליטי\זיהום אויר (אין אחריות) מס' מנוע לא תואם לרשיון שהוצג.

הם אמרו שהם מתחיבים לתקן הכל וגם אם אני אקח לבדיקה הם יתקנו כל מה שימצא בבדיקה וגם יתנו אחריות

השאלות שלי: כיצד אני יכול לדעת שהם באמת מתקנים הכל

נכתב שהיתה תאונה ,כיצד ניתן לקבל את פרטיה והשלכותיה (יראו בבדיקה שלי)

המנוע לא מתאים , הם אמרו שהם החליפו מנוע , אולי הוא משופץ ,כיצד ניתן לדעת , אמרו שנותנים שנה אחריות על המנוע

מצבר גם אמרו שיחליפו , כיצד ניתן לדעת שהוא טוב , יראו בבדיקה?

מה דעתכם על שאר תוצאות הבדיקה?

בדיעבד אולי לא כדאי גטס שזוללת דלק , האם יש המלצה ב30K למשהו חסכוני וקטנצ'יק?

פורסם

אתה משוגע? מנוע לא תואם?

תגיד ברכת הגומל על זה שיש בדיקות רכב שהצילו אותך מהרכב הזה...

גטס עם תאונה ומנוע לא תואם ואתה עוד מתייעץ? ברח ועכשיו.

שיהיה לך ברור - הק"מ הוא לא 90, אולי 190. הרכב טחון בצורה היסטרית.

רוצה גטס ב-30K?

פתח יד 2, תגדיר פרמטרים: גטס, עד 35K (תשאיר מקום להתמקח), מ-3333 ק"מ עד 120 אלף ק"מ.

ככה לא תתקל באלה שמשווקים רכב עם 190 אלף ק"מ, בתור "190", או באלה שלא רושמים בכלל ק"מ (כי יש להם סיבה טובה).

מכיוון שהרכב הזה מכר כ"כ הרבה יחידות, אני מאמין שאיפשהוא בארץ יש אחת כזו, אם לא 60 כאלה, למכירה בכל רגע נתון.

פורסם

אהלן!

אישית ואישית בלבד (בטוח יהיו כאלה שיחלקו עליי):

יונדאי גטס הוא אחד מהרכבים הכי מזאבלים, הכי מסריחים, הכי עגלתיים ומזעזעים ונוראיים, שמישהו חשב עליו והמציא אותו.

לדעתי האישית, מי שיצר והמציא את הרכב הזה, היה או עיוור, או עם עיניים קשורות כשהמציא אותו.

לא הייתי קונה חדש מהנייליונים, גם באלף שקל.

אתה מדבר על משופץ, מלינסינג, אחרי תאונות, לפני תיקונים, אחרי החלפות מנוע לא תואם ועוד ועוד.

"הם מוכנים"?

שיגידו תודה שאתה בכלל מדבר איתם, שאתה בכלל במהלכים איתם.

ל א ל ק נ ו ת !

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

שוב תודה

אתם והפורום מצילים אנשים מלעשות טעויות

מה לעשות , אני צריך אוטו זמני זול צעצוע שיסע רמת גן הרצליה ובחזרה יום יום

ואם אפשר שיהיה קטן קומפקטי זול וחסכוני בדלק

חשבתי שגטס ב 30K זה טוב ושהליסינג יתקנו הכל הכל הכל ויכפרו על הכל

אז אני מבין שהם זוועה , אבל אני לא מוצא סיריון או משהו אחר עם שנתון מודרני,קילומטרג נמוך ומחיר סביר

שוב תודה לכל העוזרים

פורסם

הראיתי לך איך מוציאים גטס נורמלית ב-30K. זה אפשרי.

לא הייתי פוסל את הגטס בכלל אם היא מתאימה לך.

תעקוב אחרי ההוראות שלי לחיפוש ולא תראה בכלל רכבים דפוקים - אני עושה את זה עכשיו עם פונטו ספייס ומקבל רק תוצאות ראויות.

פורסם

אני קצת נואש לאוטו

כל כך נואש שאני חושב שאולי התאונה שהאוטו עבר היא אולי קטנה , ושאולי יש להם פרטים עליה או שיתנו עליה אחריות

מנוע לא מתאים זה ממש ממש ממש קריטי? או שאולי הם יעדכנו בנירות וזה יעבור בדיקה שלי?

זה קצת מפתיע שהם ניפנפו בנייר הבדיקה הזה שלהם שלכאורה מנפץ להם את האוטו

אני חושש שבאוטו הבא הבדיקה המכה הזו תהיה על חשבוני

פורסם

מנוע לא מתאים זה אומר שלא תוכל לעבור טסט.

אם לא מצאת בלוחות אתה יכול לנסות בחברות הליסינג וההשכרה ולקנות מהם ישירות.

פורסם
אהלן!

אישית ואישית בלבד (בטוח יהיו כאלה שיחלקו עליי):

יונדאי גטס הוא אחד מהרכבים הכי מזאבלים, הכי מסריחים, הכי עגלתיים ומזעזעים ונוראיים, שמישהו חשב עליו והמציא אותו.

לדעתי האישית, מי שיצר והמציא את הרכב הזה, היה או עיוור, או עם עיניים קשורות כשהמציא אותו.

לא הייתי קונה חדש מהנייליונים, גם באלף שקל.

אתה מדבר על משופץ, מלינסינג, אחרי תאונות, לפני תיקונים, אחרי החלפות מנוע לא תואם ועוד ועוד.

"הם מוכנים"?

שיגידו תודה שאתה בכלל מדבר איתם, שאתה בכלל במהלכים איתם.

ל א ל ק נ ו ת !

:mm_yeah:

+1

ראיתי מספר לא מועט של תאונות שבהם גטס מעורבת, מזעזע ביותר!

פורסם
:mm_yeah:

ראיתי מספר לא מועט של תאונות שבהם גטס מעורבת, מזעזע ביותר!

כל המכוניות החדשות נראות מזעזע לאחר תאונה, מאחר ואזורי הקריסה מבצעים את תפקידם - שמירה על תא הנוסעים.

הגטס קיבלה בשעתו ציון של 4 כוכבים במבחן הריסוק התקני, תוצאה שתאמה למרבית המכוניות בנות זמנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא כמו הגטס.. לפני כשנתים התהפכה גטס בנתיב מולי משהו כמו 3 היפוכים מלאים ולאחר מכן נעמדה על הצד, למזל הבחורה אני הייתי היחיד באיזור כדי לחלץ אותה מהרכב (שהיה נעול) והמשימה הוכתרה רק לאחר שבירת השמשה האחורית שגם דרכו לא היה פשוט לצאת. הרכב היה פשוט מרוסק אמנם באמת היא יצאה ללא שריטה אבל אין ספק שמדובר בנס ולא בבטיחות מתקדמת.

• תוכן חדש...