Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא ספרינט מלאה באבזור:

בולמי קוני שקשה מאוד להשיג לדגם הזה- כיום, בוקסות פוליאוטרן, מצטי אירודיום, חוטי הצתה אמריקאיים (יקרים שאיני זוכר את שמם- כחולים), קלאץ וולאו חדש שנסע שבועיים, מושבי ספורט קדמיים מעור,הגה ספרינט מקורי, מנוע 1712 משופץ- הזרקה+ מחשב בוש, גיר מצויין שטופל רק בשמן סינטטי של agip, דוד ramos עם אישורים, תו תקן, ואישורי התקנה, ג'נטים bbs לבנים 14', מזגן מותאם לספרינט במצב חדש + מאוור נוסף לרדיאטור עם כפתור הדלקה עצמי לנהג.

הרכב עבר תאונת שרשרת לפני שנתיים, ויש עבודת פחחות (למי שירצה כפרוייקט) מקדימה ומאחורה (הערכה גסה של כ 10000 ש"ח).

כמובן שישנם עוד חלקים שאיני זוכר, וכן ימסרו לקונה חלקיי חילוף נוספים מקוריים ונדירים כמו שמשה חדשה, פנסים שקשה מאוד להשיג וכדומה.

המחיר המבוקש: 7000-8000 אלף.

הרכב נמצא בר"ג. הרכב לא הורד מהכביש, הוא מודל 88, 215000 ק"מ, יד 3, והוא אדום.

 

0547918964.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

×
×
  • תוכן חדש...