Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגולף דור 4 מנוע 2.0 שנת 01 (ידני)

הכול התחיל לפני כמה ימים כשישבתי עם רכב כבוי ומוזיקה דולקת, ואחרי זמן קצר יחסית המצבר התרוקן, הנענו את הרכב באמצעות כבלים ועד אתמול (כ3 ימים) הכול עבד כרגיל.

אתמול בערב רציתי לצאת וכשבאתי להניע את הרכב הופתעתי לגלות שהמצבר שוב התרוקן כשניסיתי שוב להניע בעזרת כבלים הופיע לי בהתחלה נורת דלק (למרות שהיה רבע מיכל) אחרי שנתתי למצבר כמה דקות להתמלא ונעלתי את הרכב עם השלט ופתחתי שוב הרכב הניע כאילו כלום לא קרה אבל הפעם הנורה של כריות האוויר נכבית עם כול הנורות אבל כמה שניות אחרי נדלקת שוב ולא נכבית.

היום בבוקר כשבאתי שוב להניע את הרכב שוב לא היה לי מצבר והרכב לא הניע.

ניסיתי לעשות "ריסט" והוצאתי את הפלוס למספר דקות אבל זה לא עזר והנורה שוב נדלקת עם כולם, נכבית עם כולם ונדלקת שוב לאחר כמה שניות.

חשוב לציין שהרכב שמור מאוד, לא עובר הצתעללות בנהיגה מסיבית ולא עושה קילומטרים מוגזמים.

הרכב לא עשה תאונה ב5 שנים האחרונות (בוודאות) ובחודש האחרון לא נגע בו שום רכב או עצם כולשהו (דבר שיכול לגרום לאיזה שיבוש במערכת כריות האוויר)

השינוי האחרון שעשיתי זה להחליף פילטר ממקורי לפילטר פתוח מקורי של פולקסוואגן עם חיפוי ללא התעסקות עם החישן אוויר.

תודה לכולם

מי שיוכל לעזור לי טלפונית אני ישמח 0546615205.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

1. יש לבדוק טעינה.

2. לבדוק את תקינות המצבר.

3. לבדוק זליגת זרם כאשר המנוע מכובה (ייתכן שקיים צרכן פרזיטי שמרוקן לך את המצבר).

4. לגשת למוסך ולהתחבר לסורק תקלות בכדי למחוק את התקלה הקשורה לכריות אוויר.

כאשר מנתקים את כבל המינוס של המצבר והמפתח נמצא בסווי'ץ מחשב כריות אוויר מזהה נפילת מתח או תקלה ולכן נורת כריות אוויר דולקת באופן קבוע.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

העיניין מאד פשוט ,המצבר שלך גמור וברגע שתחליף אותו כל הבעיות יעלמו ,

למעט איפוס שתצטרך לבצע למחשב כריות האויר מאחר ונרשמה בו תקלה

של "מתח נמוך " את האיפוס אתה יכול לבצע רק במוסך שמצוייד במיכשור מתאים.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בשביל מה התקנת פילטר פתוח ?

אני לא חושב שאתה צריך מכונאי/חשמלאי מומחה לפיתרון הבעיה שצצה ברכבך אלא כול מכונאי/חשמלאי עם סורק תקלות יכול לפתור את בעייתך.

אינני מכיר מוסכים באשדוד.

פורסם

תודה על העזרה.

רון אתה בטוח שהמצבר גמור? הוא בן פחות משנה.

אין סיכוי שמשהו גונב ממנו זרם?

• ספונסר פורום
פורסם

כל הבעיה התחילה לאחר שהמצבר נפרק ומאז לא יכל להיטען שוב

זה בדרך כלל מכוון לזה שהמצבר פשוט עייף ולא יכול להיטען יותר .

פורסם

ואם אני יחבר אותו למכונה שמטעינה מצברים יש סיכוי שזה יכול למלא אותו שיחזיק עוד קצת זמן בחיים?

פשוט אני קצר מאוד בכסף כרגע עד שתיכנס המשכורת הצבאית או האזרחית.

כמה בערך צריך להיות העלות של כניסה למחשב ומחיקה של התקלה עם נורת כריות האוויר?

*כרגע לקחתי נייר שיוף ועברתי על הקוטבים של המצבר ועל החיבורים (כשהמצבר מנותק כמובן) נתתי לו כמה דקות להיטען בעזרת כבלים ועשיתי סיבוב עם הרכב כרבע שעה, כשכיבתי והדלקתי אחרי דקה הוא הניע בלי בעיה, הבעיה נגרמת אחרי שעמד זמן שעולה על 5 שעות בלי להניע.

פורסם

השאלה האם לאחר הטענת המצבר עם כבלים עשית נסיעה ארוכה עם הרכב?

זה דיי ידוע שלאחר בעייה כזו יש לעשות נסיעה של כ-15 דקות לפחות על מנת להטעין את המצבר.

כל כיבוי והנעת הרכב צורכים הרבה חשמל.

אם המצבר פחות משנה אז אולי יש לך אחריות, בדר"כ נותנים לפחות שנה אחריות למצברים.

כפי שכבר המליצו לך, חפש מכונאי או חשמלאי רכב שיבדוק לך את הרכב ואולי אפילו ימצא לך איזה צרכן

שצורך חשמל בזמן שהרכב עומד.

אם אתה רוכש מצבר חדש אז חפש המלצות בפורום לגבי מצבר, אתה תופתע מאיזה "מותגים" כדאי לך להימנע.

פורסם

ייתכן מאוד שניתן 'להחיות' את המצבר על-ידי טעינה אצל חשמלאי. בכול מקרה צא לכביש מהיר וסע כמחצית השעה ויותר לשם טעינה המצבר וחזור לדווח מחר מה המצב.

בדרך כלל בצ'מפיון וגם מוסך רון לא גובים כסף עבור מחיקת תקלה במידה ואתה לקוח שלהם.

• ספונסר פורום
פורסם

מחיקת תקלה אתה יכול לבצע אצלנו ללא תשלום .

מעבר לזה נראה לי שאתה תצטרך להחליף את המצבר

תבדוק כמו שכבר הציעו לך אם יש עדיין אחריות .

• תוכן חדש...