Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגשים לקנייה מליסינג;

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתכנן לקנות רכב מליסינג, מישהו יכול לפרט מה כדאי לשים לב ומהם "שלבי העסקה" עד קבלת הרכב?

הרכב הוא יונדאי אקסנט שנת 2008, 86000 ק"מ (כלומר לפני טיפול 90K - טיימינג וכו', הם הורידו לי במחיר קצת בגלל זה).

ללא תאונות ידועות - אני כמובן לוקח לבדיקה גם אצל המכונאי שלי וגם במכון בדיקה.

על מה לשים דגש בבדיקה שלי האישית?

תודה!

פורסם

תעבור על הטופס שהם מספקים (תעלה אותו לכאן), ותעשה בדיקה עצמאית גם(גם אותה תעלה לכאן).

שלבי העסקה זה לבדוק את הרכב, להחליט שאתה לוקח אותו, לוודא שהם מתקנים את הליקויים כפי שהם מתחייבים. משלם את הסכום, ותוך כמה ימים מעביר בעלות.

רכבי ליסינג עוברים פגיעות פה ושם- צריך לראות כמה משמעותי. שוב, הכל תלוי מה יש בטופס הבדיקה.

פורסם

אוקיי, תודה רבה על התגובה! אני אעשה ואעלה.

מה לגבי חשיבות הטיפולים הקודמים במורשה יבואן או במוסך רגיל של חברת הליסינג? עד כמה זה משמעותי וכדאי להעדיף את זה והאם יש חברה שכן מטפלת במורשה יבואן?

פורסם

אוויס מטפלת במוסכי יבואן, אני אישית יכול גם להמליץ לך מהניסיון שלי איתם שהיה ניסיון טוב

וכעיקרון מה שקודמי אמר, לי זה מאוד עזר שהתייעצתי כאן שקניתי את הרכב שלי,

חשוב לדעתי גם אם הולכים לליסינג ללכת לחברה אמינה,

ולא משנה מה לעשות בדיקה עצמאית לא להתפתות לחסוך את הכמה שקלים האלה, אחרי זה מצטערים

אני הייתי בודק גם אפשרויות מימון טובות, אבל זה כמובן לפי מצבך הכספי

ואחריות שזה מאוד חשוב, אם משהו קורה לרכב, שיהיה "אבא ואמא" לפנות אליהם

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם
אוויס מטפלת במוסכי יבואן, אני אישית יכול גם להמליץ לך מהניסיון שלי איתם שהיה ניסיון טוב

וכעיקרון מה שקודמי אמר, לי זה מאוד עזר שהתייעצתי כאן שקניתי את הרכב שלי,

חשוב לדעתי גם אם הולכים לליסינג ללכת לחברה אמינה,

ולא משנה מה לעשות בדיקה עצמאית לא להתפתות לחסוך את הכמה שקלים האלה, אחרי זה מצטערים

אני הייתי בודק גם אפשרויות מימון טובות, אבל זה כמובן לפי מצבך הכספי

ואחריות שזה מאוד חשוב, אם משהו קורה לרכב, שיהיה "אבא ואמא" לפנות אליהם

תודה על התגובות!

• תוכן חדש...