Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוויפט תיתן התקדמות מבחינת שנתון, מנוע עדיף ואיבזור בטיחותי נוסף (למרות שלשתיהן 4 כוכבים עם ציון גבוה יחסית לזמנו). לא תיהיה שום התקדמות בנושא איכות, נוחות או מרווח פנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אין שום דבר אצלי שגורם לייקור הביטוח - אני לא נהג צעיר ואין לי תביעות מרובות. יתירה מכך, אני עובד מדינה ואפילו כשבדקתי שם (לכל מי שיודע ביטוח של עובדי מדינה לא מתחשב בכמות תביעות קודמות והוא גם זול יחסית) זה יצא מעל 4,000 למקיף, לא כולל ביטוח חובה. תריצו חיפוש ב-www.b2bit.co.il ותקבלו את אותה תוצאה. הביטוח יקר נורא ללא סיבה נראית לעין. לא שווה להחזיק פאביה. מקיף לגטס או לסיריון היה בסביבות 1500 כשבדקתי עבור עובדי מדינה וגם ב-b2bit. חשוב מאוד לקחת את זה בחשבון כי זה חלק נכבד מהעלויות השוטפות.

לגבי קניית רכב חדש - אמנם אני יוציא פחות כסף על אחזקה שוטפת אבל אצטרך להוסיף בטווח הקרוב עוד הרבה לצורך הרכישה. אני רוצה לחסוך, לא להוציא יותר, בייחוד בטווח הקרוב.

המחשבה שלי זה לעבור לסיריון משנתון נמוך יותר (איך המנוע 1000 סמ"ק אוטומטי?) או לגטס מאותו שנתון.

אני חייב אוטומט כי לאשתי אין רישיון על ידני.

שלום אודי,

ראשית לא ציינת היכן אתה גר, אל תשכח שזה גם משפיע. כמוך, גם אני עובד מדינה, אך בגלל שאני מתגורר בבאר שבע אני משלם קצת יותר על הביטוח, גם בחברות שעובדות עם עובדי מדינה. למרות זאת, 4000 ש"ח רק למקיף נשמע לי יקר מדי.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
אין שום דבר אצלי שגורם לייקור הביטוח - אני לא נהג צעיר ואין לי תביעות מרובות.

מה פירוש "אין לי תביעות מרובות". מספיקה תביעה אחת ב-3 השנים האחרונות כדי להגדיל את הפרמיה ב-12.5%, וגם הרשעות שלך או של אשתך בעבירות תנועה יכולות להשפיע על המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת עלויות אחזקה נטו, נראה שהגטס/אקסנט יהיו זולים יותר. מדובר ברכבים בסדר גמור, למרות הנטיה האוטומטית לקטול אותם בפורום הזה.

פורסם
מה פירוש "אין לית ביעות מרובות". מסיקה תביעה אחת ב-3 השנים האחרונות כדי להגדיל את הפרמיה ב-12.5%, וגם הרשעות שלך או של אשתך בעבירות תנועה יכולות להשפיע על המחיר.

מה זאת אומרת "הרשעות בעבירות תנועה יכולות להשפיע על המחיר"?

פורסם

אין משמעות למספר תביעות קודמות כשאתה מבטח דרך המכרז של משרד האוצר לביטוח רכב בבעלות עובדי מדינה.

למיטב ידיעתי גם למיקום גאוגרפי אין משמעות והפרמטרים היחידים שקובעים הם סוג הרכב וגיל הנהג הצעיר ביותר (שלוש אפשרויות - נהג מתחת לגיל 21, נהג מתחת לגיל 24 ונהג מעל גיל 24)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
מה זאת אומרת "הרשעות בעבירות תנועה יכולות להשפיע על המחיר"?

נהג שהיה בשלילה יעלה את מחיר הביטוח, איני יודע לגבי עבירות תנועה חמורות שלא הביאו לשלילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכוונה היא שלאשתי אין תביעות בכלל (לי יש אולי אחת בשלוש שנים, אבל אנחנו עושים לאשתי, לא לי). אין לי עבירות תנועה ואני גר בכפר סבא. ברור שמעל 4000 זה מחיר מופרך ולא הגיוני, זה עשירית ממחיר הרכב למען השם. על המיאטה 2008 שלי אני משלם כ-7000 ופה מדובר ברכב ספורטיבי, מועד לתאונות וקורץ לגנבים וונדליסטים.

בכל אופן שווה לעשות סקר שוק.

לאחר בירור קצר לגבי עבור סקודה פאביה 2005 (מקיף בלבד):

ביטוח ישיר - 3900

הכי ישיר - 2117

תשעה מיליון - 3307

המחיר של הכי ישיר כבר יותר שפוי ולא יחייב אותי להחליף את הרכב שזה חתיכת כאב ראש. אולי בהמשך אפילו אצליח להשיג מחיר נמוך יותר. מה גם שהצריכת דלק של הפאביה בסדר גמור.

פורסם

תקבל הצעה לביטוח מסוכנות הביטוח של היבואן , "אליייד ביטוח" אני מבטוח אצלהם מספר שנים, מוסך ההסדר במקרה של תאונה (טפו,טפו..) הוא המוסך המרכזי.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...