Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פיג'ו 307] רעידות הגה במהירות גבוהה

T-Maxximum
שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא גבוהה בסטנדרטים שלכם אלא 120.

כשאני במהירות הזו פחות או יותר ועוזב גז, לעיתים, לא תמיד, יש רעידות בהגה כאילו מערכת הABS או אחת מהמערכות האלקטרוניות העובדות על "פימפום" נכנסות לפעולה.

האוטו לא מאט בצורה דרסטית לכן אפשרות הABS נפסלת (ומן הסתם גם אני לא לוחץ על הברקס).

הבעיה מחריפה עוד יותר אם אני מוסיף ברקס למדורה.

חשבתי על כיוון של צמיגים לא מאוזנים, אבל האפשרות הזו לא נראת לי כיוון שהתופעה מגיעה לעיתים רחוקות, ואני לא נוגע בצמיגים (לחץ אוויר וכו') בין התופעות.

לגבי כביש משובש - תפסלו רעיון זה כי הרעידות היו על כבישים חדשים וחלקים ללא "צלקות".

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא גבוהה בסטנדרטים שלכם אלא 120.

כשאני במהירות הזו פחות או יותר ועוזב גז, לעיתים, לא תמיד, יש רעידות בהגה כאילו מערכת הABS או אחת מהמערכות האלקטרוניות העובדות על "פימפום" נכנסות לפעולה.

האוטו לא מאט בצורה דרסטית לכן אפשרות הABS נפסלת (ומן הסתם גם אני לא לוחץ על הברקס).

הבעיה מחריפה עוד יותר אם אני מוסיף ברקס למדורה.

חשבתי על כיוון של צמיגים לא מאוזנים, אבל האפשרות הזו לא נראת לי כיוון שהתופעה מגיעה לעיתים רחוקות, ואני לא נוגע בצמיגים (לחץ אוויר וכו') בין התופעות.לגבי כביש משובש - תפסלו רעיון זה כי הרעידות היו על כבישים חדשים וחלקים ללא "צלקות".

תודה!

קודם כל, תיגע בצמיגים... דחוף... כי לפי מה שאתה אומר אתה לא בודק לחץ אוויר בצמיגים שלך, יכול להיות שיש בהם לחץ אוויר לא נכון (מאוד מאוד סביר אפילו, אם לא נגעת מעולם בצמיגים שלך כדבריך) ומאוד יכול להיות שבטמפ' מסויימת (מה שמסביר את התופעה ש"באה והולכת" כדבריך) הצמיג מתנהג רע עד כדי רעידות.

ככה שלדעתי, דבר ראשון בדוק לחץ אוויר בצמיגים - הכל הארבעה, אחר כך תבדוק אם התופעה חוזרת, ואם היא ממשיכה, רק אז שווה לבדוק איזון גלגלים (בכל זאת, אולי איזה ג'אנט קיבל מכה) ובמקרה הכי גרוע כנס למכון פרונט לבדיקה....

אבל קודם כל

- לכוון לחץ אוויר בצמיגים-

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנקודה הקריטית היא ברגע שאני עוזב גז.

שם מתחילה הבעיה (אולי זה עניין של העברת משקל קדימה וכו').

לחץ הצמיגים בסדר, בהתאם להוראות יצרן.

אני בודק פעם בתקופה וההפרש לא גבוה.

מכה מהג'אנטים אני לא מאמין. האוטו לא עבר תאונות, לא שיפשופים וכו'.

הוא יד ראשונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנקודה הקריטית היא ברגע שאני עוזב גז.

שם מתחילה הבעיה (אולי זה עניין של העברת משקל קדימה וכו').

לחץ הצמיגים בסדר, בהתאם להוראות יצרן.

אני בודק פעם בתקופה וההפרש לא גבוה.

מכה מהג'אנטים אני לא מאמין. האוטו לא עבר תאונות, לא שיפשופים וכו'.

הוא יד ראשונה.

סע, תגרום לזה לקרות, ואחרי שתוודא שזה קורה, תגיע לאותה מהירות שוב, והפעם אל תעזוב את הגז, אלא בעזרת מוט ההילוכים פשוט שים ניוטרל, לא ברקס ולא כלום.

אני מאמין מאוד שמדובר על איזו בעיה עם תיבת ההילוכים \ ניהול המנוע ויכול להיות שכשאתה עוזב את הגז המנוע נחנק \ מגמגם \ לא מסונכרן באופן מלא עם הגיר והגלגלים ואתה מרגיש ברעידות האלה...

שווה נסיון.

רון.

-לרוב מדובר האיזה צינור שנקרע או איזה חישן מלוכלך...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...