Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאוטו רמקולים קומפוננט למקדימה וpioneer 460 לאחורה

שניהם מחוברים למגבר 400 וואט.

אני מעוניין גם לקנות סאב ומגבר כמובן.

חשבתי לקנות את הסאב של הפיוניר 1400 וואט 400 rms אבל אני מתלבט איזה מגבר לקנות לסאב, ואיזה סאב לקנות 4 אום או 2 אום

ומה כדאי לי לקנות מגבר 4 ערוצים ולחבר לו את הרמקולים האחוריים ואת הסאב בגישור ל2 היצואות שנשארו

ומישהו יכול להסביר לי איך לכוון את הקרוסאובר של הקומפוננט שלי?

תודה לכולם...

פורסם

שלום אבי.

קודם כל תגדיר תקציב לכל העסק.

אח"כ תנסה לשמוע כמה סאבים שונים, קצת כדי לקבל תמונה כללית של מה נשמע לך יותר טוב.

כשתדע איזה סאב אתה רוצה, תבחר לו מגבר מתאים.

לגבי הקרוסים, אילו כיוונים יש בהם?

מתחדשת*

פורסם
שלום אבי.

קודם כל תגדיר תקציב לכל העסק.

אח"כ תנסה לשמוע כמה סאבים שונים, קצת כדי לקבל תמונה כללית של מה נשמע לך יותר טוב.

כשתדע איזה סאב אתה רוצה, תבחר לו מגבר מתאים.

לגבי הקרוסים, אילו כיוונים יש בהם?

לגבי הסאב כבר אמרתי שאני רוצה את הפיוניר 1400 אבל אני לא יודע אם להביא את הגירסה של ה 2אום או את ה 4אום

את הסאב אני מביא ב 400 שח+תיבה ואני מוכן להשקיע עוד כ 500 על מגבר (כאן אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מגבר,ולאן המגבר יחובר לאיזה רמקולים וכו')

לגבי הקרוסים אני לא כל כך מבין אלו הקומפוננט או כאן

פורסם

תצטרך להעלות תמונה מפורטת של הקרוס, או פשוט לכתוב איזה כיוונים יש שם.

לגבי הסאב, אישית הייתי הולך על 4 אוהם, מכיוון שלמצוא מגבר ב 500 ש"ח שיוכל לעבוד ב 2 אוהם יהיה משימה לא קלה בכלל.

מתחדשת*

• תוכן חדש...