Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,לפני שבועיים הייתי בחיפושים אחרי 4 צמיגים ספורטיבים לרכב שלי,פזלתי נורא לכיוון ה T1R אבל לא מצאתי אותם,חיפשתי גם S.DRIVE אבל לא היה במידה שלי.בסופו של דבר קניתי רביעייה של MAXXIS MA Z1 מרושם ראשוני של שבועיים ובהשוואה לקודמים הצמיגים האלה פנומנאלים אני ממש מבסוט עליהם.

מכיוון שלא שמעתי עליהם שום המלצות מאף אחד(לא לטובה ולא לרעה) מעניין אותי לדעת איך הם לעומת הT1R וה S.DRIVE.

מכירים את הצמיגים האלו? מה דעתכם?

פורסם

אפשר לדעת כמה עלו לך ובאיזה מידה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

גם לי הציעו למאזדה שלי,משהו סביב ה 500 לצמיג במידה 50 17 205

אמרו לי שזה 150 שקל יותר מדי לצמיג מהסוג הזה לרכב כזה.

איך אתה מרגיש איתם? איזה רכב זה?

ג'ובני

פורסם

מורכבים על 306. מרגישים חבל על הזמן אני כרגע עדיין בוחן את הגבולות שלהם,עדיין לא הגעתי למצב שאני מחליק בפניה,לאט לאט אני מתחיל לקחת פניות יותר מהר ותמיד נדהם מחדש איך הצמיג אפילו לא חורק.

בגדול אני עדיין לא ממצה את היכולת שלהם עד הסוף אז אני לא מרגיש ששפכתי כסף לחינם.

• תוכן חדש...