Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר לגלישת אינטרנט WIFI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה מכשיר עם מסך של 5 אינץ בערך לגלישה באינטרנט אלחוטי בלבד, שירוצו שם למשל תוכנת מייל, דפדפן, ותוכנת התקשרות סקייפ\מסנג'ר.

האם מחשב כף יד יהיה הכי מתאים לצורך העניין? אם כן יש המלצה לאחד ספציפי שאולי כולל גם אנטנת GPS ככה שאני ארוויח כמה דברים במכשיר אחד? כמובן משהו מחו"ל שניתן להתקין עליו עברית כדי שהתוכנות יהיו בעברית ושתהיה לי אפשרות לקרא בעברית.

חשבתי על סמרטפון אבל המחירים לא מוצדקים בשביל מה שאני צריך

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מעוניין במוצרי התפוח, מה גם שאני רוצה מסך של לא יותר מ-7 אינץ, והתפוח הזה הוא יותר גדול כבר לכיוון המחשב. והמחיר שוב לא לטעמי, אני מעדיף כבר מחשב נייד עם מסך 13 או 12 על פני התפוח הזה.

in the face

with a chair

פורסם

שוב, אני לא רוצה מחשב, אם אני צריך לקחת מחשב, יש מבחר מחשבים ניידים קטנים במחירים של סביב 2000 ש"ח.

המטרה היא לקחת משהו קומפקטי שיכול להכנס לכיס או לפחות לא יצריך תיק משל עצמו או משהו בסגנון, ושהמחיר לא יהיה מעל 200 דולר, לכן שאלתי אם מחשב כף יד יכול להתאים לצורך העניין.

המכשיר של גוגל נראה חביב למדי, מישהו התנסה עם המוצר ויכול לתת דעתו? אם יש כזה עם אפשרות לעבוד עם IGO זה בכלל יעזור לי עוד יותר ככה שיהיה לי מכשיר אחד לכל השטויות האלה סגנון סמרטפון רק זול יותר ועם מסך גדול יותר.

in the face

with a chair

פורסם

המכשיר נראה לי תפור לי חוץ מהאנדרואיד בגרסה לא חדשה במיוחד וזה שאין לו GPS.

אפשרי לעדכן את האנדרואיד מאיזה מקום בצורה חינמית?

האם על מערכת חלונות של מחשבי כף יד, אפשרי להתקין מסנג'ר ובעצם להשמיש את העסק לעבוד כמו מחשב לכל דבר?

in the face

with a chair

פורסם

לגבי עדכון אנדרואיד, יש סיכוי טוב שכן.

בדקת לגבי הDell Streak? הוא 5 אינץ' ואמור להיות אחלה מכשיר (אבל גם יותר יקר מהצעצוע של DX)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אוקיי,

מאחר ואני כבר שבוע חופר באותו הנושא אני אשתף אותך ואגיד לך מה אתה מחפש.

אתה מחפש טאבלט אנדרויד, ורצוי כזה עם גירסה 2.1.

ברחבי הרשת מסתובבים להם עשרות סוגים של טאבלטים סיניים שחלקם ממש דומים אחד לשני, וכל הנושא הזה הוא מאוד מבלבל, לכן הייתי צריך לחקור אותו לעומק.

הלינק למשל שנתנו לך לדיל אקסטרים, מראה לך את הפשוט שבטאבלטים האלה, שלא יהיה מסוגל לעולם להשתדרג לגירסת האנדרויד עקב המעבד החלש שלו (VIA), שבפועל עובד במהירות של 300Mhz.

ממליץ לך להתחיל לחפש באתרי מכירות שונים טאבלט אנדרויד בעל מעבד בשם Telechips שיכול להריץ אנדרויד 2.1 ואפילו להשתדרג ל-2.2

חלק מהתכונות של הטאבלטים האלה (לא כולם כוללים אותם אבל רובם) - אינטרנט אלחוטי, חיישן ג'י שמסובב את המסך כאשר אתה מסובב את הטאבלט, מצלמה שלא יכולה לשמש כמצלמת רשת אלה רק כמצלמת סטילס, כל הטאבלטים האלה כרגע בעלי מסך ריזיסטיבי, יציאת HDMI לפעמים וכד'.

מעבדים נוספים מומלצים הם ARM11 או Cortex-A8.

GPS ישנו כרגע רק בסוג אחד של טאבלט, שהוא גם היקר ביותר מבין אוסף הטאבלטים הסיניים, והטאבלט הזה הוא גם בעל המעבד החזק ביותר מהחבורה, Cortex-A8.

דוגמא למכשיר מבוסס Telechips (שכרגע הוא העיסקה הכי משתלמת, וגם בעל התמיכה הרחבה ביותר מבחינת פיתוח עצמאי וקהילה):

http://www.aliexpress.com/product-gs/337604209-Free-UPS-shipping-Tablet-PC-7-Inch-Android-2-1-IROBOT-256MB-DDR-WiFi-Camera-G-wholesalers.html

פורסם

http://www.aliexpress.com/store/900098/210349399-338720916/Free-Ups-shipping-7-Android-2-2-with-GPS-HD-Tablet-PC-Umpc-MID.html

אאל"ט מחיר הטאבלט מצריך תוספת של 15$ כדי לקבל אותו עם GPS.

בכל מקרה של קנייה באליבאבא, ליצור קשר עם המוכר בצ'אט המובנה שם או באימייל לפני הקניה ולשאול אותו שאלות על המפרט, אפילו אם רשום כבר.

בקשר לחיצוני, זאת אופציה טובה אבל לא כל הטאבלטים תומכים בזה, צריך לבדוק איזה טאבלטים תומכים ובאיזה דגמים של ג'יפיאס הם תומכים.

• תוכן חדש...