Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, ברשותי מאזדה 2 שנרכשה לפני כשנה (יולי 2009).

כמו כולם, כעבור שנה, קיבלתי הזמנה לטיפול שנתי.

ההתניה היא 15,000 ק"מ או שנה מיום קבלת הרכב - הקודם מבין השניים.

היות ואני לא "קורע" את הרכב, הגעתי סך הכל ל-6500 ק"מ.

1. האם יש טעם ללכת לעשות טיפול שנתי? או שעדיף לחכות עוד קצת?

2. אנצל את ההזדמנות לשאול האם מישהו ממליץ על מוסך מורשה בלבד לרכבי מאזדה ?

(יש לי בעיה קטנה עם סגירת הדלת של תא הדלק, היא פשוט לא נסגרת וצריך למתוח את הקפיץ, לסגור אותה, ולשחרר את המתיחה בשביל שהיא תנעל, אז אני אנצל את ההזדמנות לתקן- בתחום האחריות)

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לחכות למי? שילמת מעל 100K על רכב חדש, לא תחליף שמן ומסננן ב 400 ש"ח אחרי שנה כדי לשמור על המנוע?

2. למה לתום האחריות? גש לעשות טיפול שנתי, ועל הדרך בקש שיסדרו את הקפיץ, לא צריך המלצה מיוחדת למוסך מורשה, כל מוסך מזדה שתיכנס אליו יבצע את 2 הפעולות הנ"ל בפחות מחצי שעה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יולי 2009? ז"א שהרכב עוד היה צריך להיכנס למוסך ביולי 2010. אתה בחריגה כבר, מומלץ לקחת את הרכב למוסך בהקדם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אי אפשר לדחות טיפול תקופתי ולטפל פעם בשנתיים כי אתה עובר בזמן הזה את ה15K הנדרשים.

מה יקרה אם אתה עושה 1000 ק"מ בשנה (כמו חבר הפורום STIO ) , תטפל פעם ב15 שנה?

בקשר לבעיה שיש לך - בשביל זה יש אחריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקרא את האותיות הקטנות בכתב האחריות.

לדעתי אמור להיות רשום שם שאיחור בטיפול של 1000 ק"מ או חודש אחד יכול לגרום להסרת האחרוית.

סבירות נמוכה ביותר שיעשו את זה בגלל איחור של חודשיים, אבל אל תדחה יותר.

פורסם

כמו שנאמר - זה המוקדם מביניהם - תעשה כבר טיפול.

מומלץ במורשה מאזדה - רכב דויד בתל אביב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני אגש לעשות.

יש טעם לבחור דווקא במוסך הראשי בניר צבי- שם קיבלתי את הרכב? האם המוסך שם מקצועי יותר מכולם מאחר והוא מטפל ברכבים לפני שמשחררים אותם? או שאפשר להסתפק במוסך מורשה בת"א?

האם יש טעם לציין שהייתי במילואים תקופה ארוכה ולכן לא ביצעתי את הטיפול בזמן?

או שעדיף לא לומר כלום ואף אחד לא יגיד לי כלום?

פורסם

לא צריך להגיד כלום - ישאלו , ענה מילואים חו"ל , רצתי מרתון לאט :lol: .

זה טיפול ראשון - החלפת שמן מנוע + פילטר , ובדיקה כללית - כל מוסך מורשה יבואן יכול לבצע .

בקשר לבעיה של התיקון במסגרת האחריות - עבור למוסך לפני הטיפול , התרשם מהמוסך

הראה להם את הבעיה - אולי צריך להזמין חלק מהחברה -

ביום שיודיעו לך כי החלק הגיע - תאם שעה והכנס את הרכב גם לטיפול .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תלוי מהיכן אתה בארץ, אני ביצעתי טיפול 30,000 למאזדה 2 במוסך נע אור מורשה מאזדה ויצאתי מרוצה, הגעתי אליו לאחר שגם שאלתי כאן בפורום וקיבלתי תגובות חיוביות לגביו, המוסך נמצא באזור התעשיה בבני ברק.

פורסם

אני מת"א.

אין לי בעיה להגיע לבני ברק, אני פשוט מעדיף מוסך גדול בעל שם ולא איזה מוסך קטן שעלול להיות שכונתי.

בקשר לבעיה עם תא הדלק, החלק קיים, אני חושב שפשוט במקום לשבת במקום שהוא יושב, משהו התרופף שם והוא רוקד, ובגלל זה כשאני מנסה לסגור את דלת התא היא לא נתפסת בתפסן

פורסם

יש שרשור די גדול שפתח sronis עם חוויה חיובית שעבר במוסך המרכזי של מאזדה בניר-צבי. אפילו מצאתי לך קישור. אם אתה מחפש מוסך נקי ומסודר, ממש בית מרקחת, כנראה שזה המוסך בשבילך. בפועל, גם מוסך שכונתי יכול להחליף לך שמן ופילטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הימרתי על ניר צבי.

איך התהליך מתבצע ?

אני אמור להתקשר להזמין תור לטיפול ?

במקרה שלי אני בונה על תיקון תא הדלק + טיפול שנתי, איך אני מזמין תור לזה היות והם לא ראו עדיין את הבעיה?

פורסם

התקשר למוסך בניר צבי - הסבר לפקידה כי אתה רוצה תור לטיפול שנתי + בדיקת בעיה במסגרת האחריות .

תאם יום ושעה שמתאים לך - וסע ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...