Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, פירקתי חלק מהמשקוף, ועכשיו יש לי חור בגודל של קרש 2 מ' מעל הדלת. (רואים את הבלוקים, מדובר בבניין ישן).

מה התערובת שאני צריך להכין בשביל מלט טוב בכמות המתאימה? כי לי יש לי קצת חומרים בבית.

תודה רבה, דני.!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במקרה שלך כדאי להשתמש בנירלט מקסימו / טמבור קליסימו / יעקובי פרופילה וכדומה.

נדבק טוב יותר, קל יותר לעבודה והגימור עדיף משל מלט.

:turn-l:
פורסם

צודק המגיב מעלי .

רק שאת החור אתה יכול למלא בקצת אבנים אפילו עיתונים ואת ה ס"מ 2 ס"מ האחרונים תמלא בצלוטיט הגימור עדיף.

פורסם

יובק - זה להשגה באייס וכו' - עלויות+-?

בקשר לעיתונים - בחייאת, אני רוסי, עבודה עברית לא מתאימה לי לאופי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יובק - זה להשגה באייס וכו' - עלויות+-?

בקשר לעיתונים - בחייאת, אני רוסי, עבודה עברית לא מתאימה לי לאופי.

שקית של 5 ק"ג כ 30 ש"ח.

ובכל העולם לא רק כאן לא ממלאים את הכל בחומר.

גם בבלוק יש חלל רק שאצלך הוא יהיה מלא בעיתונים ואם זה יעשה לך כייף תמלא בעיתוני רכב.

פורסם

אם רואים את הבלוקים אז אין לך חור, פשוט אין שם טיח.

כמו שכבר כתבו, צלוטיט/פרופילה/קליסימו/מקסימו או כל חרטוט אחר יתאים לך. אל תקנה באייס או בהום-סנטר, זה סתם יקר שם. כל טמבורייה שכונתית תמכור לך שקית כזאת במחיר של 10-20 ש"ח. תקנה גם שפכטל כדי ליישם את החומר על הבלוקים וניירות שיוף כדי לשייף את האזור לאחר האיטום. אם אתה זקוק לשכבה עמוקה יחסית של מילוי אז ייתכן שתצטרך לעבוד בשלבים ולא תוכל למלא את כל השקע בפעם אחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי - תודה רבה!

אם אנחנו כבר בשיפוצים - איך מורידים צבע שמן לבן ממשקוף ישן (אני רוצה לצבוע אותו מחדש בצבע חום-עץ)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למלא בעיתונים?!

אם כבר, לשים חצץ או חתיכות בלוקים (שבורים). נראה לי לא הכי רציני העצה של למלא את החור בעיתונים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתם מפספסים קלוט, החור הוא עד הבלוקים, והוא בעומק של קרש, זה נטו טיח.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למלא בעיתונים?!

אם כבר, לשים חצץ או חתיכות בלוקים (שבורים). נראה לי לא הכי רציני העצה של למלא את החור בעיתונים.

עיתונים זה מצויין כי קודם כל הם גמישים וניתנים להתאמה לחור, ודבר שני ע"מ שהמלט ידבק טוב לקיר עדיף אפילו להרטיב טוב את החור ואת העיתון(שסופח מים).

• תוכן חדש...