Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

בנוגע למעלה אדומים כפי שכתבתי - נחשב לשטח מבוטח.

ל-oriori880, במסגרת המבצע הזה לא אבל נשמח לעזור במחירים לרכבים שמתאימים לצרכיך.

בברכה,

מיטל

פורסם

היי אלעדיקו, לצערי הרב לא.

במבצע המדובר (100 ₪ ליום) ניתן להשכיר מגיל 22.

גמר חתימה טובה,

מיטל

היי מיטל

האם יש אפשרות להשכרת רכב גם מגיל 20 אצלכם ?

תודה

פורסם
היי אלעדיקו, לצערי הרב לא.

במבצע המדובר (100 ₪ ליום) ניתן להשכיר מגיל 22.

גמר חתימה טובה,

מיטל

תודה על התשובה מיטל, אבל התכוונתי להשכרה בגיל 20 בלי קשר למבצע. האם זה אפשרי?

פורסם

היי אלעדיקו,

לצערי, השכרה בגיל 20 אינה אפשרית.

בברכה,

מיטל

תודה על התשובה מיטל, אבל התכוונתי להשכרה בגיל 20 בלי קשר למבצע. האם זה אפשרי?
פורסם

כל הכבוד לכם !

בתור אחד שנאלץ לא פעם להשכיר רכבים לנסיעות בשבת עקב כך שהורי שומרי מסורת הייתי נדרש לשלם

סכומים אסטרונומים והשתתפויות עצמיות שהן מעבר לכל דמיון לכל מיני חברות קטנות ולא הכי אמינות ... ישר כוח ..

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תודה quiki! שמחים לשמוע,

בברכת חג שמח,

מיטל

כל הכבוד לכם !

בתור אחד שנאלץ לא פעם להשכיר רכבים לנסיעות בשבת עקב כך שהורי שומרי מסורת הייתי נדרש לשלם

סכומים אסטרונומים והשתתפויות עצמיות שהן מעבר לכל דמיון לכל מיני חברות קטנות ולא הכי אמינות ... ישר כוח ..

פורסם

ההתרשמות שלי:

כבר די הרבה זמן אני רוצה לקחת פיאט 500 ליום יומיים להתרשמות מהאוטו אחרי כל המחמאות ששמעתי שהוא מקבל.

התקשרתי לאלדן ביום ראשון על הבוקר ע"מ להזמין, אחרי רבע שעה ענתה לי מוקדנית לקחה מס' טלפון ואמרה שיחזרו אליי.

לא חזרו אליי עד הצהריים, אמרתי לעצמי אל תתעצל (יש סניף של אלדן 10 דקות הליכה מהעבודה שלי) אני הולך לקחת פיאט 500.

מגיע לשם מתווכחים איתי שהמבצע רק לצעירים, מה לעשות שאני בן 29, אחרי 10 דקות של וויכוחים ובדיקות עם המנהל וכל מיני כאלה בסוף מסכימים עקרונית להשכיר לי את הרכב באמת תודה רבה... רק מה בשלב זה מסתבר שאין פיאט 500 בסניף וגם לא בסניפים בסביבה ואם אני בעמת רוצה אני יכול לעשות הזמנה לעוד 24 שעות ואז יביאו לי פיאט 500 או פז'ו 107 אמרתי בסדר אבל אני רוצה 500 לא 107 אמרו לי אי אפשר להבטיח דבר כזה. בשלב הזה הבנתי את השירות שמקבלים מאלדן והחלטתי שאני מוותר על הרעיון...

נ.ב. אתמול (יום רביעי) חזרו אליי מהמוקד שביום ראשון השארתי בו את הפרטים שלי...

פורסם

אם כבר התחלנו עם הקלקול של השרשור אז כל מי שמעל גיל 24 ושכר כבר בעבר רכה קטן יודע שמחיר של 100-120 ש"ח ליום הוא מקבל רכב הרבה יותר גדול מפיאט 500 או פיז'ו 107 (מאזדה 2, פיאט פונטו וכו').

בקיצור, המבצע משתלם רק לאנשים בגיל 22-24.

GLF, לצערך המצב הוא זהה בכל חברות ההשכרה ואף חברה לא יכולה להתחייב שתקבל רכב מסוג X כרכב שכור, לא משנה כמה תבקש. האופציה היחידה היא לעבור בסניף כאשר הרכב נמצא במגרש ולבקש לשכור אותו (במידה והוא לא שמור למישהו אחר).

ד"א, לאחרונה מתחילות להיכנס סוזוקי אלטו לחברות ההשכרה אז השכרה בפחות מ-100 ש"ח ליום זו כבר לא מילה גסה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום לכולם,

שמי מיטל מחברת אלדן ואני אנהל את הנוכחות של אלדן ב-Carsforum.

רציתי לעדכן שממש היום יצאנו במהלך חדש הפונה לצעירים (ובכלל..) ומאפשר השכרת רכבים עירוניים ( 30 מכוניות מדגם פז'ו 107 וכ- 30 נוספות מדגם פיאט 500) בעלות יומית נמוכה. המכוניות יעמדו לרשות שוכרים בגילאי 22 ומעלה, במחיר של כ- 100 שקלים ליום וזאת במטרה לאפשר לאלו הגרים במרכזי הערים ואין ברשותם רכב קבוע בשל ההוצאות הרבות הכרוכות בזה, להגיע ממקום למקום או לנסיעות חד פעמיות (טיולי סוף שבוע או נסיעה לצימרים ברחבי הארץ, ביקור אצל המשפחה, יום כיף או פיקניק מחוץ לעיר).

הרכבים הינם בעלי גיר אוטומט, קטנים יחסית כך שקל להחנות ובעלי צריכת דלק נמוכה. את הרכבים ניתן למצוא בסניפי אלדן ברחבי הארץ.

מאחלת לכולם חג שמח ושנה מתוקה!

אני אשמח לענות על שאלות,

מיטל

אלעד, שים לב לדגשים ששמתי בהודעה הראשונה של השרשור.

מכאן ניתן להסיק שglf צודק בטענותיו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, אני לא התייחסתי לעניין הגיל בכלל, זה כבר פוליטיקה של הסניף שאליו אתה נכנס.

אני התייחסתי לעניין שאם אמרו שיש מבחר של 2 רכבים, הבקשה לקבל רכב מסויים היא בגדר בקשה בלבד ולא ניתן להתחייב על זה (ואני לא אתחיל לפרט לך את הסיבות כי הם מרובות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מעניין יהיה לשמוע את התגובה על ההתנהלות שתוארה לעיל, שבהחלט לא עומדת בסטנדרטים אליהם התחייבה מיטל מאלדן.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

נשמע נחמד על פניו.....

ראינו את ההודעה שהשאירה פה מיטל בקשר למבצע והחלטנו לפנות לאלדן ולהשכיר פיאט 500 ליומיים-שלושה. חברה שלי התקשרה לסניף אלדן באשקלון ביום ראשון, ביררה פרטים על המבצע וביקשה לעשות הזמנה לפיאט 500 ליום ראשון שאחרי.. נציגת השירות בסניף אשקלון אמרה לה שהשכרת רכב עושים מהיום להיום ושתתקשר שוב ביום שישי לעשות את ההזמנה, החברה שאלה אותה אם זה בטוח שיהיה את הרכב הזה ספציפית במלאי

ונציגת השירות אמרה שכן, ללא ספק. ביום רביעי החברה התקשרה אליהם שוב כדי לברר עוד משהו בקשר להשכרה ושאלה שוב על האפשרות לעשות הזמנה ביום שישי לפיאט 500 שתהיה בסניף ביום ראשון והפעם נציגת השירות אמרה שהיא לא יכולה להבטיח פיאט 500 אבל יש עוד רכבים שהם במבצע הזה, בעלות של 100 ₪ ליום... ביום שישי (היום), במקום להתקשר – ניגשנו לסניף.. ביררנו על האפשרות להזמין פיאט 500 ליום ראשון.. פתאום – המבצע לא קשור בכלל לסניף אשקלון, אלא בסניפי המרכז בלבד.. ופתאום – "הייתם עושים הזמנה לפני כמה ימים"..

בסופו של דבר, הם הציעו להשכיר רכב קטן אחר במחיר של 145 ₪ ליום.. באותם תנאים של הגבלת קילומטרים... אחרי התעקשות "קלה" היא החליטה לפתוח הזמנה למצבע הזה לקבוצת רכב O שהפיאט 500 נמצאת בה ולחכות לאישור [שהיא אמרה ש"עוד מעט נחזור אלייך"].. ראינו שהשעה כבר לקראת 13:00 והסניף עומד להיסגר אז החברה התקשרה לברר מה קורה עם זה.. אמרו לה שאין אישור עדיין ואם יהיה זה רק ביום ראשון בבוקר... עכשיו, נחכה ונראה מה יהיה..

אבל השירות והתיאום בין הנציגים [באותו סניף אפילו, כבר לא מדובר על הפירוט פה בפורום] – לא מספק, בכלל...

:wink:

• תוכן חדש...