Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור אני מתעניין ברכישת הרכב,יש מישהו במקרה בפורום שכבר בדק אותה?

האם אני אמור לצפות לטיפולים יקרים משמעותית מהפסאט? היום לדוגמא עשיתי טיפול גדול רגיל לגמרי,+ ברקסים קדימה

יצאתי עם קרוב ל 4K כמעט כל טיפול גדול זה מעל 2.5.

שעשיתי טימיניג,כולל הכל היה גם איזה בעיה בתושבות יצאתי עם 15 K

טיימניג לבד (כולל משאבת מים וכו..) אם אני זוכר נכון באזור 6+

עד כמה ואם בכלל ניתן להתווכח על המחיר באוטודיל (ועל הרכב הספיציפי)? (במידה ואני לא עושה טרייד אין אבל לוקח מהם מימון לרכב)

על מה להתסכל בספר טיפולים?

להיכן לקחת לבדיקה את הרכב באזור המרכז?

לא הצלחתי להבין איזה גרסא בדיוק יש במגרש, (גימור) באתר רשום NEDIUM לא מצאתי ברשת הרבה מידע,(בעברית) ובכלל על הרכב,אשמח לקבל ביקורות.

אשמח לשמוע כל מידע שיש למישהו לתת לי על הרכב.

אני יודע שזאת אלפא,אני לא בטוח שאני באמת יודע (כל עוד לא ניסית אז לא ניסית) הכל,אבל אני לא נכנס כמו עיוור לתוך הסיפור.

לאחר המון לבטים הגעתי לרכב הזה,אחרי שבירת ראש אין סופית וביטול מעומדות אחת אחרי השניה (סדרה 3 A4 CCLAS )

כל אחת מסיבות אחרות,אני מחפש רכב שונה,רכב מהנה אבל בכל זאת משהו שלא יגרום לי לשנוא אותו עקב טיפול משוגע.

שמעתי דווקא יחסית על הדגם הנ"ל שהוא לא ידוע לשמצא בבעיות ( עד כמה שיש אקזמפלרים כאלה בארץ בכלל)

בקשר לרגישות לסולר,יש איזה דרך יחסית פשוטה לבדוק את איכות הסולר?

בפסאט אני מתדלק כבר 4 שנים באותו תחנה,האם יש דרך לבדוק מה רמת הסולר ( לפני שנה וחצי הלכו בפסאט מזרקים,האם זה קשור לאיכות הסולר? במוסך החליפו לי דרך האחריות אפילו שלא היתה,בכלל בלי שבקשתי.)

וכו...

תודה מראש

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לא קשור ישירות לנושא השרשור אבל אני סקרן לגבי מחירי הטיפולים לפאסאט שהזכרת בו. יכול להיות שזה נובע מזה שהרכב לוגם דיזל?

הייתי בעלים של פאסאט 2002, 2.0 ל' אוט' ומחירי הטיפולים היו שפויים בהרבה. ניתן לראות שם גם טיפולים קודמים.

פורסם

אני לא רואה סיבה שזה יהיה ככה בכלל שזה סולר,יש לי את כל הניירת ככה שאם זה מעניין אותך אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית אני אסרוק לך כמה טיפולים סטנדרטים

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

שלום. אני מכיר מישהו שמחזיק אלפא 159 JTD מודל 2006 אוטומטית ומרוצה ממנה מאוד. הביצועים, צריכת הדלק והאמינות טובות. אין ספק שהאחזקה של רכב כזה, שלדעתי צריכה להיעשות אך ורק במוסך מורשה תהיה יקרה יחסית.

בירורים לגבי מחירי סולר בתחנות השונות ניתן לבצע באתר: www.fulltank.co.il.

• תוכן חדש...