Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט אביאו היא מכונית איומה עם רמת בטיחות נמוכה ומוניטין אמינות בינוני. מאוד לא מומלצת.

מבין הסיריון וה-i10, השנייה תהיה מעט חסכונית יותר, עם נתון משוער של 14-15 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית+בינעירונית.

סיריון תצבור בין קילומטר לשני קילומטרים פחות לכל ליטר בנזין באותם תנאים. אם הנסועה בעיקר בינעירונית, ההבדל מצטמצם

בין ה-i10 לסיריון (אך עדיין לטובת יונדאי). אם הנסיעה בעיקר עירונית, ל-i10 צפוי יתרון ניכר.

בין ה-i10 לסיריון, הייתי בוחר בראשונה, בעיקר תודות ליתרון בתצרוכת הדלק ויתרון קל נוסף באבזור. וכמובן, כי היא זולה יותר

ב-8,000 שקל זה.

(ההתייחסות בתשובה שלי היא ל-i10 חדשה עם מנוע 1.25 ליטר ותיבה אוטומטית, ולסיריון חדשה)

פורסם

קודם כל תודה רבה על התושבה המקצועית

ושאלה נוספת איזה מבין השלושה יש לנהב הכי מרווח אני פשוט בחור גבוה :)

פורסם

על הסיריון לא נהגתי, אבל ה-i10 עם מנוע 1.25 ותיבה אוטומטית לא כל כך חסכונית כמו שרועי ציין. בנסיעה משולבת התצרוכת היא כ-13-14 ק"מ לליטר. בנסיעה עירונית ברובה התצרוכת יורדת לאזור ה-12 ק"מ לליטר.

ב-i10 יש מספיק מקום לנהג גבוה בזכות תקרה גבוהה מאוד. על הנייר לסיריון יש יתרון קל של ס"מ אחד בגובה, אבל אני לא יודע איך זה משתקף במציאות. התלונה העיקרית שלי ב-i10 מבחינת התאמה לנהגים גבוהים היא שההגה לא מתכוונן למרחק - כוונון המושב בשביל תנוחה נוחה עם ההגה משאירה אותך קצת קרוב לדוושות (לי זה לא מפריע כל כך, אבל אני בגובה של 1.81).

פורסם

וואלה הגובה שלי זה 1.87 מעניין...

אני ינסה אולי לראות כמה הפרש זה ל I20 או I30 כי האמת הI10 נראה לא משהו חיצונית

• תוכן חדש...