Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

כמו שאתם יודעים יש לי אימפרזה סטיישן מנוע 2.0 4X4, אוטו טוב מכל הבחינות: התנהגות כביש וכו' חוץ מדבר אחד, צריכת הדלק המטורפת. בעקבות הבעיה הזו אבא שלי החליט שהוא לא רוצה להחזיק רכב ששותה 1 ל 7-8, לפי כך הוא החליט למכור את הרכב.

עכשיו איזו מכונית אפשר לרכוש בסביבות ה80K עם ההתנהגות כמו של הסובארו אבל עם צריכת דלק יותר טובה. יש לציין שהוא חייב להיות מעל שנת 2006 ידני או אוטומט,אפשר גם ג'יפ משנתון קודם ל2006.

תודה לעוזרים :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לפני הכול, פרט מה הם הצרכים שלכם מהרכב, מה הנסועה היומית שלכם, כמה אנשים נוסעים ברכב ומה חשוב לכם ברכב (צריכת דלק, ביצועים, הנאה מנהיגה).

כהערת ביניים אומר שחבל שהתקציב שלכם לא מאפשר לכם את זה

פורסם

על הרכב ינהגו נהגים צעירים עם 3 שנים רישון, חשוב לנו צריכת דלק טובה (מינימום 1 ל10), עוד פרט חשוב כמובן זוהי האמינות.

נסיעות בעיקר בתוך העיר ולפחות פעם פעמיים בשבוע לת"א, חדרה וכו'. ופעם בשנה ירידה לאילת.

שלומי לא תאמין אבל הסקודה שהראת לי חונה לי מתחת לבית.

הייתי שמח לאוקטביה הזו.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...