Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שלמשטרת חיפה יותר בוער ללכוד "עברייני מהירות"(עם מהירות מותרת שלא זזה הרבה משנות ה60 לעומת הטכנולוגיה שטסה) שנוסעים בכביש עתלית חיפה 20 קמ"ש יותר מהמותר ברכב שיכול לנסוע (ונוסע בגרמניה) 220 קמ"ש.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלמוגית - יש לך 2 טעויות עקרוניות:

1. משטרת התנועה עוסקת בתנועה. חקירת מעים פליליים שייכת ליחידות אחרות.

2. אולי הרכב מתאים ל-220 קמ"ש, אבל הכביש אולי ל-120 (ברוחב לב) ונהגים האחרים שעליו לא שולטים ברכב גם ב-90. אני לא רוצה להצית כאן ויכוח שהיה לפני מספר שבועות, אבל הרכב שבידך הוא רק מרכיב אחד וקטן בשיקולי המהירות המותרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני באמת לא מופתע מדוע זה קורה בחיפה , בואו נחשוב ....

זה פשוט מטריף את השכל לקום בבוקר ולראות ככה את האוטו כמו הסזוקי,

זה בת ים , זה ראשלצ , זה כפר סבא , זה ירושלים

פעם הם היו מפחדים לא מעיזים היום הם לא סופרים אותנו עושים מה שבראש שלהם הרי הם יודעים ששוטרים יפחדו להיכנס אחריהם לכפר ומה לא יזעיקו צבא, פשוט מרתיח

אנחנו משלמים כל כך הרבה מיסים/לימודים/ביטחון/רמת חיים

בשביל מה ? תאמינו לי עושה בשכל מי שיש לו את הב*צ*ם לקום ולהגר כמה שזה קשה

פורסם

בנוסף לזה שאף אחד לא יכנס אחריהם לכפרים לשוטרים אסור לירות בהם כי אחרי זה הם עוד יכנסו למאסר, אסור להרביץ להם כי הם יתבעו את השוטר, בעצם הדבר היחיד שמותר לשוטר זה להגיד לגנב "אדוני, תוכל בבקשה להתלוות איתי לתחנה שנפתח לך תיק, מה איכפת לך גם ככה הוא יסגר תוך כמה חודשים ולא יעשו לך כלום".:evil: :evil: :evil:

פורסם

מה אתם מצפים? המדינה מתאבדת. בדמוקרטיה אובססיבית קשה לקיים מנגנוני הגנה פנימיים.

ככל שיש יותר חופש תנועה - המדינה תהרוג את עצמה.

היום לכוחות הבטחון כבר אין כח. מצד אחד החיילים בשטח שואפים תעמולה אובר ליברלית מערוצי התקשורת השונים (ידיעות, הארץ, מעריב, ערוץ 2 וערוץ 10) ומתחילים לחלחל את כל האידיאולוגיות שדוחפים להם בכח ומצד שני היום אין הצדקה חוקית לשוטר להפעיל נשק חם, קודם השוטר אשם ואחר כך הוא צריך להוכיח את חפותו בעזרת עדויות\צילומי אבטחה ועוד.

זוהי התאבדות המדינה ושלטון החוק.

היום כששוטר יורה בבן מיעוטים מייד יקפצו ארגוני התעמולה ויציגו את המת כפיית שיניים שחלתה בסרטן וגססה, גניבת הג'אנט הייתה לצורך מימון תרופה מסוימת. ערוץ 2 כמובן מגבה את הדברים, ידיעות תציג ראיון עם אבא של המת - שבסה"כ רצה שהבן יחיה חיים טובים, מפה הדרך לבג"ץ קצרה, הנה השוטר בכלא והמשפחה מקבלת פיצויים מהמדינה.

זוהי העדפה מתקנת, מצד שני אם שוטר ירה ביהודי - אין בצלם, אין ערוץ 2, אין כלום.

פורסם

יש משהו שאני לא מבין, הרי רוב העם הוא ימיני נכון ? השמאל הוא המיעוט מבחינת אידיאולוגיה בעמנו

אז איך זה קורה שכמעט כל התקשורת הישראלית שלנו היא שמאלנית ? איך התקשורת משקפת את המיעוט ולא את הרוב ?

אני לא מצליח להבין מי מושך בחוטים התקשורת את העם או העם את התקשורת

פורסם

כל המדינה, כמו כל הצבא, מתנהלת ע"י קשרים/קומבינות - קרא לזה איך שאתה רוצה.

ולכן, אין קשר בין ההתנהלות למצב באמיתי.

Bimmer

פורסם
יש משהו שאני לא מבין, הרי רוב העם הוא ימיני נכון ? השמאל הוא המיעוט מבחינת אידיאולוגיה בעמנו

אז איך זה קורה שכמעט כל התקשורת הישראלית שלנו היא שמאלנית ? איך התקשורת משקפת את המיעוט ולא את הרוב ?

אני לא מצליח להבין מי מושך בחוטים התקשורת את העם או העם את התקשורת

זה די פשוט להבנה, בתי המשפט נשלטו מאז ומתמיד בידי השמאל ולכן (כמעט) אין שם דריסת רגל לשופט בעל דעות ימניות, אחד כזה כמעט תמיד ישאר בשלום או יקודם מקסימום למחוזי.

בתקשורת הסיפור קצת יותר מורכב, יש שם מקהלה ללא מנצח שחבריה יודעים שעליהם לנקוט קו מסוים כדי ששאר חברי הקבוצה יקבלו אותם. כשאחד מהם זז מעט מהקו אז האחרים (גם אם דעתם כדעתו) יצקצקו בלשון וינדו בראש העיקר ללכת בתלם ולא להרגיז איש, כך גם האדיוט התורן מבין שהוא עשה מעשה שלא יעשה והוא התגרה "במערכת".

תחשוב על מזרח גרמניה לפני נפילת החומה, רוב מוחלט של האזרחים רצה באיחוד (עובדה שהוא עבר תוך שיתוף פעולה), אז למה איש לא הרים את ראשו מתוך מחאה?

כי שם כמו כאן, לצרכי השרדות אף אחד לא חושף את דעותיו האמיתיות אלא משמיע רק את מה שמצופה ממנו להשמיע, דבר שיוצר מעגל קסמים שקשה לפרוץ אותו.

זה למה.

פורסם

זה פשוט לא נכון.

הרוב הוא לא ימני.

בבחירות האחרונות היה רוב לשמאל. הבעיה הייתה שהימין היה מוצלח יותר בהרכבת קואליציה.

יש המון סוגים של שמאל והמון סוגים של ימין.

רובכם הייתם מקטלגים אותי למשל כשמאלני כי אני מאמין בסוג מסוים של דו קיום ולא מאמין שאפשר לקחת את הערבים ולהוציא אותם מכאן (מה גם שאין לנו את הזכות).

אבל!

אני בעד לתפוס את הגנבים האלו וכל גנב אחר ולהרוס אותם לחלוטין, בלי קשר לזה שהם ערבים או לא.

הבעיה הכי גדולה שיש לנו היא הקטגוריזציה של השמאל והימין וששמים את כולם באותו שק.

מה שהימנים חושבים על השמאלנים זה שהם בעד ערבים, נגד ישראל, לא אוכלים בשר, יפי נפש ועוד כל מני דברים.

מה שהשמאל חושב על הימין זה שהם פאשיסטים, גזענים, דתיים לרוב ועוד כל מני דברים כאלו.

פורסם

ובזאת חתמנו את הדיון הפוליטי המרתק.

מי שרוצה להוסיף דבר מה בעניין מכת הגניבות המשוקצת - מוזמן. מי שרוצה לדבר על פוליטיקה ולהעלות שלל תיאוריות כיצד השמאל השתלט על התקשורת ומכר את המדינה לעוכרי ישראל - שימצא לו מדיה אחרת לדיון הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תמונה שקיבלתי הבוקר מפייס בוק של חבר!

פשוט נורא.

awem.jpg

Uploaded with ImageShack.us

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...