Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב 95000 ק"מ ורציתי לשאול :

 

נכנסתי למוסך מורשה על מנת לעשות טיפול ( לא כולל טיימינג נעשה ב- 60 א' ) ונמסר לי כי יש לבצע טיפול בנוסף רצועות הגה דפוקות, תושבת גיר דפוקה, שפריצר מגבים לא עובד, מגבים עצמם לא עובדים, ברקסים אחוריים החלפה, נזילת שמן באזור הטיימינג, תקלה אלקטרונית שנובעת ממנורה קדמית בעייתית.

 

השאלה :

 

א. למה אני צריך להיערך בערך כספית לטיפול מהסוג הזה במוסך מורשה.

ב. האם טיפול מהוסוג הזה כדאי לבצע במוסך לא מורשה אך מבין ברנו למרות ש/האמת שאני לא נוטה לכך כי הרכב מטופל מק"מ ראשון במוסך מורשה.

ג. מה המשמעות של החלקים "דפוקים" אלו וכיצד החלפתם תשפר את חווית הנהיגה.

 

אני מודה מראש לתשובתכם ואשמח לקבל תגובות או תשובות מבעלי רנו או מומחים לרכב מהסוג הזה

פורסם

החלפת זרועות הגה מקוריות בסביבות 1,800 ש"ח וחליפיות בסביבות 800 ש"ח.





תושבת גיר מקורית בסביבות 800 ש"ח וחליפית בסביבות 400 ש"ח.



לגבי נזילות השמן , הטיימינג והמגבים לא ניתן לתת הערכת מחיר ומומלץ להגיע במקרה של תקלות מסוג זה למוסך מורשה.



לשאלתך : תושבת הגיר המקורית תשפר את העברת ההילוכים ברכב.

×
×
  • תוכן חדש...