Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי וולקן שנת 96. בעת עזיבת דוושת התאוצה וחזרה אליה הרכב מתנדנד בצורה מאד חזקה. בנקודות מסוימות בסל"ד גם נמוך – 2000, וגם בלחיצה עדינה מתקבלת חבטה חזקה שגם נשמעת בעת חזרה לדוושת התאוצה. כמובן שבנהיגה רגילה או אגרסיבית המכות מורגשות בצורה משמעותית הרבה יותר.

הנחתי שהבעיה היא תושבת מנוע תחתונה והחלפתי אותה, הבעיה לא נפתרה ואף החריפה (עכשיו גם ההגה בועט בנקודות מסוימות בסל"ד). בבדיקה של המוסך בו התבצעה ההחלפה נאמר לי שהתושבת העליונה תקינה.

אילו עוד כיוונים אני יכול לבדוק בשביל לפתור את הבעיה ואיזה מוסך מומלץ באזור המרכז?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון למי שזה מעניין אותו.

הבעיה הייתה אחת התקלות הטרוויאליות שיש בZX - משולש גמור.

ו"תודה" גדולה למוסך מרום צמרת בבני ברק שלא עלה על בעיה טרוויאלית כזאת של הZX, עלה לי לחינם 680 שקל ויום חופש, התעקש שככה זה צריך להיות אחרי שהחלפת תושבת המנוע לא עזרה במאומה, הבטיח תושבת מקורית ושם חליפית ולא רצה להודות בטעות שלו שלא לדבר על כל סוג של פיצוי.

• תוכן חדש...