Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עשיתי חיפוש לשאלה שמעניית אותי אבל לא מצאתי תשובה, אז אני שואל פה.

הרכב שלי היה מעוקל לפני 4 חודשים ובזמנו קיבלתי רישיון רכב שרשום בו רכב מעוקל,

מאז העברת את הרכב טסת סידרתי את העניין עם העיקול ואני מעוניין למכור את הרכב עכשיו.

הבעיה שברישיון עדיין רשום שרכב מעוקל למרות שהוא כבר לא.

השאלה שלי היא אם זה יעשה לי בעיות בזמן העברת בעלות?

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

הרגת אותי עם הכותרת הזו! אני מתגלגל פה מצחוק..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בוודאי שרישום שכזה יפריע במכירת הרכב.

בדוק במשרד הרישוי האם הרישום עדיין קיים. אם נמחק, החזר הרישיון הישן, הוצא חדש ושלום על ישראל.

אם עדיין לא נמחק, עליך לפנות לגורם המעקל ולבקשו להסיר את הרישום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה צריך אישור לשחרור של רכבך המעוקל במשרד הרווחה ששלחו לך בדואר וגש למשרד הרישוי יבטלו לך את הרכב מעוקל .

ובתום העברת בעלות אתה יכול להעביר אותו לבנאדם שקונה ממך את הרכב, בלי קשר לרשיון רכב שהוא מעוקל, אחרי שהרישום נמחק .

פורסם
אתה צריך אישור לשחרור של רכבך המעוקל במשרד הרווחה ששלחו לך בדואר וגש למשרד הרישוי יבטלו לך את הרכב מעוקל .

ובתום העברת בעלות אתה יכול להעביר אותו לבנאדם שקונה ממך את הרכב, בלי קשר לרשיון רכב שהוא מעוקל, אחרי שהרישום נמחק .

מה קשור משרד הרווחה? :shock:

לאחר הסרת העיקול אפשר להזמין כפל רישיון רכב דרך המוקד הטלפוני של משרד הרישוי ואפשר גם לגשת למשרד הרישוי הקרוב אליך ולקבל אותו במקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה קשור משרד הרווחה? :shock:

לאחר הסרת העיקול אפשר להזמין כפל רישיון רכב דרך המוקד הטלפוני של משרד הרישוי ואפשר גם לגשת למשרד הרישוי הקרוב אליך ולקבל אותו במקום.

ייתכן שהוא לא קשור למשרד הרווחה,

יש המון סיבות לעיקולים של הרכב.

פורסם

במשרד הרישוי אתה מקבל את הרישיון במקום.

קח בחשבון שעל כפל רישיון משלמים (כמה עשרות שקלים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...