Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק עם מזגן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי יש פיאט אונו שנת 94 1400 סמ"ק הזרקה חד נקודתית.

ותיקנתי את המזגן ממש עכשיו אחרי 4 שנים עם האוטו.

לא מדדתי צריכה לפי ההוראות .

אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצריכת דלק עולה בזמן נסיעה עם מזגן?

הרכב הוא לא עם מזגן מקורי אלה מזגן בהתקנה ישראלית של רסקור.

תודה רבה לעונים.

ועושה רושם שהאוטו צורך הרבה יותר דלק עם מזגן.

כמו כן ידוע שרכב צורך יותר דלק עם מזגן אבל עד כדי כך?

פורסם

המזגנים האלו לוקחים המון כוח מהמנוע, הייתה לי בזמנו פיאט טיפו עם המזגן של רסקור, כשהמזגן פעל האוטו בקושי היה זז, ועקב הסיבה הזו השתמשתי במזגן לעיתים נדירות מאוד.

להערתי המזגן הזה מעלה את צריכת הדלק ב% 15- 20% בנסיעה בעיר, וקצת פחות מזה בנסיעה בינעירונית.

פורסם

ממדידות שערכתי השנה עם התצוגה הדיגיטלית בסניק 1.6 - אני מעריך שבנסיעה בינעירונית המזגן מעלה את הצריכה בין 3-8% וזה לא מורגש בנסיעה רגילה. בנסיעה סולידית השפעת המזגן כמעט ולא מורגשת. זה מתקזז מול נסיעה עם חלונות פתוחים שמעלים את צריכת הדלק (וגם עושים רעש).

ב-ZX שהיתה לי מהשנתון שלך היתה השפעה קלה, קלה מאוד על הסחיבה אבל לא ברמת 20% שהיא ממש מורגשת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לרוכב בודד.

זו הייתה כוונתי מבחינת סחיבה התחושה ממש קטנה

אבל מבחינת דלק אני רואה שהצריכה עלתה בצורה ניכרת.

בשבוע הבא אני יעשה בדיקת צריכה יחסית לנסיעה לא ממוזגת.

מה שגם אצלי אין נסיעות קבועות ליפעמים עירוני וליפעמים בינעירוני.

פורסם
ממדידות שערכתי השנה עם התצוגה הדיגיטלית בסניק 1.6 - אני מעריך שבנסיעה בינעירונית המזגן מעלה את הצריכה בין 3-8% וזה לא מורגש בנסיעה רגילה. בנסיעה סולידית השפעת המזגן כמעט ולא מורגשת. זה מתקזז מול נסיעה עם חלונות פתוחים שמעלים את צריכת הדלק (וגם עושים רעש).

ב-ZX שהיתה לי מהשנתון שלך היתה השפעה קלה, קלה מאוד על הסחיבה אבל לא ברמת 20% שהיא ממש מורגשת.

בסניק יש מזגן מקורי, ונראה לי שגם ב ZX היה מזגן מקורי, לפחות בדגמים היותר יקרים.

מזגנים מקוריים תמיד משפעים פחות על הסחיבה ועל צריכת הדלק, לעומת מזגנים בהתקנה מקומית.

• תוכן חדש...