Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי סוזוקי ג'ימני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה רציתי לשאור אם בסוזוקי ג'ימני יש אפשרות 4-4

ועוד שאלה : אילו צמיגים מגיעים עם הרכב מהחברה ? שטח,כביש או חצי חצי

כל עם ישראל אחים ! אחד עוזר לשני , לדפוק תשלישי :fist:

יום טוב :?

פורסם

בוודאי שיש 4X4.

מגיעים עם צמיגי כביש רגילים לגמרי.

אם תזמין חדש, יום לאחר קבלת הרכב (אני מכיר כאלה שעשו את זה שעה אחרי שיצאו עם הרכב)מהחברה, סע לצמיגיה של החברים שלך, תן להם את צמיגי הכביש הרגילים וקח לך חדשים, 50/50.

תהנה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

תודה אחי עזרת לי מאוד .אהבתי את החתימה שלך ..

פורסם

אני יכול רק לגלות לך שהוא חי בסרט.

האוטו חונה כמו מאזדה 2, אבל הוא רחוק מלנסוע כמו גולף 1600 או בכלל רכב נורמלי אחר, כלומר הרכב מאוד מאוד ספרטני ואיטי, מודדים לו 0-100 עם לוח שנה.

כמו כן, כדי להביא אותו לנסיעת שטח כמו דיפנדר בערך, צריכים להשקיע עליו בשיפורים לא מעט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חח הבנתי אותך .. ועוד שאלה : מה ההבדלים בין השנתונים ? יש אחד יותר מומלץ

פורסם

תקציב של 60 אלף .. אפשר לגרד עוד טיפה .. מעדיף ידני

פורסם
חח הבנתי אותך .. ועוד שאלה : מה ההבדלים בין השנתונים ? יש אחד יותר מומלץ

הבדל מהותי בין השנתונים התרחש בשנת 2001:

עד 2001 המנוע מסוג G13B עם רצועת טיימינג,

מ-2001 ואילך מנוע מסוג M13A עם שרשרת טיימינג, דור מנועי ה-VVT.

:puzzled:
פורסם
אני יכול רק לגלות לך שהוא חי בסרט.

האוטו חונה כמו מאזדה 2, אבל הוא רחוק מלנסוע כמו גולף 1600 או בכלל רכב נורמלי אחר, כלומר הרכב מאוד מאוד ספרטני ואיטי, מודדים לו 0-100 עם לוח שנה.

כמו כן, כדי להביא אותו לנסיעת שטח כמו דיפנדר בערך, צריכים להשקיע עליו בשיפורים לא מעט.

את זה כתב לך מי שבעצמו יש לו או היה לו ג'ימני.

אדם נחמד וחביב במיוחד, שהעמיד אותי על טעות שהייתה לי בעבר.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

שלום!

עוד הבדל בשנתונים, לא יודע עד כמה זה חשוב

עד 2004 כולל, שילוב של 4X4 וההילוך הנמוך התבצע ע"י ידיות בין מושבים קדמיים ומ-2005 והילך השילוב מתבצע ע"י לחיצה על כפתור והפעלת מערכת וואקום.

ועוד - עיצוב פנים שופר החל מדגם 2005 - לא משהו דרסטי אבל

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
שלום!

עוד הבדל בשנתונים, לא יודע עד כמה זה חשוב

עד 2004 כולל, שילוב של 4X4 וההילוך הנמוך התבצע ע"י ידיות בין מושבים קדמיים ומ-2005 והילך השילוב מתבצע ע"י לחיצה על כפתור והפעלת מערכת וואקום.

ועוד - עיצוב פנים שופר החל מדגם 2005 - לא משהו דרסטי אבל

הבנתי תודה רבה חברה ... עזרתם מאוד

פורסם

ושוב טעות, העיצוב פנים המשודרג + שילוב 4על4 אלק' (מחורבן למדי), הופיע גם הוא בסוף שנת 2005, בוודאות.

מה שכן אני לא בטוח, זה לגבי מנוע VVT, יתכן והופיע כבר ב2003, יש לבדוק יותר לעומק, המנוע הרבה יותר טוב מהרגיל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

1999-00 מנוע עם רצועת טיימינג.

2001-2005 מנוע עם שרשרת טיימינג ו-82 כ"ס במקום 80.

סוף 2005 עד היום מנוע VVT עם 85 כ"ס ו-ABS ,מתיחת פנים עם תא נוסעים מודרני ופגוש קדמי יפה יותר.

ב-2001 או 2002 ומעלה יש הבדל לטובה בעמידות מערכת הוואקומים בגלל צינורות במיקומים עדיפים ופגיעים פחות.

לפי מה שקראתי דגמי 2007 ומעלה מכילים גיר אוטומטי שונה ועמיד יותר מהקודם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...