Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעמום מוליד טריילירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראה ה"פ

אגב, לשרוד את שני המשחקים זה "'walk in the park", אני מסיים את משחק עם דמות מהמשחק MA1 בתור ואנגארד, אחרי כל הDLC'S עם כל הנשקים החדשים (קניתי את ה-כ-ל), זה די walk in the park, חוץ מהרמה הכי קשה. נשאר לי לעשות LOYALלשתי דמויות, לשדרג קצת את הספינה, ומשם די פשוט לסיים את המשחק חי. אגב, כשמירנדה מתנדבת בSUICIDE MISSION, קח מישהו אחר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בראש השנה סיימתי את MA1וקצת אחריו את 2, ,תשמעו, לא הגזמתם, המשחק מדהים!

אחרי מאפיה 2 אשחק שוב בMA2 על רמה קשה יותר.

אפרופו משחקי חלל, מי שלא שיחק בDEAD SPACE יכול לזרוק את המחשב מהחלון.

http://www.youtube.com/watch?v=LAiHfqnbGYo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא פחות מדהים מMA2, שונה אבל בעל אווירה שרק ספר טוב מצליח לעשות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סליחה על הבורות, אך בכל זאת נראה כאילו זה המקום המתאים לשאול...

מה זה בדיוק דאוס? לפי אלמנט ההתלהבות של רבים מחברי הפורום אני מבין שכדאי מאוד לשחק, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

:wink:

Confidence In Motion

פורסם

דאוס זה אל בלטינית, בסדרת משחקי המחשב "דאוס אקס" מתעסקים בעיקר בבינה מלאכותית, רובוטים ומקומם בחיינו.

ההשוואה לאל בלתי נמנעת.

המשחק הראשון בסדרה היה פורץ דרך במספר תחומים ונחשב לאחד מהמשחקים הקלאסיים שיש לתעשיית המשחקים להציעה.

פורסם

עידן, כופר ארור שכמותך!

בתחילת שנות ה-2000 דאוס אקס יצא למחשב, והיה המשחק פעולה-תפקידים הטוב ביותר בדורו. המשחק היחיד שעלה עליו לדעתי היה פול אאוט 3, וגם זה היה דל מאד בעלילה לעומת דאוס אקס.

המשחק היחיד שאני יכול להגיד עליו שהיה ארוך, מלא בעלילה מרתקת, יותר טובה מאשר לקרוא ספר, והכיל כל אלמנט כיפי אפשרי. פשוט עשוי טוב. חפש קטעים שלו ביוטיוב.

אגב, המשחק השני? אני מנסה להדחיק אותו, הוא לא קיים בעיניי:evil:.

אקסודוס, אני מאד אהבתי את המשחק, אבל השליטה בו הייתה בלתי נסבלת, לא יכלתי להמשיך לשחק בו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה בדיוק הקטע, אתה חייב לתת לזה חצי שעה לפחות כדי שזה "יגדל עליך" עם הזמן לא תבין איך אפשר לעשות משחקים אחרת.

השליטה המסורבלת כביכול מאוד תואמת לאווירה.

גם אבא שלי, פריק משחקים גדול ממני, עזב אותו וחזר אחרי שהפצרתי בו ולא התחרט לרגע.

מתרגלים לשליטה, בהתחייבות.

פורסם

מתרגלים לשליטה, בהתחייבות.

חצי שעה? נסה יומיים.

אני שמאלי. בשבילי זה בלתי נסבל. תאמין לי שניסיתי. עד שהצלחתי לשים את הידיים שלי בכלל על המשחק הזה לקח לי חצי נצח, כך שתהייה בטוח שניסיתי. אבל פשוט לא יכלתי.:x

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
טוף, אז לא עבדתי היום. מה עשיתי? לא הרבה, ממה שכן ראיתי מ-ל-א טריילרים מטריפים למשחקי מחשב.

מה רע בלגלוש לאתרי פורנו, כמו כולם?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou

כמה זמן אפשר כבר להעביר על פורנו, חצי שעה? שעה? שעתיים אם אתה ממש טוב. אם אני לא משחק אני פשוט בוהה בdeviantart

ומשתעשע עם זה

sronis

אל תדאג, כל עוד יש לך משהו אחר שאתה עושה כמו עבודה, חי מחוץ לבית של ההורים ולא נראה ככה:

30926-fatgamers.jpg

או ככה

fat_gamer_kid.jpg

אתה עוד בסדר.

Stay tuned

פורסם

מה שבאמת עצוב זה שאילו לא הייתי צריך לעבוד בשביל להתקיים, רוב הסיכויים שהייתי פשוט יושב על כל אחד מהמשחקים האלה עד שהייתי נופל. זו בדיוק הסיבה שאני לא מוריד את סטארקראפט2 וגם נשבעתי לעצמי שלא אוריד את דיאבלו 3. מצד שני, יש לי חולשה להירוז (ו-6 מתקרב...).

אגב, אתמול ביקרתי את אחי הצעיר. הוא קנה מכונת משחקים בעלות מופרכת לגמרי (7000 שקלים או יותר) ומסך חדש של 24 אינץ', והוא יושב ומשחק DUES EX הראשון, שגם 486 יכול להריץ אותו בלי בעיה (הגרפיקה שם נראית משנות ה-90 המוקדמות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך זה שאף אחד לא הזכיר את FIFA או PES למחשב ולקונסולות?

אחרי ששיחקתי בדמו במחשב ללא ספק אני עובר לשחק בקונסולה ובמחשב בפיפא - פשוט משחק מבריק השנה.

תנועות כל כך חדות ויפות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מה שבאמת עצוב זה שאילו לא הייתי צריך לעבוד בשביל להתקיים, רוב הסיכויים שהייתי פשוט יושב על כל אחד מהמשחקים האלה עד שהייתי נופל. זו בדיוק הסיבה שאני לא מוריד את סטארקראפט2 וגם נשבעתי לעצמי שלא אוריד את דיאבלו 3. מצד שני, יש לי חולשה להירוז

אני נגמלתי ב-Quake.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך זה שאף אחד לא הזכיר את PES וFIFA? כי אלו משחקים משעממים להחריד בלי טיפה נפח. אני עכשיו בדילמה אם לשים ידיים על PS3 בשביל גראן טוריסמו 5. אחרת בטוח הייתי לוקח XBOX...

סטארקראפט 2 אדיר, באמת חבל... הפסד שלך :twisted:

Stay tuned

• תוכן חדש...