Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.אני עובד בדיוק 5 חודשים במקום העבודה הנוכחי. בחודש הראשון הייתי חולה במשך 5 ימי עבודה, כיון שלא היתה לי הזדמנות לצבור ימי חופש (אני עובד גלובאלי) ניכו לי 5 ימים באופן יחסי מהשכר שלי.לפי מיטב הבנתי, בכל חודש, מתוסף יום וחצי או משהו כזה למכסה של X ימים בשנה (אין לי מושג כמה).בעיקרון, על ה-5 ימים שלקחתי מחלה בחודש הראשון לא קבלתי שקל אלא נוכו לי מהשכר כיון שלא הייתי זכאי לימי מחלה.אם לצורך העניין אני חלילה חולה שוב במשך שבוע, האם אני אקבל על ה-5 ימי מחלה האלה תשלום? (עפ"י חוק, יום ראשון לא מקבלים כלום, יום שני ושלישי 33% והיום הרביעי עד היום ה-14 זה 75% אאל"ט).אם מישהו יוכל לשפוך אור בנושא, אהיה אסיר תודה.ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גם אני יודע את החוק כפי שציינת, שעל היומיים הראשונים לא מקבלים כסף... ורק על היום השלישי (ברציפות) מקבלים 75% משכורת.

נדמה לי שמותר לצבור 12 ימי מחלה בשנה (יום לכל חודש עבודה... אאל"ט).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ליאור

הלינק מסביר את תנאי המינימום זה החוק עד תנאי המקסימום הסכמי עבודה שונים. האם יש הסכם עבודה במקום בו אתה עובד, אז לפי ההסכם, אם לא, אז על פי החוק.

ולכן עבור 5 ימים תקבל : יום ראשון 0 יום שני ושלישי 37.5% אחוז משכרך ומהיום הרביעי ואילך 75% משכרך.

ודרך אגב היית אמור לקבל גם עבור הימים בחודש הראשון.

סעיף 4 (ב) לחוק דמי מחלה

(ב) עובד שבחודש פלוני לא עבד אצל אותו מעביד או באותו מקום עבודה בכל ימי העבודה שבאותו חודש, יראו, לענין סעיף קטן (א), 25 ימי עבודה כחודש עבודה מלא, וחלק של חודש עבודה מלא יזכה את העובד בימי מחלה יחסיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האם כדאי להכניס נושא כזה לחוזה מול מעביד? מצד אחד הוא אמר לי "מהיום הראשון" מצד שני אמר "עפי החוק" מצד שלישי אמר שאין לו צורך בטפסי מחלה והכל בנוי על אמון.

משכנתא זה קל

פורסם

התשובה היא כן.

החוק זו הרצפה - מינימום אתה רשאי להסכים עם המעביד כמובן לתנאים טובים יותר .

אישור המחלה הוא רק כלי לקבוע את מספר הימים המגיעים , ואם יש אמון אז לא נזקקים לו, אבל הוא אינו קשור לתנאים של כמה ימים מגיעים, כמה ימים מצטברים מדי חודש, וגובה האחוזים שתקבל מן השכר .

החוק מדבר על הצטברות של יום וחצי לחודש ולא יותר מ 90 יום לתקופת העבודה. תשלום של %0 ליום הראשון ,37.5% ליום השני והשלישי. 75% מהשכר אחרי היום הרביעי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...