Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צופה בהישרדות אולסטרס ואני ממתין בקוצר רוח לתחילת האקשן האמיתית - המאבק בין שלישיית שפקס ושלישיית בשבשקין.

לפי תורת המשחקים כשיהיו 8 אנשים אחת הקבוצות צריכה לבצע מהלך (שיהיו 7 אנשים יש סיכוי לתיקו עם צמיד הוטו). דבר שגורר שבעוד כמה ימים הכוח הולך לעבור לקבוצת הזניחים דן, אביגיל וקפון (לפחות מי שישאר מהם).

אז מי לדעתכם ישאר לסוף. לדן יש את היכולת לזגזג בין המחנות אבל יכול להיות שיעיפו אותו מוקדם. אביגייל חכמה ולא בתור ההדחות אבל היא יכולה לעוף בשל משימת ההדחה הקרבה. קפון לא מספיק מעורר אמון ומשכנע כדי לשכנע את הצדדים. אבל אולי ישאר באמצע בין המחנות.

קדימה - דעתכם.

פורסם

א. צפיתי במספר פרקים, מספיק כדי לגבש דעה מוצקה ששפקס הזה הוא אחד האנשים המזוויעים שראיתי. טיפוס מבחיל, כוחני ומתלהב מעצמו ברמות שבא להקיא.

ב. לא צריך לנחש - חיפוש קצר באינטרנט יגלה לך מהי רביעיית הגמר... (מה שהופך את התוכנית לאפילו פחות רלוונטית מבעבר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סתם שתדעו, יצא לי להכיר תקופה את חלאת המין האנושית שנקרא "מקס לבקובסקי".

את הכינוי הוא המציא בשביל הישרדות, אף אחד לא קורא לו ככה.

הוא הכריז פשיטת רגל על 2 חברות במהלך חייו. הוא חייב למדינה/נושים קרוב ל3 מיליון שקל רק ממה שידוע.

הוא יצא להישרדות בקושי רב. הוציאו לו צו עיכוב יציאה מהארץ, והוא ניצל את התפר של שישבת שבדיוק נגמר הצו ועד שמחדשים (הצו הוא לשנה אחת בלבד.) ויצא להישרדות.

ואם מישהו אי פעם קנה מכשיר של פלאפון דרך חברת שיווק שנקראת "לב רם קדם", תדעו שניפחתם לו את הכיס בעוד כמה שקלים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אחרי הפרק האחרון עם ההתערבות של ההפקה כדי להשאיר את דן במשחק וצ'יפס שסופק ע"י ההפקה, מסביר למה הרייטינג של העונה הנוכחית נמוך ביותר.

פורסם
א. צפיתי במספר פרקים, מספיק כדי לגבש דעה מוצקה ששפקס הזה הוא אחד האנשים המזוויעים שראיתי. טיפוס מבחיל, כוחני ומתלהב מעצמו ברמות שבא להקיא.

ב. לא צריך לנחש - חיפוש קצר באינטרנט יגלה לך מהי רביעיית הגמר... (מה שהופך את התוכנית לאפילו פחות רלוונטית מבעבר).

אני מעדיף לא לדעת מי יהיו רבעיית הגמר. היום אני עדיין נהנה מההפתעה. לפני כמה זמן גיליתי שיש אתר שמודיע לפני כל פרק מי הולך לעוף, איך הולכים להצביע וכו - זה ביאס אותי. כבר לא התחשק לי לראות את התוכנית ואני נהנה שעדיין יש תוכניות זבל שאני ואישתי יכולים לצפות בהם.

בקשר לציפס - זה הגיע מהשלמות שעושים בארץ באופן קבוע - כיוון שלפעמים יש דברים שלא יוצאים טוב על האי ולכן מתסרטים אותם בארץ.

מה שכן - אכן נראה שהמשימה של הפרק הבא נועדה כדי להציל את דן מנו. אני שונא התערבויות הפקה אבל אין ספק שאם מנו יעוף עכשיו - העונה אכן תהפוך משעממת לחלוטין. שפקס ישלוט ויעיף את כולם והרייטינג הנמוך יירד עוד יותר...

• תוכן חדש...