Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני כמה ימים ראיתי חולצה מכופתרת מאוד יפה, ואני אשמח מאוד אם תוכלו לזהות לי את הסמל של החברה הזאת:

1gnnmj5idtdh.jpg

הסמל די קטן, אבל אני מניח שמי שמזהה ידע על איזה חברה מדובר.

תודה לכם!

פורסם

חח.. אחלה שיר, וזאת לא החברה אברקומבי.

אני אחפש סמל יותר גדול, אבל אני מניח שמי שיודע יוכל לזהות גם לפני הסמל הקטן הזה =]

תודה על הניסיונות חבר'ה.

פורסם

לא ידעתי שמדובר על חברה כ"כ יקרה אך לא מוכרת, לפחות בישראל.

אתה מכיר אתרים מחו"ל שאפשר לרכוש דרכם את החולצות שלהם? או אפילו חנויות בארץ?

מאוד מסקרן אותי לדעת, החברה הזאת באותה רמה של רלף לורן/טומי או מעליהם?

המון תודה לך.

פורסם

החברה נחשבת ליוקרתית יחסית, מותג של מעצב לונדוני. יש לי כמה חולצות T שלהם שנשארו איכותיות אחרי המון כביסות. מזוהה בד"כ עם הדוגמה הזאת. כנראה שעדיין לא הגיע לארץ בכל הכח..

172

פורסם

מעצב לונדוני צעיר פתח את החברה ב1856. הם קיימים המון המון זמן. פשוט עד שנות ה2000 הם לא פנו לקהל הרחב.

אני לא התלהבתי מהם אף פעם. מה גם שהשו"ס שלהם הוא בבגדי חורף איכותיים ויקרים בטירוף. מעילים, צעיפים, קארדיגנים וכדומה.

אני כמעט בטוח שניתן למצוא פריטים שלהם בארץ כי מלא אנשים התחילו להסתובב בחולצות פולו עם הדפס משבצות שלהם.

לגבי מיצוב. אם טומי וראלף לורן הם ה VW או אפילו שברולה של תעשיית האופנה, הרי בורברי הוא בערך כמו לוטוס, כיאה למותג אנגלי.

אבל אם אתה מעוניין בחולצות אולטרה יוקרטיות (בנטלי ושות') לך לכוון Etro ו Van Laack וכמובן Hermes המיותר לחלוטין ויקר עד כדי גיכוך.

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט!

אני לא כ"כ מיחס חשיבות למחיר, אבל רציתי לדעת באמת מה הסטטוס של החברה הזאת ביחס לחברות היותר מוכרות אצלנו בארץ לפחות.

החולצות שעד עכשיו יצא לי להתפעל מהן היו מכופתרות, והדבר שהכי בלט בהן היו השרוולים/צווארון שהחלק הפנימי שלהם היו בגוונים של חום אדום ושחור.

מצאתי כמה חולצות באיביי, אבל המבחר לא כ"כ גדול לצערי.

פורסם

באיביי המבחר לא ממש גדול אבל אתה יכול לשמוח על ההזדמנות לקנות חולצה מקורית של 120 פאונד ב 12 דולר! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...