Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט של הרכב, גולף 2004, שלט עם מפתח קפיץ מקורי, הפסיק לעבוד, כלומר יש בטריה והאור הקטן מהבהב יופי, אבל לא מגיב לאזעקה.

השלט הרזרבי עובד יופי טופי.

כל מקום שהלכתי אמרו לך רק לחברה, כלומר לצ'מפיון, אצתי רצתי לצ'מפיון, אמרו שלום, תן לנו 400 שקל.

יש למישהו רעיון אחר? הקידוד הלך? מישהו שמתמחה בשלטים האלו?

פיתרון זול יותר?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

יש בטריה כלומר החלפת בטריה ?

כי כשהיא חלשה זה עלול להספיק להדליק את הנורית אבל לא לשדר לרכב.

לפי מיטב זכרוני אם יש לך שלט אחד עובד והשלט הראשון איבד קידוד, יש דרך לשכפל את השלט באמצעות צירוף הקשות מסויים תוך כדי שמפתח אחד תקוע בסוויץ' והשני בדלת הנהג.

לא זוכר בדיוק איך זה עבד, אבל פעם בגולף 1600 שהיתה לי, פתרו לי ככה ברדיו מילאנו בעיית קידוד באחד השלטים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השלט המקורי לא נוטה להתקלקל לכן נסה תחילה להחליף את הסוללה מסוג CR2032 ליתיום.

בצע חיפוש בפורום כיצד להחליפה (כתבתי בעבר).

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום לכל הג`מעה מאוד נעים לראות שכולכם מפרגנים לנו "פאר המנעולים" אז ראשית תודה לאל וגם לכם בנוגע לשלט שלא עובד תגיע אלינו וראשית נבדוק אם היא משדר ואם כן נקודד אותו בעלות של מקסימום 100 ש"ח ואם צריך להחליפו לחדש אז מקסימום 300 ש"ח תודה רבה

• חודש מאוחר יותר...
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכל הג`מעה מאוד נעים לראות שכולכם מפרגנים לנו "פאר המנעולים" אז ראשית תודה לאל וגם לכם בנוגע לשלט שלא עובד תגיע אלינו וראשית נבדוק אם היא משדר ואם כן נקודד אותו בעלות של מקסימום 100 ש"ח ואם צריך להחליפו לחדש אז מקסימום 300 ש"ח תודה רבה

פאר המנעולים שלום לך.

אני יודע שהפוסט הזה ישן אבל אני צריך את עזרתך, נמצא ברשותי רכב מסוג פולקסווגן גולף MK5 מודל 2005 ויש לי רק מפתח קפיץ אחד ולשאלתי, האם תוכל לשכפל ולקודד לי מפתח + שלט קפיץ כזה? ובאיזו עלות? אשמח אם תענה על תשובתי.

תודה לך וסליחה שהערתי פוסט ישן שכזה.

• תוכן חדש...