Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הנכון ביותר אם היו 4 התאחדויות: מכוניות, כידונאים, קארטינג והתאחדות לספורט העממי.

בכל התאחדות היו מאוגדות העמותות, עמותה לכל ענף (ראלי, מסלול, מוטוקרוס, אינדורו וכד').

כך לכל תחום היה את הכוח מול הרשות דרך ההתאחדות וכל עמותה הייתה שומרת בתוך ההתאחדות את האינטרסים של הענף.

אבל הרשות טעתה (וגם הם מודים בכך) ונתנה התאחדות לכל דורש (ראלי רייד, אירדא, ראלי וכד').

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ניר

אתה צודק, מעניין רק מי ברשות לדבריך "מכה על חטא" ,אם תפשפש בהסטוריה תווכח לדעת שלדאבוני עוד לפני 3 שנים לא שעו לאזהרותיי

בנושא.

צר לי, אבל גם אתה בוגר קפריסין לא? רוצה לנהוג באמת? תתצרף.

מירוצי מכוניות

פורסם
ניר

אתה צודק, מעניין רק מי ברשות לדבריך "מכה על חטא" ,אם תפשפש בהסטוריה תווכח לדעת שלדאבוני עוד לפני 3 שנים לא שעו לאזהרותיי

בנושא.

צר לי, אבל גם אתה בוגר קפריסין לא? רוצה לנהוג באמת? תתצרף.

דני

כמה אפשר ?????

אם תפשפש בהסטוריה תווכח לדעת שלדאבוני עוד לפני 7 שנים לא שעו לאזהרותי כאשר טענתי שאין לתת לאדם בודד להוביל את ניסוח החוק ללא שיתוף בעלי ידע של העמותה !!!!

גם אז זה היה אותו יובל מלמד שהחזיק ממך ונתן לך יד חופשית , והרי התוצאה של פרי גנך - קטסטרופה !!

הערה קטנה - ״תצטרף ״ - בגלל שאתה רגיל לתקן את כולם

מישל

פורסם

הצעה לסדר לשני ידידי

לא הגיע הזמן ללכת קדימה ביחד ולא לחפש אשמים.

יעזור מי אמר למי מה לפני X שנים.

כולם תרמו וכולם אשמים מי יותר מי פחות.

עוזר לנו היום ? לא!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מישל

אני מבין שניר פנה אליך במטרה שתשמש לו כפה.

אין לי ויכוח איתך, אתה תמיד צודק!!

לגבי בעל ידע בעמותה? נו טוב, אתה גם פה צודק.

"פרי גני " שיר יפה של אביבה אבידן ,אופס! מישל כהן שר אותו ,מקריות?

מירוצי מכוניות

פורסם
289

פלאפל ליד פלאפל זה אותו מארג ואותו טעם

שים פלאפל בפיתה עם שוקולד, טחינה עם שוקו ,טעים??

אני מתנצל שאני לא מבין את הצורה שבה אוהבים לעשות כאן (במדינה) דברים

לפי התנהלות הדברים,ולפי התגובות כאן בפורום,אני מרגיש שזה פשוט עוול לאלו שמעוניינים להיות חלק מהספורט להיות מעורבים עם אלו שכרגע מעורבים בספורט

עזוב התאחדויות ועזוב עמותות

עזוב אנשים שלא מיצגים את הצרכים שלי

כרגע,אמנם אי אפשר לשנות את החוק,הלוואי שאפשר לפחות להיתערבב אם שחקנים אחרים

ובכל זאת יש שורה של מוכרי פלאפל ברחוב

ומסיבות כאלו או אחרות כל אחד קונה איפה שבא

פורסם

אין לך שום בעיה להתערבב 289 רק תבחר לך עם מי שמתאים לך מבחינת (מה אתה רוצה לעשות)

עממי? יש עמותה

ראלי יש עמותה

ספרינט? יש עמותה

עבירות? יש עמותה

ראלירייד? יש עמותה

כידונים? יש עמותה

טרקטורונים? יש עמותה

בוחנים טכניים? יש עמותה

מועדון מרשלים? יש עמותה

הכל יש .מה חסר? מרוצים.

מירוצי מכוניות

פורסם

כנראה בקפריסין יש רק עמותה אחת

לא שקפריסין הדוגמא היחידה בעולם

אבל בשאר העולם אפשר להשתייך לגופים שונים

פורסם

הבנתי ואני לא מעוניין

נניח שמישהוא או אני מעוניין להנהיג עמותה (איזו שלא תהיה,,נניח לצורך השיחה,,עבירות) אבל לפי פורמט אחר,נניח פורמט פלאפל אבל טחינה ואמבה באותו בקבוק

לא נראה לי שזה נורמאלי שמאיזו סיבה או בחוק אני לא אוכל

אולי לא הבנתי את המושג עמותה

אולי מתחת לעמותה גופים שונים יכולים לארגן ארועים?

פורסם

בקפריסין המצב שונה לחלוטין כי שם לא "המציאו את הגלגל"

ישנה רשות ספורט מוטורי שהיא גוף עצמאי המוכר ע"י ממשלת קפריסין (כמו ממס"י אצלינו) אבל בהבדל אחד אדיר ששם בניגוד לממס"י ישנה מחלקה עצמאית לספורט מוטורי,היא מתוקצבת ע"י המדינה,ספונסרים,ודמי חבר של מועדונים.

היא הגוף הבלעדע והיחידי שמוכר ע"י FIA , גוף זה פועל ע"פ הקריטריונים הנהוגים בכל המדינות המפיקות אירועים לפי תקנות הFIA

כנגד גוף זה קיימת התאחדות של רוב הנהגים של קפריסין שמתנגדים לשליטה האבסולוטית של הרשות ופועלת במקביל לקיום תחרויות וליגות בפני עצמה.

הממשלה בהיותה חייבת להיות דמוקרטית מאפשרת על פי חוק לקיים מרוצים (שאינם בפיקוח הFIA) אבל לפי רוח הFIA)

כלומר ההתאחדות אינה יכולה להפיק רשיון תחרותי בינלאומי,אינה יכולה להפיק אירועים בינלאומיים,אלא רק אירועים מקומיים.

עכשיו יש שם ויכוח שהגיע לכותלי בית המשפט העליון ושם מדברים על חלוקה שיוויונית וצודקת של כספי משלמי המיסים לנושא הספורט.

בסופו של דבר כנראה העניין ייפתר ע"י שילוב ההתאחדות ברשות בכל הנושא של חלוקת הכספים.

המועדונים.

בכל עיר יש מועדון המשלב בתוכו את הספורטאים של כל הענפים,הם מקבלים תיקצוב שנתי לפעילות וכל מועדון מחוייב לארגן תחרות בכל ענף לצורך חלק מאליפות האי.

המועדונים הם גוף וולונטרי שלצידו יש גוף כלכלי המטפל בנותני החסויות,גביית דמי חבר,טיפול בנהגים ובתחרויות.

זה פחות או יותר

הישראלים שהיו שם בשנות ה90 לא התחברו לאף מועדון אלא קיבלו ישירות את השרות מהרשות בניקוסיה.

אנחנו כרגע נרשמנו למועדון מקומי והטיפול בנו הוא בדיוק כמו נהג קפריסאי.

להנהיג עמותה בישראל? אתה צריך להיות חבר באחת העמותות ולנסות להבחר,רק קח איתך כדורים נגד צרבת.

מירוצי מכוניות

פורסם

כמו שאמרתי,אני לא מעוניין ״להיבחר״ אני מעוניין בחופש לבחור איפה ועם מי ולמי וכו אני מעוניין להיות שייך

המודל הארגוני כאן עקום כמו שציינתי ואמנם הצלחתי למשוך ממך לטובת הכלל איך הדברים עובדים במקום אחר

במקרה שלך,קפריסין.

בגלל שאני מבין שלא כל הנושא והאשמות אמור ליפול רק על כתפיך,לא אוסיף ..,העוולה מסתכלת לקורא בעיניים

מה גם לא ברורה לי הגישה של דרישה בקשה וקבלה בכלל של כספים הן מהמדינה והן מספונסרים

מירוצים הוא עסק כמו כל עסק

כמו שהמדינה או ספונסרים לא מחזיקים כלכלית את המוסך שלך

ומצד שני רוב הרכבים שמגיעים אליך הוא בבעלות פרטית ,פחות מאחוז כשההורים הם הספונסרים

הנהג מצידו,צריך למצא מימון לתחביבו או מקצועו לפי יכולתו הכלכלית או ספונסרים

אבל מילא

לנושא הרבה אלמנטים וכל אחד שם את הדגש איפה שחשוב לו

אני מקווה שמי שקורא את הפוסטים שלי יבין בין השורות על מה מדובר ויבנה תמונה משלימה

לנסוע לקפריסין ולהיות בבועה זה נחמד והביא לשום מקום

היצטרפות עכשיו..נחמד ,אבל הגיע הזמן להיות יותר מעורב בסביבה

אני מעריך את השיח,

פורסם

תיאטרון זה עסק ? מקבל תמיכה מהמדינה. להמשיך בדוגמאות.

ומירוצים זה ספורט וכמו שכל ענפי הספורט נתמכים על ידי המדינה , מדוע יגרע חלקו של הספורט המוטורי.

ספונסרים / מפרסמים קיימים בכל ענפי הספורט החל מכדורגל וכלה בפורמולה 1 .

אז כל ההודעה שלך תמוהה בלשון המעטה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לצערי או (לשמחתי) קפריסין אינה בועה,הבועה היא פה והיא עכורה,צודק ישה בהבאת הדוגמאות לנושא תמיכת המדינה בספורט המוטורי ,כל מדינה בעולם תומכת בספורט מוטורי כערך מוסף לחינוך ותרבות מוטורית.

הבעיה שאני עדיין לא מבין מה הקריטריונים בישראל לתמיכה (שחלק ניתנה,חלק לא ניתנה), למי ניתנה? על סמך איזה נתונים?

מה בדקו? איך בדקו? לא יודע.

דבר אחד ברור ,הגיל הביולוגי של העוסקים בענף מבחינה תחרותית (מירוצי מכוניות) מתקתק,הסחבת הבלתי נסבלת הביאה את כולם להתמרמרות,כעס,והתוצאה מסע של האשמות לכל עבר למעט הפניית החיצים למחוקק עצמו ולעושי דברו.

אז אם קפריסין היא בועה? שתהיה ,שם לפחות מזיעים בתוך חליפות המרוץ.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...