Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע יש לי ברכב את הרכיבים הנ''ל:

רדיו דיסק קנווד איכותי.(שיוחלף ל DVD פיוניר 5050)

מגבר קיקר 700.5 מגבר מאוד טוב אני נהנה ממנו מאוד. אבל עקב מזומנים אני מחליף ל:(סאן דאון 125.2 לקומפוננט, ולמונו סאן דאון 1000.1 )

קומפוננט מקדימה מעוניין להחליף יש לי כרגע מורל דוטק אובשיין,שאותם אני מעוניין להחליף.

שיהיה חזק אבל איכותי,מה הדעה לגבי הסט של היברד אודיו הסט הכי פשוט שעולה אלף+- שקל?

הוא 94DB! ומאה RMS אליקו אני יוכל לשמוע אותו איפה שהוא?איך הוא חזק ואיכותי?יותר חזק מהמורל?

אני מחפש בעיקרון משהו יותר חזק מהמורל(בכל זאת אני פותח בשישי פעם בשבוע את המערכת שיושבים עם חברים וזה די חלש,עם אוטו מותנע כן?)

התקציב שלי לקומפוננט סביבות 1200+-

סאב CVR יוחלף ל FI BL 15" משופר.

יש הצעות?

תודה רבה מראש יניב צום קל

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אפשר להבין איך מCVR אתה מתכוון לקפץ לFI BL משופר? אתה מבין שזה דורש שידרוג מערכת חשמל ומגבר מונו חזק מאוד?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה לא דורש שיפורי חשמל אדוני היקר,

ומונו 1000 של סאן דאון עם אתה מכיר מחזיק אותו יפה יפה מאוד.

אתה שמעתה אותו במקרה על המונו הזה ?עם לא אני כן שמעתי אותו.

ועוד במאזדה שתיים. אוטו קטן עם מערכת חשמל לא בשמיים והחזיק אותו יופי טופי.

ככה שאל תטעה סתם אנשים.

זה לא מחייב שידרוגים.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תוכן חדש...