Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לכספת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

ההורים שלי עוברים דירה והם רוצים לקנות כספת שתהיה בתוך הקיר. (במהלך השיפוץ יחצבו בשבילה מקום יעודי).

מחיר: עד 500 ש"ח

גודל:משהו קטן יחסית, נראה לי שמשהו בסביבות 25*25 ס"מ יספיק.

אם אפשר ,רצוי שתהיה דיגיטאלית עם אופציה לפתיחה ע"י מפתח.

עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי המון, לכן אשמח אם תוכלו למקד אותי קצת.

תודה רבה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אין לי המלצה לכספת,אבל אני כן יכול להמליץ לך לא למהר לתת לשיפוצניק לבצע את העבודה, אם אפשר בסיום השיפוץ לעשות את זה לבד זה יהיה עדיף, ממקור בילושי במשטרה שמעתי שמידע רב מגיע לפורצים דרך שיפוצניקים, בוני ארונות, מרכיבי דלתות ואפילו מחנויות שמוכרות את הכספות.

פורסם

תודה על ההזהרה.

זה לא כל כך אפשרי לעשות את זה אחרי השיפוץ, מסיבות טכניות.

מה גם שהשיפוצניק הוא מכר של ההורים שלי, כך שנראה לי שאפשר לסמוך עליו. (למרות שהיום כבר אי אפשר לדעת..)

עודד.

פורסם

כל כספת ב200 שקל תעשה את העבודה. העניין הוא לא למנוע פריצה לכספת אלא למנוע גניבת הכספת. כי פשוט עוקרים אותן יחד אם הקיר ואחר כך שוברים בשקט. כך שמה שקובע זה העיגון שיהיה כמה שיותר קשה ולא נוח מבחינת גישה. יש גם כספות בצורה של בלוק שממש יוצקים אותן לתוך הקיר. את אלה הכי קשה להוציא. אבל הן קטנות.

פורסם

שכחתי. אין טעם להסתיר אותה יותר מדי. הם עובדים עם גלאי מתכת מקצועי, שמוצא אותה בשניות. לא כמו שיש לשומרים בקניון.

שמעתי שפעם הם גילו את הכספת מתוך חדר מדרגות ועקרו אותה יחד עם הקיר בלי להכנס לדירה. בפנים היו 50 אלף דולר. קופה של עמותת אנשים מסכנים שחיה מתרומות מחו"ל.

פורסם

תודה.

הכספת לא תכיל בתוכה מליוני דולרים (לצערי:|), אלא מסמכים חשובים (דרכונים, כרטיסי אשראי, פנקסי צ'קים וכו'..).

המטרה היא להקשות על הגנב הפשוט. (תהיה גם מערכת אזעקה בבית.) (אהה, וגם לברדור עייף בן 11 שבטח לא יהיה לו כוח לקום אם הוא ישמע משהו וחתול ג'ינג'י בגודל של הלברדור).

אני מניח שאם מישהו ממש ירצה לגנוב, אף אחד מהמוזכרים לע"יל לא יעזור..

הכספת תעוגן (אפשר לכתוב את זה ככה?:shock:) לקיר ע"י כמה ברגי ג'אמבו שניתן...

עודד.

פורסם

מנסיון. ולאחר שלחבר פרצו הביתה וגנבו את הכספת.

ואחרי זה למספר אנשים שתקנתי (משפחה / חברים כו) כספות.

לא התקנתי עם דיבלים. כי דיבלים לא מספיק ארוכים.

למשהוא שהתקנתי אצלו וביקש שלא יהיה ניתן לנתק את הכספת מהקיר.

אז עשיתי חור בגודל הכספת. וחצבתי מסביב כ חצי מטר למטה. וחצי מטר למעלה.

ומטר לכל צד.

ריתכתי מוטות 2 מטר לגב הכספת. ומוטות של מטר לצדדים. והם מרותכים לברזלים של הבניין עצמו. ואחרי הכול יצקנו את הקיר מחדש עם בטון ואבנים.

ולכן מי שינסה לפרק יגלה כספת עם מוטות של 12 מ"מ באורך של 2 מטר. ובגובה של מטר. מרותכים לבניין. ולכספת עצמה.

בעבודה הקודמת היינו צריכים לעבור מקום.

היתה כספת מעוגנת למקום על ידי כמה ג'מבואים. פטיש 2 קילו. ולום ארוך והכספת בחוץ.

לא היה ניתן להוציא את הג'מבואים כי ריתכו את הראשים בתיך הכספת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את האמת זה נשמע טוב לרתך את הראשים של הג'אמבו לכספת.

כמו שכתבתי, הכספת תהיה בתוך הקיר. חוצבים בקיר בדיוק את הגודל שלה..

תודה!

עודד.

פורסם

drivemaster,

אם כבר חוצבים בקיר, אז יחצבו עוד קצת ויישמו את מה שהציע Soundman.

גם אם לא יתחברו לברזל של שלד הבנין, עדיין גנבים יעבדו קשה יותר.

היות ובלאו הכי אתם חוצבים, מלכלכים ונעזרים בבעל מלאכה, אז עוד קצת מאמץ ולעשות את זה כמו שצריך ולא רק כדי לצאת ידי חובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ריתוך הראשים עוזר למנוע פירוק על ידיד נדנוד. או על ידי משיכה חזקה. והראש נשאר בקיר.

אבל לא עוזר למנוע את החולשה הראשית של הג'מבו. שהוא מוחזק על ידיד החומר שמאחוריו.

וזה קיר / בלוק / איטונג / יציקת בטון וכו.

וכאשר החומר הזה מקבל מכות / מפורר הוא לא שווה כלום.

ולכן ריתוכים מונעים את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...