Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי דבר ראשון אני מודה לך מאוד כי אתה מתקן אותי פה בטעות חמורה.

לא ידעתי שזה מצב מצערת,חשבתי שזה מנוע הצעדים.

נכון לעכשיו הדבר הזה מחובר.. אבל עדיין האוטו נכבה וקשה מאוד להניע אותו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

שלום לך .

הרכב שלך הוא הזרקה רב נקודתית מנוע efi.

הזרקה חד נקודתית נקרא cfi שזה עם מזרק אחד!.

האם בדקת את כל חוטי ההצתה , כל צינורות הוואקום ושהרכב לא אוכל מים?

תבדוק שנתי תעבור על הכל .

אם לא עוזר גש למוסך מורשה שיתחברו למחשב הרכב ושיאתרו את הבעייה.

אני לא חושב שזה יעזור אולי זה איזה חיישן דפוק או משהו תנסה לאפס מערכת ע"י ניתוק המצבר וחיבורו מחדש.

ד"א איזה דגם הרכב?

אם אני לא טועה רק גרסת ה-xr3i באה עם המנועים האלו.

פורסם

חברה אולי עליתי על התקלה.

פתחתי את הפילטר אוויר והכל היה פשוט מוצף שמן{מסכנה כמעט ברורה נשם סתום} קיצר זרקתי הפילטר אוויר והאוטו נסע הרבה יותר טוב, אבל עדיין נשאר שמן והאוטו כל הזמן מתכבה.

חשבתי לעשות מעקף לנשם ולנקות את כל האיזור, זה אולי יפתור את הבעיה של כביית המנוע

רון

פורסם

עדכון, ניגבתי את כל השמן מהבית פילטר מהצינורות וכל האיזור, עכשיו בעיה אחרת היא שהרבה מאוד שמן נכנס לסעפת,הכל פשוט מטונף בשמן, יכול להיות שהוא ליכלך את החיישן מצערת וחיישן צעדים ובגלל זה האוטו נכבה על הזמן?

חוץ מזה גם הוצאתי את הנשם למרות שהוא לא סתום אבל הוא בחוץ.

דרך אגד האוטו מניע הרבה יותר טוב אבל נכבה ויוצא עשן שחור{יכול להיות הלכלוך שבסעפת}.

ולמה יש כל כך הרבה שמן בפילטר?? יכול להיות שהרינגים הלכו?

סליחה על החפירה אבל אני רוצה ללמוד על הרכב הזה הרבה. רון

רון

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברה אני מצטער על ההקפצה אבל אני חייב להגיד לכם את הפיתרון לכל הבעיות.

המודול הצתה שיושב לפני הקוייל התקלקל,דבר שגרם לקוייל לקבל זרם חלש מאוד ולפעמים לא היה זרם בכלל, דבר שהוביל לזה שאין ניצוץ וככה האוטו לא היה מניע וכשהוא היה מניע היה נכבה,מזייף,אוכל דלק בכמויות אדירות, נכון לעכשיו הבעיה נפתרה ויש רק דברים קטנים לסדר.

שבת שלום לכם בשורות טובות!

רון

• תוכן חדש...