Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן כן .. התקנתי וברחתי...

האמת שלא חושב שיש לי הרבה מה לתרום לפורום אז... אני קופץ מידי פעם :)

אגב לחיבור USB של הדיבורית ייכנס דיסק און קיי כזה:

http://usb.brando.com/zoom.php?prod=EagleTec+USB+Nano+Flash+Drive&pic=UMEMO008000_02_L.jpg

של 16 ג'יגה... בצבע שחור.

http://usb.brando.com/eagletec-usb-nano-flash-drive_p00892c041d15.html

רועי

אני לא בטוח שהדיבורית מסוגלת לקרוא USB 16 G כדאי שתבדוק לםני שאתה מזמין ,

ובקשר לעבודה , מדהייים

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת תמונות של התקנת דיבורית שלבקשת הלקוח בוצעה בצורה קצת שונה ויצירתית. על הדרך טיפלנו בכמה דברים שלא קשורים להתקנת דיבורית כמו: הלוח מקשים של האיתוראן (שתמיד תקוע במקום לא מתאים) מפסקים שונים של מערכות נוספות, משך ההתקנה היה גם בהתאם ונמשך מספר שעות. ניבנו 2 פנלים חדשים ונחתכו בצורה מדוייקת על מנת להשקיע את הרכיבים לגובה אפס לקבלת מראה אחיד. אז הנה לפניכם התמונות.

אדון אלפיין,כרגיל ממשיך להפתיע אותנו בעבודות ברמה גבוהה,ולדעתי כמובן בלי לפגוע באף בעל מקצוע בפורום הזה שכן הנני בטוח שכולכם מקצוענים,אבל אדון אלפיין לא מפסיק להפתיע ,גם בחידושים,המצאות,גאג'טים וכו' והרשימה עדיין ארוכה בשלל מערכות מתקדמות שלא נדבר על התקנות יוצאות מן הכלל.\

אדון אלפיין אני מוריד את הכובע בפניך!!ולפי דעתי אתה המקצוען היחיד אם לא הטוב ביותר שראיתי בכל מעשותיי ברחבי העולם,ואכן היו.

אומנם לא ברור לי איך הבאת חיתוך ברמת גימור כל כך מושלמת עד שאפשר לחשוב שאכן האוטו ייצא הרגע מן המפעל.

אשמח לקבל תגובה ממך וכן אני חושב ששאר אנשי הפורום בנוסף.

תמשיך בעבודה ועשייה מעולה כמו שתמיד הנך עושה.

פורסם

יוסי, עם תגובה כזו אוהדת לעבודתך כפי שנרשמה בתגובה שמעלי, קשה שלא להגיב.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תודה על התגובות והפירגון. לגבי החיתוך מדובר בציוד חדש שהכנסתי לסדנה ומאפשר חיתוכים ברמת דיוק גבוה ביותר (מצטער שלא אוכל לפרט מעבר מטעמים מובנים).

פורסם

הייתי היום בסדנה, מה שהולך שם כבר עבר מזמן את גבול השפיות.

אני לא יודע אם יש עוד מקום בארץ שעובד בכזאת כמה, עם כאלו מכונות ולוקח על עצמו כאלו פרוייקטים עם התוצאות האלו.

משהו אחר. כבר לא מתקין, קאסטומייזר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יוסי באמת משהו מיוחד, אפשר להגיד שהוא סוג של ממציא,

מחפש את הבעיה ופותר אותה בדרך יצירתית. באמת שיש שם משהו מיוחד על הכתפיים ובעיקר בידיים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

יוסי הוא אומן שמספק פתרונות.

המצאה זה דבר אחד - לפעמים כדי לפתור משהו צריך להמציא את הפתרון מאפס.

ופתרון זה דבר אחר - לפעמים כדי לפתור משהו צריך להשתמש בהמצאה קיימת ולעשות לה התאמה.

הדבר היפה הוא שגם אנשים שממציאים פתרונות וגם אנשים שיוצרים פתרונות מהמצאות קיימות הם בדרך כלל כישרוניים באותה המידה בדיוק - הסיבה לכך היא שזה שממציא פתרון בדרך כלל לא מסוגל לראות איך הוא משלב אותו בסביבות אחרות.

אבל ההתמאה של הפתרונות שיוסי מייצר הן ברמת שלמות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יוסי הוא אומן שמספק פתרונות.

המצאה זה דבר אחד - לפעמים כדי לפתור משהו צריך להמציא את הפתרון מאפס.

ופתרון זה דבר אחר - לפעמים כדי לפתור משהו צריך להשתמש בהמצאה קיימת ולעשות לה התאמה.

הדבר היפה הוא שגם אנשים שממציאים פתרונות וגם אנשים שיוצרים פתרונות מהמצאות קיימות הם בדרך כלל כישרוניים באותה המידה בדיוק - הסיבה לכך היא שזה שממציא פתרון בדרך כלל לא מסוגל לראות איך הוא משלב אותו בסביבות אחרות.

אבל ההתמאה של הפתרונות שיוסי מייצר הן ברמת שלמות.

אדי, אני חייב לציין שממש חפרת לי בתגובה הזו . הייתי צריך לקרוא כמה פעמים כדי להבין.

כל הכבוד ליוסי, ממש מקצוען ומרוויח מחמאות והמלצות ביושר.

פורסם

אני פשוט משתדל להעמיד דברים על דיוקם.

מעבר לזה חפירות זה משהו שעשיתי בו תואר אוניברסיטאי מזרח תיכוני.

מזרח תיכוני במובן מלגלג על עדות המזרח לעומת עדות אשכנז - ביטוי גנאי אשר נדבק לימים בפי שפת הרחוב, הלוא מוכרת כ"סלנג" של עם ישראל...

להמשיך? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקצועי,מחפש תמיד לשפר ולהשתפר,פרפקציוניסט בלתי נלאה יותר ממני וזה קשה -גם כשלקוח מרוצה מהתוצאה הוא לא,מכונה דוקטור בפי קרוביו וקצ'פרינו ע"י ערב רב(מטורקיה?),כן זהו יוסי מתקין יצירתי ואומן בתחומו.

אבל יש לו חיסרון גדול:mm_nah: בכסף שהוא מרוויח קונה עוד ועוד כלים :loco: זה חותך יותר מדוייק,זו מקדחה משוכללת יותר,זה cnc מקצועי,זה יפה עם פרספקס,זה משפריץ קונפטי ...מה יהיה ?

הדוקטור צריך רופא :lol:

פורסם

יוסי ידידי

אין ספק שקיימת בך אהבה גדולה למקצוע

ואין ספק שללא האהבה הזו הדברים לא היו נעשים בצורה ובאופן שהם נעשים

חבל לי מאוד שישנם אנשים שלא מבינים שזה לא העיניין של "אוי איזה יופי איך לא חשבתי על זה" אלא עיניין של משהו שבה שבפנים משהו שבא מתוך באמת באמת (ואני חוזר על עצמי כי אין מילה טובה יותר) מאהבה

זה לא פיתרון של מחרטה או של מקדחה חדשה או של ניבלר חדש או של השד יודע מה שם הכלי הבא

וגם לא פיתרון של דבק כזה או אחר או של חומר בידוד כזה או אחר

לא, זה פיתרון של אדם שאוהב לספק את המוצר המושלם ספציפית בנושא הרכבים האיבזור והסטריאו

בעבודות של יוסי ניתן לראות את פס הייצור של הפטנטים והפתרונות הנכונים והיפים ביותר שבאים מתוך רחשי הלב ולא מתוך עבודה סזיפית מתוך שבלונה ואו תמונות

המשך כך בידידות

דרור

• תוכן חדש...