Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן כן .. התקנתי וברחתי...

האמת שלא חושב שיש לי הרבה מה לתרום לפורום אז... אני קופץ מידי פעם :)

אגב לחיבור USB של הדיבורית ייכנס דיסק און קיי כזה:

http://usb.brando.com/zoom.php?prod=EagleTec+USB+Nano+Flash+Drive&pic=UMEMO008000_02_L.jpg

של 16 ג'יגה... בצבע שחור.

http://usb.brando.com/eagletec-usb-nano-flash-drive_p00892c041d15.html

רועי

פורסם

עבודה יפה מאוד ומושקעת

אין ספק שהגדולה והאיכות נמצאת בפרטים הקטנים - אותם פרטים שליוסי יש טונות של סבלנות בשבילם

כל הכבוד

פורסם

אין ספק שהעבודות האחרונות והקודמות על הרכב הנ"ל לא רק שעומדות בקנה מידה בינלאומי, אלא אף מתעלות עליהן.

כל הכבוד על ההשקעה, הביצוע והשיתוף שלנו בכך.

כפי שכבר נוכחתי לדעת, מידת הסבלנות אצל יוסי ברוכה היא, אך לא היא בלבד אשר הופכת את עבודותיו למצטיינות בתחום. הידע, הניסיון, הידיים, הכלים והציוד שברשותו, הופכים כל התקנה לסטנדרט על בפני עצמו.

כל הכבוד !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אהבתי מאוד את היצירתיות במיקום המסך של הדיבורית במאפרה ויחידת השליטה בין המושבים.

אני שוקל לאמץ את הפתרון הזה לעצמי (בקעבות אכזבה מכניסת USB שקניתי שמתחברת לכניסת מחליף הדיסקים של המערכת המקורית).

האם הדיבורית של parrot מעבירה את הסאונד דרך המגבר של המערכת המקורית? איזה עיבוד או הגברה ואיך היא מחוברת למערכת המקורית?

איך מפעילים את מצב ה-USB? דרך המערכת המקורית (מצב aux או משהו דומה) או באמצעות מתג חיצוני שמפעיל את נגן המוזיקה דרך הדיבורית?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper,

בעקרון הדיבורית מתחברת ליחידת הראש (רדיו-דיסק) ויודעת לבצע פעולת "מיתוג" באופן אוטומטי, לדוגמה כאשר שיחה נכנסת הדיבורית משתיקה את הרדיו-דיסק ולוקחת "שליטה" על המערכת, עוד דוגמה היא כאשר שומעים מוזיקה דרך ה-USB או SD CARD בדיבורית גם פה היא משתיקה את הרדיו-דיסק ולוקחת "שליטה" על המערכת.

אני חייב לציין שזה עובד ממש יפה, אין שום מתג וכו', כל פעולת המיתוג אוטומטית.

דני.

פורסם

כדי להשלים ולחדד מעט את דבריו של דני...

הרדיו דיסק המקורי מחובר לדיבורית.

הדיבורית מחוברת למנחת.

המנחת מחובר לפרוססור

הפרוססור למגברים.

ובעצם הדיבורית היא זו שעושה מיתוג בין הרדיו דיסק המקורי לבין התכונות שלה עצמה (שיחה קולית, כניסת USB, כרטיס SD וכו'.. )

זאת באמצעות השלט הקטנטן ... (PLAY מנגן את המקור בדיבורית PAUSE מעביר את האודיו מהרדיו דיסק..)

דני/יוסי!

היום נזכרתי שאני צריך לעשות כיול מחדש ל CLEAN SWEEP ( המנחת.. ) עבור אות המקור החדש (הדיבורית).

יש דיסק מקורי של JL AUDIO שצריך להריץ וללחוץ על CALIBRATE במנחת על מנת שבאמת יבצע איפוס לעל התדרים ויוצא שמע FLAT ללא עיוותיות והגדרות (אלו יבוצעו בפרוססור).

אני צריך להמיר את הCD לקבצים ולנגן אותם דרך ה USB... ולעשות כיול למערכת.

(למרות שגם עכשיו שמעו טוב... אפשר יותר :) )

פורסם

מדהים, כרגיל

כל מילה מיותרת

ודרך אגב רועי, אני רואה שהקלינסוייפ שלי עושה חייל :-D

ואם בנושא, איך הסאונד? לפני ואחרי הדיבורית

• תוכן חדש...