Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני מספר דקות עצר אותי שוטר, למי שמכיר: ליד קניון אם הדרך, כשעולים מהחניה יש שמאלה \ ימינה, צומת רגילה לכל דבר.

איך שעליתי מסתבר שאסור לפנות שם שמאלה ויש קו הפרדה מחוק.

אמרתי לו שלא שמתי לב כי הפס מחוק, בסוף הוא עבר מסביב לאוטו אמר לי גם על שלט נהג חדש שנפל, הוא לקח מספר טלפון רשם את המספר של האוטו ואמר לי שיש לי מזל ויכלו לתת לי שלילה וכו'...

איך זה יכול להיות שאם אין פניה שמאלה הדבר היחיד שמורה על כך הוא סימון של פס לבן מחוק על הכביש?

והאם אתם יודעים למה הוא לקח את המספר פלאפון ומספר רכב? (מאחורי היו עוד 3 נהגים שעשו בדיוק את אותו הדבר, וגם מהם הוא לקח את הפרטים הנ"ל).

8)

פורסם

הזנה של מפגש שוטר אזרח, אולי תיהיה מהבודדים שהתקשרו וישאלו אותם איך עבר המפגש שלך עם השוטר.

וכן, יכול להייות שפניה אסורה שמאלה תיהיה מוסמנת רק עם קו הפרדה רצוף, בדרך כלל יש גם כיכר או משהו בקרבה שניתן לעשות בו פרסה. (כל עוד זה לא תל אביב :roll: )

פורסם

אין שם רמזור.

הקטע שפשוט זאת צומת רגילה לכל דבר, זה לא שאין שם שדה ראיה או משהו, זה נראה כמו החלטת חסרת בסיס לבטל שם את הפניה שמאלה, וגם הדבר היחיד שמורה על כך זה פס לבן באמצע שכבר דיי מחוק.

פורסם

הוא עשה באותו יום כל כך הרבה דוחות והפנקס נגמר לכן הוא רושם את הפרטים ואת הדוחות הוא ישלח בדואר.:shock:

לא ברור מדבריך איפוא הקו "המחוק" בכלל נמצא.

בצומת צריך להיות תמרור עם חיצים או סימון בחיצים על הכביש לפני הצומת המגדירים את כיווני הפנייה.

אז שתף אותנו במידע כדי להבהיר לך את הדברים בצורה מושכלת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הוא אומר לי "יכלתי ויכלתי..." וכד'.

למה שישלח לי דוח בדואר?

ומה זה נגמר לו הפנקס, אין לו עוד?

פורסם

למען הסר ספק:

אין בצומת תמרורים.

אין רמזור.

הסימון היחיד הוא על הכביש, פס לבן ודהוי שרואים רק ביום.

נקווה שככה הסיפור נגמר, אדע זאת לפעם באה שאין שם פניה.

פורסם
למען הסר ספק:

אין בצומת תמרורים.

אין רמזור.

הסימון היחיד הוא על הכביש, פס לבן ודהוי שרואים רק ביום.

נקווה שככה הסיפור נגמר, אדע זאת לפעם באה שאין שם פניה.

איפוא הפס הלבן? מדובר בצומת T כשאתה בא מתחתית ה T.

אין סימני חיצים על הכביש מהכיוון שבו באת??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יוצא לשם (למועדון) כל יום שישי ולא שמתי לב לפס הפרדה (מחוק או לא).

אם אני יוצא מהחניון התחתון אז אני פונה ימינה בד"כ ויורד ליציאה לכיוון כביש החוף.

אם אני יוצא מהחניון העליו אז אני פונה שמאלה וגם שם אין שום בעיה.

אבדוק את זה בפעם הבאה שאהיה שם.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...