Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לאחר שפירקו לי את הקודנית ברכב . לא הצלחתי להניע את הרכב, כדי שההאזעקה לא תצרח באוזן ניתקתי את הכבל הפלוס של המצבר עד שאיתורן יאפסו את התקלה אצלהם , לאחר שניתקו לי את הקודנית והרכב מניע כמו מיקודם, נורית כרית האוויר לא נכבית מה יכולה להיות הבעיה ?

• ספונסר פורום
פורסם

מחשב הכריות זיהה נפילת מתח מסף מסויים ולכן נדלקה נורת התקלה ,

אין מנוס מאיפוס עיי סורק מתאים .

אם אתה מאיזור המרכז אתה יכול לבצע איפוס נורה אצלנו במוסך ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בדיוק מה שרון אמר.

בנפילת מתח (במיוחד החלפת מצבר / פריקה מלאה של מצבר) זה קורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מחשב הכריות זיהה נפילת מתח מסף מסויים ולכן נדלקה נורת התקלה ,

אין מנוס מאיפוס עיי סורק מתאים .

אם אתה מאיזור המרכז אתה יכול לבצע איפוס נורה אצלנו במוסך ללא תשלום .

רון, יש לי בדיוק אותה בעיה, הסורק שברשותך מתאים/מסוגל לבצע איפוס נורת כריות אוויר גם ברכב מסוג הונדה סיוויק 97?

פורסם

בסיוויק 97 לדעתי זה לא המצב.

אתה בטוח שזו הסיבה ואין לך בעיה אמיתית בכרית אוויר? (או קונקטור שהתנתק?)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• ספונסר פורום
פורסם
רון, יש לי בדיוק אותה בעיה, הסורק שברשותך מתאים/מסוגל לבצע איפוס נורת כריות אוויר גם ברכב מסוג הונדה סיוויק 97?

יש לי כזה סורק אבל הפעולה קצת יותר מסורבלת מבחינתי ולכן בהונדה

הזאת איפוס הנורה (אם ניתן) יעלה לך 100 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בסיוויק 97 לדעתי זה לא המצב.

אתה בטוח שזו הסיבה ואין לך בעיה אמיתית בכרית אוויר? (או קונקטור שהתנתק?)

ליביו

אני כמעט משוכנע ב 100% שאין בעיה אמיתית בכריות האוויר,הרכב מעולם לא עבר תאונה כלשהי ובטח שהכריות לא נפתחו אף פעם, הכל התחיל בעקבות בעיה אחרת שהופיע ברכב לאחרונה וניתקתי את כבל המינוס מהמצבר ל10 דקות+הוצעתי פיוז פיוז מתיבת הפיוזים שברכב ע"מ לבדוק את תקינותם והחזרתי למקום ,ומאז הנורה של SRS דולקת קבוע בלוח השעונים,היכן נמצא הקונקטור של הכרית של הנהג וכמה חוטים/פינים אמור להיות בו כדיי שאוכל לזהותו בקלות,יש למישהו מושג?

פורסם

עדיף שלא תחפש ותתעסק עם הקונקטור של כריות האוויר. לפי התיאור שלך כנראה המנורה דולקת בגלל הוצאת הפיוזים כאשר המפתח בסווי'ץ.

גש לרון והבעיה תפתר.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון :

לאחר ההמלצות בפורום הגעתי למוסך רון, לאחר מספר דקות רון קיבל אותי וסידר את התקלה תוך מספר שניות לשביעות רצוני , ואני חייב לציין ללא עלות , תודה רבה.!

פורסם
עדכון :

לאחר ההמלצות בפורום הגעתי למוסך רון, לאחר מספר דקות רון קיבל אותי וסידר את התקלה תוך מספר שניות לשביעות רצוני , ואני חייב לציין ללא עלות , תודה רבה.!

בפעם הבאה שאתה מתעסק עם מערכות החשמל ברכב הוצא את המפתח ונתק את כבל המינוס.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...