Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי מאזדה 626 שנת 2001.

ברכב ישנם שני דברים המפריעים לי:

1. הדשבורד בצד הנוסע הימני יצא מעט.

2. הטסה המקורית שבורה מעט.

אז השאלה שלי היא האם אפשר איכשהו להכניס חזרה את הדשבורד עם דבק כלשהו ואיך אפשר לתקן את הטסה?

תודה רבה ,

גיא.:wink:

P7060322.jpg

P7060323.jpg

P7060324.jpg

פורסם

1. קשה לראות מהתמונות שצירפת אם הדשבורד יצא ממקומו כתוצאה מעיקום פיזי של הפלסטיק או שהוא סתם ברח מהתושבות שלו. אם זאת האופציה הראשונה - באסה. אם זאת האופציה השנייה - אז כן, אפשר להחזיר בקלות יחסית.

2. מחליפים טאסות. סט חלופי עולה כמה עשרות שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה אבל אתה יכול לכוון אותי איך לבדוק את יציאת הדשבורד מהתושבת?

ולגבי הטאסות אני לא רוצה להחלחף אותם אלא לנסות לתקן את הקיימות.

פורסם

אי אפשר לתקן את הקיימות. אם מדובר בסט מקורי, אז נסה לחפש בפירוקיות. בד"כ האחוריות יהיו במצב טוב יותר, פרק לך 2 כאלה, שלם 50 ש"ח וצא לדרך.

פורסם

מניסיון שלי, למרות שהן המכוניות הפופולאריות בארץ, קשה למצוא טאסות של מאזדה בפירוקיה.

ובכל זאת, מצאתי ב'אוטו גרופ' (המאגר), בראשון לציון.

שם גם קניתי סמלים בזול למאזדה שלי.

הכתובת שלהם: פלוטיצקי 1, א.ת ישן ראשון לציון, טל': 2350350- 073

http://www.car.co.il/

רח' פלוטיצקי 1, א.ת ישן ראשון לציון 75420, טלפקס: 2350350 - 073רח' פלוטיצקי 1, א.ת ישן ראשון לציון 75420, טלפקס: 2350350 - 073

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...