Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נדלקה נורת התקלה במהלך נסיעה. לפני הידלקות הנורה נסעתי בערך כ15 דקות ואז עמדתי במקום עם רכב מונע כ10 דקות ולאחר 3 דקות נוספות של נסיעה, הנורה דלקה פתאום. מרגע ההתנעה המזגן פעל ברציפות (אם זה משנה לתקלה הספציפית הזו).

לאחר שימוש במדריך הזה, עלה קוד תקלה 41, שע"פ הקישור שנתתי מצביע על התקלה הזו - 41 Primary oxygen sensor heater .

אשמח אם מישהו יפרט עבורי על התקלה, ממה עלולה לנבוע, מה עלי לבדוק ואם למישהו יש את הידע, אשמח להערכת מחיר לחלקים אם ידרשו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כנראה שגוף החימום של החיישן למבדה נשרף.

צריך לבדוק עם רב מודד את הכוף חימום של החיישן במידה ויש נתק אז צריך להחליף חיישן.

פורסם

אשמח לקבל עוד מידע כיצד לבצע את בדיקת גוף החימום של החיישן.

במידה ובאמת גוף החימום נשרף, מהן ההשלכות של נסיעה במצב הנוכחי?

פורסם
אשמח לקבל עוד מידע כיצד לבצע את בדיקת גוף החימום של החיישן.

במידה ובאמת גוף החימום נשרף, מהן ההשלכות של נסיעה במצב הנוכחי?

להלן תיאור בדיקות חיישן למבדה

honda.pdf

פורסם

נבדק ע"פ ההוראות ונמצא תקין.

איפסתי את התקלה, נראה מה יהיה הלאה.

אני כהרגל עוקב אחרי צריכת הדלק, נראה אם יהיה שינוי בצריכה במיכל הנוכחי.

פורסם

החיישן נמצא תקין אתמול בבדיקה ע"פ ההוראות, אך היום לאחר נסיעה קצרה נורת התקלה חזרה שוב ומצביעה על אותה התקלה.

יש אפשרות שהתקלה הזו מופיעה והבעיה היא במשהו אחר ולא בחיישן?

מישהו יודע מהי העלות של חיישן חדש?

איך נקרא החיישן הזה בעברית (כדי שאוכל לברר מחירים)?

פורסם

רק כדי לוודא שעשיתי הכל נכון:

1. אנחנו מדברים על החיישן שיושב ממש על סעפת הפליטה קרוב למנוע, נכון?

2. ע"פ הוראות הבדיקה הייתי אמור למדוד התנגדות בפינים 3,4 במחבר שמגיע מהחיישן ולקבל התנגדות של בין 10 ל 40 אוהם. בדקתי פעמיים ופעם אחת קיבלתי 13 ופעם אחת 19.

3. הייתי אמור לבדוק את המתח שמגיע בין שני הפינים 3,4 שבמחבר שמגיע מהרכב לחיישן, המתח שהתקבל הוא מתח המצבר בערך.

אם טעיתי במשהו, אשמח אם תתקנו אותי.

אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג למה ע"פ הבדיקות החיישן נמצא תקין ומנורת התקלה נדלקה שוב.

שבוע טוב ותודה לעוזרים,

אבירן.

פורסם

99.9 אחוז ממקרי מנורת הצ'ק בהונדה זה חיישן חמצן....תחליף הכל יהיה בסדר תשתדל או לאחד מקורי או תואם מקורי DENSO

אחרת הקריאה לא תהיה נכונה.

שבוע טוב!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

יש אפשרות לקבל מק"ט או דגם מדוייק של החיישן של דנסו?

אני מעדיף לעשות את שיעורי הבית לפני שאני מגיע לחנויות ועומד מול המוכרים...

פורסם

כן זה אותו דבר תראה יש הבדל לך מ 99 יש שני חיישנים

מ97 עד 99 יש רק אחד מצויין את זה ויש הבדלים בחיישנים גם!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...