Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה : קניית פייזר 600 (2002)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושיי אחר אופנוע מצאתי פייזר 600 משומש שנת 2002 (לא הדגם האחרון שהגיע לא מזמן) שמור מאוד וחדש לחלוטין, נראה על פניו כי מצבו מצויין.

כאחד שאוהב אופנועי עירום (ומחפש אחד כזה) האופנוע הנ"ל מאוד קורץ לי, אולם, ישנה בעיה.

עד כמה שידוע לי מעט מאוד כלים כאלו נמכרו (מדובר ביחידות ספורות)

ואני חושש להתקע איתו ברגע שאחליט למכור.

דבר נוסף שמהווה בעייה הוא, שאין לאופנוע הזה מחירון - לא במוטו לא ביצחק לוי.

מה עושים ? לוקחים/ לא לוקחים ?

אשמח לקבל חוות דעת/עצות...

בברכת שבת שלום לכולם

פורסם

האופנוע קיבל ביקורות מצויינות ושוק נהדר באירופה. שם גם היה לו מחיר תחרותי במיוחד.

מדובר (כרגיל באופנועים עירומים) באוסף חלקים ממחסן ימהה שמתפקדים באופנוע הרבה יותר טוב ממה שניתן לצפות (המנוע מה Thundercat, בלמים מה R1, פיירינג מהפייזר 1000, וגם את רוב שאר החלקים חוץ מהשילדה תמצא באופנועים אחרים של ימהה).

בהשוואה לפייזר 1000 כמובן יהיה חלש יותר, אבל (וזה חשוב) קל יותר.

השוק של האופנועים העירומים בכלל, לא משהו בארץ, אם כי זה משתנה לאיטו בשנים האחרונות. אבל במיוחד, מספר הפייזר 600 הישנים שנמכרו הוא זעום להחריד (לא שנמכרו פייזר 1000 במאות)

האמת שאם ההפרש לא גדול במיוחד, אני הייתי עושה מאמץ לקנות 1000 בגלל הסחירות והמנוע. ה-600 אופנוע מצוין, אבל התחושה שלי היא שתתקע איתו אח"כ. (כמובן שהוא יכול להפוך למבוקש ונדיר כמו ה-FZR600R, לך תדע בארץ הזו)

מבחינת האחזקה של האופנוע ה-600 דומה (לדעתי) ל-1000, כך שהחיסכון היחיד יהיה מחיר הרכישה.

וחוצמזה, הכי חשוב ללכת עם מה שאתה שואף אליו (בגבולות אפשרי) ה-600 מצויין אבל אם מה שאתה רוצה זה 1000, לך על זה.

כמו כן, גם את ה-1000 ניתן לקנות מתחת למחירון (יש אופנוע שנמכר במחירון בכלל?).

להסיר ספקות, בבעלות פייזר 1000 מודל 2001. לא למכירה.

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
האופנוע קיבל ביקורות מצויינות ושוק נהדר באירופה. שם גם היה לו מחיר תחרותי במיוחד.

מדובר (כרגיל באופנועים עירומים) באוסף חלקים ממחסן ימהה שמתפקדים באופנוע הרבה יותר טוב ממה שניתן לצפות (המנוע מה Thundercat, בלמים מה R1, פיירינג מהפייזר 1000, וגם את רוב שאר החלקים חוץ מהשילדה תמצא באופנועים אחרים של ימהה).

בהשוואה לפייזר 1000 כמובן יהיה חלש יותר, אבל (וזה חשוב) קל יותר.

השוק של האופנועים העירומים בכלל, לא משהו בארץ, אם כי זה משתנה לאיטו בשנים האחרונות. אבל במיוחד, מספר הפייזר 600 הישנים שנמכרו הוא זעום להחריד (לא שנמכרו פייזר 1000 במאות)

האמת שאם ההפרש לא גדול במיוחד, אני הייתי עושה מאמץ לקנות 1000 בגלל הסחירות והמנוע. ה-600 אופנוע מצוין, אבל התחושה שלי היא שתתקע איתו אח"כ. (כמובן שהוא יכול להפוך למבוקש ונדיר כמו ה-FZR600R, לך תדע בארץ הזו)

מבחינת האחזקה של האופנוע ה-600 דומה (לדעתי) ל-1000, כך שהחיסכון היחיד יהיה מחיר הרכישה.

וחוצמזה, הכי חשוב ללכת עם מה שאתה שואף אליו (בגבולות אפשרי) ה-600 מצויין אבל אם מה שאתה רוצה זה 1000, לך על זה.

כמו כן, גם את ה-1000 ניתן לקנות מתחת למחירון (יש אופנוע שנמכר במחירון בכלל?).

להסיר ספקות, בבעלות פייזר 1000 מודל 2001. לא למכירה.

זה בדיוק מה שאני חושב גם כן.

מקור הבעיה היא שהתקציב שלי מוגבל .במידה ואחליט ללכת ה- 1000 אצטרך למתוח את התקציב לא במעט, מה שאומר שאהיה נתון לסיכון כלכלי לא רצוי.

לצערי הרב, כל שאר אופנועי העירום בארץ לא רלוונטים מבחינתי (הורנט, Z1000 וכד') וכל האופציות הצטמצמו לכדי שתיים : פייזר 1000 או 600.

בכל מקרה שאבחר (600 או 1000) אהיה בעיה שונה. השאלה מי מהם לקחת ?

פורסם

נטלה כמה שאני זוכר רכבת בעבר (הלא נורא רחוק) על ER ומאז אתה עם איזה חצי כוח.

אני אישית מאוהב עדיין בבנדיט 600 שלי (למרות שאני מאמין שאני אחליף אותו ברגע שאוכל כלכלית). הקטגוריה של ה"עירומים" 600 נשלטת חד משמעית על ידי ההורנטים. מדובר באופנוע הכי חזק הכי מהיר הכי מודרני, רק מה גם הכי יקר.

אם אתה חושב על קטגוריה הגדולה יותר של ה- 1000/1200 אני שמעתי שיש באבניר כמה עודפים של בנדיט 1200 שנת 2002 עדיין בארגז. כלומר אתה מקבל אופנוע חדש במחיר משומש, כדאי לחשוב על זה. כמובן הבנדיט מיושן יחסית מול הפייזר אבל אם תמצא מציאה כזו באבניר אולי כדאי לחשוב על זה.

המלצה אישית שלי... אם אתה יכול ללכת על הקטגוריה של ה- 1000/1200 לך על זה או על ההורנט 600 כל השאר , לטעמי הדל, יהיו דומים מדי לER. לא זהים אבל דומים.

בהצלחה.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
במהלך חיפושיי אחר אופנוע מצאתי פייזר 600 משומש שנת 2002 (לא הדגם האחרון שהגיע לא מזמן) שמור מאוד וחדש לחלוטין, נראה על פניו כי מצבו מצויין.

כאחד שאוהב אופנועי עירום (ומחפש אחד כזה) האופנוע הנ"ל מאוד קורץ לי, אולם, ישנה בעיה.

עד כמה שידוע לי מעט מאוד כלים כאלו נמכרו (מדובר ביחידות ספורות)

ואני חושש להתקע איתו ברגע שאחליט למכור.

דבר נוסף שמהווה בעייה הוא, שאין לאופנוע הזה מחירון - לא במוטו לא ביצחק לוי.

מה עושים ? לוקחים/ לא לוקחים ?

אשמח לקבל חוות דעת/עצות...

בברכת שבת שלום לכולם

אם אתה מתעקש על אי יכולתך ללכת על ה-1000, לא אתווכח איתך על זה.

אישית, אני לא רואה באופנועים "אפיק השקעה שצריך להחזיר עצמו תוך כמה שנים" (או לפחות לתפקד כנכס ששומר על הכסף עד הפידיון המיוחל בתהליך המכירה העתידי).

אני הייתי הולך על זה.

האופנוע פשוט מוצלח במיוחד ובמבחנים השוואתיים, הוא "לקח" גם את ההורנט 600 של הונדה (טוב נו...בחלקם) - ממש לא דומה למה שקורה עם המחליף שלו שיצא השנה שפשוט מאכזב.... :roll:

מדובר על אופנוע מוצלח במיוחד וגם אם אין לו מחירון, וגם אם אין לו "שוק" (שזה כאמור, רק בגלל שהוא לא נרכש בכמות גדולה) - לא אומר שאתה לא תוכל לעשות איתו את מה שהוא יועד לו ... (ולא, אני לא מתכוון ל"לשמור על ערכו") - אני מתכוון ל:

רכב איתו, להנות ממנו, להשתמש בו ביומיום ולהתקפי אדרנלין בסוף השבוע.

האופנוע מסוגל לזה, אתה אוהב את הקונספט ולדעתי כאמור, אין שום סיבה ש"העדר מחירון/שוק", יעמוד כמכשול לפנייך.

גם הFZR600R וגם הYZF600 היו אופנועים "בלי שוק" או "בלתי מוצלחים" - אז מה ?

היום גם אם תחפש בנרות, תמצא בקושי אופנוע אחד למכירה - כל השאר שומרים את האופועים "קרוב לחזה".

וסתם אנקדוטה לסיום: כשרכשתי את ה-640SM שלי, זה היה מהיבואן. ולמרות שהאופנוע יובא עוד ב-2002 ונמכר (2 יחידות בלבד), עדיין כשרכשתי אותו בעצמי מהיבואן (!) עדיין לא היה מחירון משומשים עבורו...

לא מפריע לי להנות ממנו מדי סופ"ש, כל סופ"ש, כבר שנה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...