Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לרוץ לפני שיגמר! רקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדול.

הרקס נראית כל כך קטנה ועדינה ליד ה-B4 המנופחת שלצידה. לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה בה ראיתי רקס כזו על הכביש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הרקס הזאת הייתה מפורסמת הרבה זמן למכירה ביד 2, ולא כל כך מזמן התפרסמה הודעה בפורום סובארוהוליק עם דיווח על מיקומה החדש - מוסך שמעון ברזילאי בירושלים.

משמח אותי לדעת שהאוטו הגיע לידיים שישמרו עליו, אני מקווה שהיא גם זוכה ליסוע מידי פעם.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

תיקון קטן זו סובארו 600

הרקס היתה 700 סמק

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

סובארו רקס היתה מכונית ה-K של סובארו, שהחליפה את R-2 באמצע שנות השבעים. בשנת 1981 יצא דגם חדש עם מנוע והנעה קדמיים, אך השם נותר זהה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האמת- לאחרונה המחיר המבוקש לא היה בשמיים, ואם לא הייתה לי כבר אחת, שדורשת שיפוץ ייסודי (שיעלה הרבה יותר מזה, לדעתי)- הייתי שוקל בכובד ראש את קנייתה! מה לעשות- יש לי כבר, וכמובן שהאופציה של ליקנות אחרת ולהשתמש בזאת כתורמת האיברים- לא עומדת על הפרק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ה 600 עם מנוע אחורי, וה 700 רקס עם מנוע קידמי.

קצת סדר - סובארו רקס "דור ראשון" הגיעה עם מנוע שני צילינדר 544 סמ"ק.

"דור שני" בשנים 81-82 הגיע עם אותו מנוע, שעבר קדימה.

בשנים 83-84 הגיע אותו הדגם עם מנוע מוגדל ל 665 סמ"ק, זו היא ה "700"

פורסם
האמת- לאחרונה המחיר המבוקש לא היה בשמיים, ואם לא הייתה לי כבר אחת, שדורשת שיפוץ ייסודי (שיעלה הרבה יותר מזה, לדעתי)- הייתי שוקל בכובד ראש את קנייתה! מה לעשות- יש לי כבר, וכמובן שהאופציה של ליקנות אחרת ולהשתמש בזאת כתורמת האיברים- לא עומדת על הפרק!

18,000 ש"ח זה מחיר גבוהה והרכב לא במצב מדהים, אם הייתי רוכש את האוטו הייתי משפץ אותו מחדש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הוא רצה הרבה פחות, כשדיברתי איתו- אני מאמין, שהייתי יכול לקחת אותו בפחות מ-10! ואת זה לדעתי היה שווה. והוא ממש לא היה משופץ גרוע- דווקא הפתיעה אותי איכות יחסית, לפחות ממה, שראיתי- הדבר הכי גרוע באוטו היו כסאות קרועים! כמובן, שלא מדובר באוטו, שאפילו התקרב ל"מצב התצוגה"- אבל בינינו, לא נראה לי שמישהו ישקיע בשיפוץ של כזה אוטו סכום שיגרום לו להיות במצב תצוגה! למעשה אולי... אבל נחיה ונראה (לא, זה לא אני- יש עוד לפחות אספן אחד, שיש לו כזה אוטו)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עוד תמונות:

attachment.php?attachmentid=3284&d=1271710909

attachment.php?attachmentid=3285&d=1271710909

קרדיט על התמונות לאורי (sulo31) מפורום סובארו שלקח על עצמו פרוייקט לשכנע את בעל הסוכנות להביא אותה למפגשים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ובהזדמנות זאת- אני מחפש כאלה מראות לכנפיים, וזרוע לווישר!

פורסם
הוא רצה הרבה פחות, כשדיברתי איתו- אני מאמין, שהייתי יכול לקחת אותו בפחות מ-10! ואת זה לדעתי היה שווה. והוא ממש לא היה משופץ גרוע- דווקא הפתיעה אותי איכות יחסית, לפחות ממה, שראיתי- הדבר הכי גרוע באוטו היו כסאות קרועים! כמובן, שלא מדובר באוטו, שאפילו התקרב ל"מצב התצוגה"- אבל בינינו, לא נראה לי שמישהו ישקיע בשיפוץ של כזה אוטו סכום שיגרום לו להיות במצב תצוגה! למעשה אולי... אבל נחיה ונראה (לא, זה לא אני- יש עוד לפחות אספן אחד, שיש לו כזה אוטו)!

למה לא? זה אוטו מגניב, נדיר יופה והוא משופץ כבר ןמאוד קטן ככה שזה יהיה לא יקר להפוך אותו למצב תצוגה.

ואגב אני צלצתי איך שהוא פרסם את המודעה והוא אמר שהוא רוצה 18,000 ש"ח ואחרי כמה ימים צלצל אבא שלי והוא אמר לו את אותו הדבר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...