Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי מאנשים שצריך לפרק חצי עולם, כדי להחליף את המחזיר המסכן.

יש לי אפשרות להחליף את המחזיר בחינם כיוון שכאשר קניתי את הרכב דרך חברה, החברה התחייבה לתקן כל ליקוי שהמצא בבדיקת קניה.

לאחר הקניה, החברה שולחת אותי לתקן באיזה מוסך בנס ציונה, שהוא כמובן, לא מוסך מורשה של דייטסו, אלא סתם מוסך שהם עובדים איתו.

השאלה היא, מה עלות הטיפול? יש מצב, שבגלל שצריך לפרק הרבה, והם לא מתמחים בדייטסו, אחרי החלפת מחזיר לא ירכיבו הכל כמו שצריך? וזה רק יחמיר את הנזילה?

מנסיונכם, מה הייתם עושים? מתקנים לבד במורשה? או בחינם במוסך רגיל?

תודה מראש :-P

פורסם

אני יכול לענות לגבי העלות.

החלפתי את המחזיר במאזדה 1998, וזה על לי 600 שקל כולל הרכבה ומחזיר שמן במוסך לא מורשה.

כדי להגיע למחזיר צריך לפרק את הגיר וזה בעצם כל העבודה, הרכבת המחזיר עצמו זה כלום כמה דקות, אבל להגיע אליו זאת הבעיה.

×
×
  • תוכן חדש...