Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכנן טיול לאיטליה ש5 ימים ממנו נהיה במודנה בתחילת אוגוסט

יש לי כמה שאלות מאנשים שהתנסו בטיול כזה:

איזה מלונות מומלצים יש במודנה?

כמה זמן לוקח הסיור במוזיאון של פרארי ?

האם אפשר להכנס למפעל של פאגני?

מה כולל הסיור במאזרטי ועם בכלל אפשר להכנס?

האם לכל הסיורים צריך להרשם מראש או שאפשר לבוא ולהכס לסיור במקום?

אודה לכם אם תוסיפו פרטים על משך הזמן של כל סיור ואם יש עוד מקומות מומלצים באיזור ששווה לקפוץ לבקר

תודה רבה,

אוהד:-D

פורסם

פרארי - כמה שאתה רוצה. אפשר להסתדר גם עם חצי שעה. זה לא מוזיאון גדול.

דאגתי לא מזמן שתעלה כתבת המוזיאונים שעשינו באוטו - אתה יכול להסתכל שם.

פאגאני - לא מאפשרים כניסה למפעל ללא תיאום מראש (וגם אז, רק לחלק ממנו). אתה יכול לנסות.

ברוב המקרים מוזמן להרשם מראש. למוזיאון של למבורגיני לא חייבים אם אני זוכר נכון, אבל לכניסה למפעל - כן. (וזה עולה כסף).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מוזאון מזראטי זה אם אתה אוהב את ההסטוריה של החברה, רוב מה שתמצא שם אלו המכוניות הקלאסיות שלהם.

פגאני למפעל אני לא יודע אם אפשר להכנס אבל מחוץ למפעל הם נוסעים הרבה עם הפגאנים לבדיקות שווה להיות שם, זה כביש ישר שהם מרביצים בו.

סע למראנלו ולסנט אגטה (פרארי ולמבורגיני) אצל פרארי אין כניסה למפעל, אבל מעבר למוזאון כל העיר הזאתי היא חוויה מוטורית ענקית, במוזאון אני לא חושב שיספיק לך חצי שעה, שעה וחצי זה רק לעמוד מול האנזו, אח"כ יש לך עוד כמה שעות לעמוד מול דגמים אחרים, כמו שאמרתי מעבר למוזאון, יש לך את המסלול, הרחובות מלאים בעלי פרארי שנוסעים להם ומשמיעים צלילי פוזה כשהם רואים אותך עם מצלמה, יש לך חנויות פרארי, מוסכים, פסלים, בתי קפה, הכל נוסח פרארי...

למפעל של למבורגיני צריך לבוא עם סיור (קבוצה) ולתאם מראש, מה שכן הכל תלוי במזל שלך, שאני הייתי שם, בלי שום תאום מראש, בלי קבוצה ובלי תוספת תשלום, רק אני וההורים, היה סוף היום הגיע איטלקי נחמד ושאל אם נרצה להכנס, כמובן שלא נגיד לא, לצערי בשניה שהוצאתי את המצלמה הוא אמר שאסור, אבל למי אכפת התמונות הכי טובות הם בראש :-D

ובמוזאון פרארי, שאני הייתי לא היו אנשים בכלל, המוזאון היה שלנו, לעומת זאת לאחרים שאני מכיר היה עומס וצפיפות בגלל זה זה הכל עניין של טיימינג...

מה שכן אל תשכח איטליה זה לא ישראל, וכל כמה קילומטרים תוכל למצוא סוכנויות אפילו כאלה מעורבבות של כמה יצרניות, וככה תוכל לזכות לראות הרבה מאוד דגמים מרהיבים כולל בנטלי, אסטון וכו', אם כבר הזכרת מזראטי, בסוכנות תראה את הדגמים החדשים והמעניינים יותר מאשר במוזאון...

בקשר למלונות, שאנחנו היינו היינו במעין בתים שהבעלים הפך חלק ממנו להיות סוג של מלון, האווירה הופכת הרבה יותר נעימה ואתה גם זוכה לראות את האופי האיטלקי, אתה באזור מודנה ואנחנו לא הגענו למודנה, אבל תנסה אולי למצוא דברים בסגנון הזה...

בסופו של דבר כמו שאמרתי זו איטליה, וגם בלי המוזאונים אתה תזכה (שוב עניין של מזל) לראות הרבה מאוד פרארים ולמבורגינים ומזרטים, (מפורשים ימאס לך זה כבר לא עניין של מזל) יותר בערב, שיוצאים צעירים עשירים לבלות, בבוקר זה יותר מרצדסים ובמוו ובכלל לחוויה רצינית, מדינה מדהימה אל תבזבז אותה רק על מכוניות, תראה נופים, תראה את הערים, אנחנו הקדשנו יומיים שהיו רק למטרת מכוניות ובמהלך השבוע כמו שאמרתי, זוכים לראות גם סוכנויות ובכבישים :lol:

אגב חבר שהיה במילאנו אמר שיש איזה שכונה ממש עשירה, שאתה תראה שם יותר מכוניות על ממה שתראה במוזאונים, אם אתה רוצה אני אברר לך את השם למקרה שאתה מגיע למילאנו.

פורסם

תודה רבה על העזרה!

וכן, אנחנו מתכוונים להגיע גם למילאנו, אני ישמח אם תוכל להשיג לי את השם של המקום

שוב תודה רבה, עזרתם לי מאוד!

אוהד:-D

פורסם

יש בחניה ליד מוזיאון פרארי מקום שמשכיר פרארי\למבורגיני לנסיעות קצרות (עם אחראי מטעמם). מאוד נחמדים ולא מציקים כמו שאתה עשוי לחשוב (אתה מוזמן לקרוא כאן על החוויות שלי מהמקום). זה לא זול, אבל לא משהו שתשכח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כ-400 ש"ח ל20 דק' לא? לא רק שזה לא זול, זה אפילו יקר מדי לדעתי...

בקשר לאזור במילאנו, זה רחוב שנקרא Montenapoleone

פורסם

כ-400 ש"ח ל20 דק' לא? לא רק שזה לא זול, זה אפילו יקר מדי לדעתי...

שווה כל שקל. אל תשכח שלא מדובר בבוקסטר (או אפילו 911 טורבו), זו סקודריה וההזדמנות הריאלית היחידה שלך לנהוג באחת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...