Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני זקוק לייעוץ דחוף!.ברשותי כ-15000 ש"ח לרכישת רכב דיזל ושמעתי ממספר אנשים כי מרצדס 220 דיזל הינו רכב אמין וחסכוני בסולר ואם זאת החלקים שלו קצת יקרים

לאחר נפילה חזקה עם יונדאי בונטה מחפש רכב אמין לרכישה ועם זאת שלא ייקרע את הכיס באחזקה.

מבקש ייעוץ ברכישת הרכב הנ"ל

פורסם

קודם תבדוק את עברו של הרכב,

האם היה מונית בעברו,

אם חיובי, האם לרכב היה נהג יחיד או היו 2-3 נהגים שכירים כך שהרכב עבד 24 שעות?

קח בחשבון שמונית לשעבר מפחיתה מערך הרכב 33 אחוז, לא כולם ממהרים להפחית את זה.

פורסם

בוקר טוב! אכן הרכב היה מונית לשעבר עם נהג יחיד והמחיר הינו בסיר לשנה זו רק מה שמטריד אותי הוא עניין האחזקה השוטפת האם יקרה או לא נוראית כל כך ביחד לרכב אחר .הייתה לי סונטה וגם שם האחזקה לא זולה כל כך!

פורסם

אם הרכב טופל כמו שצריך ויש תיעוד, מדובר במכונית אמינה. הבעיה העיקרית היא בלאי טבעי (הרכב בן 14 כמעט), ולזה אתה צריך להיות מוכן. עד כמה שזכור לי מדובר ברכב נטול טורבו כך שיש דבר אחד פחות לדאוג לו. מדובר במכונית כבדה ועם הספק של 95 כ"ס ותיבה אוטומטית מדובר על מכונית עגלתית למדי.

פורסם

תודה רבה! השאלה אם עלות הטיפולים ברכב זה בסירה? או קורעת את הכיס ? ומה לגביי צריכת סולר? אמרו לי שהדגם הספציפי הזה נחשב כאמין מאוד ועלות תחזוקתו אינה בשמיים האם נכון?

פורסם

עלות הטיפולים בדגם הזה סבירה ויש גם הרבה חלקים תחליפיים באיכות גבוהה. הדגם אכן נחשב לאמין. כמו שאמרתי, קח בחשבון ביצועים חלשים, ותוצאה גרועה במבחני הריסוק.

• תוכן חדש...