Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי AUDI חדשה . אחרי 5700 ק"מ ראשונים היה חסר שמן והוספתי קילו של 20W 40 . לאחר מעשה הבנתי שזה שמן לא מתאים. האם צריך להחליף שמן מייד? או אפשר להמשיך עד לטיפול?

פורסם
מה זאת אומרת חסר שמן?

רכב חדש לא?

תיגש מהר מהר למוסך מורשה

האמת היא שלא זו הבעיה , בספר רכב כתוב במפורש שאחרי 5000 ק"מ ראשונים יהיה חסר שמן ואכן כך היה. הבעיה היא בסוג השמן שהוספתי.. כנראה. וזו השאלה שלי האם דחוף להחליף או אפשר "לסחוב" עד לטיפול הבא?

פורסם

איפה מצאת שמן בצמיגות הזאת כבר לא קיימים בשוק, אני ממליץ לך להחליף בהקדם האפשרי את השמן באיזה תקנים עומד השמן שהוספת?

פורסם

אני לא יכול להבין את האנשים, שקונים רכב חדש ויקר ומתחילים להוסיף שמן לא מתאים.

מה הבעיה לגשת למוסך של היבואן כדי שיוסיפו שמן מתאים\מקורי?

לרוב זה מתבצע ללא חיוב.

לא מערבבים שמנים בעלי צמיגויות שונות, חברות שונות - גש למוסך כדי שיחליפו את השמן.

האם הרכב שלך הוא עם טורבו? (זה מסביר את צריכת שמן בתחילת דרכו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במנוע חדש , יש המחמירים ומחליפים שמן מנוע אחרי הרצה של 1500 ק"מ הראשונים .

מאחר וערבבתה סוגי שמן בצמיגויות שונות , וכנראה של חברות שונות , רצוי להחליף את כל השמן :idea:

זה לא מחייב כניסה למוסך מורשה חברה - כל מוסך מורשה יכול לבצע את ההחלפה - זה לא נחשב טיפול שנתי .

לא חייבים גם להחליף את פילטר שמן המנוע .

( בכל הרכבים החדשים שלנו אני מבצע החלפת שמן מנוע אחרי 1500 ק"מ , ללא החלפת פילטר השמן , ומעולם לא נגרם נזק )

להקפיד על שמן מנוע סינטטי איכותי לפי הוראות היצרן , בצמיגות הנכונה ושל חברה טובה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה על התגובות, טעות שלי , השמן שהוספתי היה 10-40 ולא כפי שכתבתי בהודעה. לא שזה משנה את המצב . הבוקר הייתי במוסך היבואן ונאמר לי שאין צורך להחליף את השמן. וכן המנוע הוא טורבו. וגם... אני "את" ולא "אתה" (בטח עכשיו אתם מחייכים לעצמכם ואומרים : עכשיו הכל מובן. בכל מקרה המון תודה8)

פורסם
תודה על התגובות, טעות שלי , השמן שהוספתי היה 10-40 ולא כפי שכתבתי בהודעה. לא שזה משנה את המצב . הבוקר הייתי במוסך היבואן ונאמר לי שאין צורך להחליף את השמן. וכן המנוע הוא טורבו. וגם... אני "את" ולא "אתה" (בטח עכשיו אתם מחייכים לעצמכם ואומרים : עכשיו הכל מובן. בכל מקרה המון תודה8)

טוב ששאלת את השאלה - ואין קשר למי אתה/את .

עדיף לברר את הבעיות ולא לשלם אחר כך , שכר בושה :lol:

גם אני שואל ולומד בכייף - מכל מלמדי השכלתי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...