Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! חדש בפורום. זקוק לנסיונכם:

לבושתי ולחרפתי רכשתי רנו מגאן 2002, 1400. 187000 קמ.

מדי פעם- בעיקר בימים חמים מאוד, יש סתימות בגז במהלך נסיעה. המוט משתולל...

נאלץ להוריד הילוכים ,לפעמים עד כדי עצירה.

רק לפעמים זה עוזר שאני סוחט את הגז.

- הייתי במוסך, הוא אומר שהמשאבה בסדר. נתן לי חומר לשים בתא דלק נגד סתימות.

זה קצת עבר אבל חזר אחרי חודש. וכאמור- בעיקר ביום חם. (המנוע לא התחמם).

בלי קשר,

* חוצמזה, נדלקה לי נורה צהובה serv יחד עם נורה של כריות אויר. -דחוף?? מה זה אומר?

8)להרוג תורכי ולנוח, ואז להמשיך...

פורסם

שלום לאלמנה.

1. לגבי נורת ה-serv וכריות האויר,תנסה בדיקה פשוטה: מתחת למושבי הנהג והנוסע יש קונקטורים שקשורים למערכת הזו.תבדוק אותם.אם לאחר בדיקה זו זה מסתדר אתה יודע שזו הבעיה,במידה ולא גש לאבחון מקצועי.בכל מקרה תדאג שבעל מקצוע יטפל בזה(גם אם רק להחליף קונקטור)מפני שמשמעות הנורה היא שהכריות לא יפעלו במקרה תאונה!

2. תאור הבעיה של הסתימות לא כלכך ברורה.מה הכוונה למוט משתולל?האם מוט ההילוכים?ומה זה סתימות בגז-האם הכוונה למנוע רועד ונחנק?

זה אכן יכול להיות טינופת בצנרת הדלק או המיכל,בעיה בתפקוד מנוע צעדים או מחשב/חיישן כל שהוא,אולי בכלל בעיה במע' ההצתה(כויל,מאריכי הצתה,פלאגים),אולי פילטר אויר מלוכלך?האם זה קורה כשהמזגן פועל או בלי קשר?האם כאשר אתה עוצר המנוע חוזר לחיים ותוך כמה זמן?מתי הוחלף מסנן אויר?מסנן דלק?מצתים?האם הרכב מאבד נוזלים (מים,שמן)?

בקיצור-תנסה לתת תיאור קצת יותר מפורט/ממוקד ולבדוק היסטוריית טיפולים.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

למה בושה וחרפה? יש לי רכב זהה כשנה ואני רק נהנה ממנו.

בקשר לכריות אויר - נדלק ספונטנית? או שקיבלת מכה?

אם קיבלת מכה תתפלל שהמערכת לא הופעלה (הכריות עצמן לא חייבות לפרוק. קורה רק במכה מקדימה) ותתכונן לנזק של 3000 ש"ח ומעלה.

הבעיה במערכת הכריות היא שהכל חד פעמי. יש להחליף מחשב (או לנסות למחוק, אם אתה בוטח בשיטה ומכיר מקום טוב) ואלוהים יודע מה עוד (מותחנים?).

או שאתה יכול לעשות מה שאני עשיתי - להשלים עם זה שאין לך כריות אויר באוטו ולנסוע בזהירות יתרה. זה לא משפיע בטסט.

בקשר לבעיות הגז - גש למכון הזרקה. יש כ"כ הרבה פרמטרים שיכולים להשפיע על זה שבמוסך הממוצע (בלי להכליל) בד"כ לא חושבים על זה (חורים בפליטה, חורים ביניקה, חיישנים מלוכלכים, מנוע צעדים, מצערת צנרת סתומה ועוד ועוד).

בהצלחה.

רנו מגאן 2002, 1.4L V16 ידני.

פורסם
שלום לכולם! חדש בפורום.

משתולל...

-דחוף??

ברוך הבא אל הפורום.

אנא קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני.

הפעם לא ננעל.

תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

א. תודה למשיבים.

ב. לגבי הסתימה: מוט ההילוכים הוא זה שמשתולל. אין קשר למזגן- זה קורה גם כשהוא כבוי.

לגבי טיפולים- עשיתי טיימינג+מותחנים+ משאבת מים לפני חודש(אני יודע שזה לא קשור.)

מכל מה שנאמר, האם כדאי בתור התחלה להגיע למוסך החברה ולבדוק את המחשב או שעדיף לשמור את זה לסוף

-ולבדוק קודם מסננים וכו'? יש לציין כי הרכב לא מאבד נוזלים כלל. ולא מתחמם.

תודה ושבוע טוב

8)להרוג תורכי ולנוח, ואז להמשיך...

פורסם

ראשית, המותחנים שהתכוונתי - מותחני חגורות בטיחות. לא מותחני טיימינג.

מוט הילוכים משתולל - ברכבים האלה יש תנועה של המוט כשאתה נותן גז. ככה הם בנויים. זה נורמלי.

אם אתה לא בטוח בקש שיבדקו לך תושבות גיר. ברכב הזה ישנן 2 תושבות משותפות עם המנוע, ואחת בנפרד שנמצאת בחלק האחורי התחתון של הגיר (נקראת "תושבת משקפיים" לפעמים. תראה את צורתה תבין). עד כמה שאני מכיר המשקפיים האלה הם מחלה במגאן. החלפתה לא יקרה במיוחד.

בכל מקרה זה לא אמור להיות קשור לבעיות סחיבה.

לדעתי גש קודם למכון שמתמתחה במערכות הזרקת דלק. מהניסיון שלי עם היבואן קרסו הם יתחילו להחליף לך חלקים על בליינד. כואב בכיס, ולא תמיד מועיל.

רנו מגאן 2002, 1.4L V16 ידני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...