Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קודם כל רציתי להגיד בשמחה שלאחר התייעצות כאן בפורום לגבי B4 או לאנסר, בעזרת התוגבות שלכם הגענו בשעה טובה להחלטה, ובלי נדר כנראה שיום ראשון אנחנו מביאים B4 לבנה 2.0 ואני נורא שמח על זה :lol:

ועכשיו הגיע הזמן להחליף גם את הפונטו שלי ושל אחי, אחרי חיפוש ביד 2 הגענו למגאן 2004 1.6 שהייתה נראית כאופציה האופטימלית, אך חיפוש בפורום הראה לי שיש איתה בעיות גיר וכו'...

אז בדקתי קצת לראות מה הומלץ פה לאנשים אבל לא באמת מצאתי משהו שמתאים לי :-(

דיברתי עם חבר שבבעלותו מגאן 2007 והוא אמר שאצלו עדיין לא הייתה בעייה עם הגיר (והאוטו אצלם מ2007) היה איזשהו הבדל בין הדגמים של 2004-2007? הם שינו את הגיר? והמצב כזה נורא במגאן 2004, יחסית לשאר דגמי ה2004 במחיר שהיא מוצעת בו היא נראית הרבה יותר חדשה מהמתחרות, בנוסף ראינו גם C5 2004 הבעיה שהיא הייתה מליסינג אבל אולי אפשר לחפש יותר טוב אם תגידו שזה שווה את זה...

בכ"מ מה אתם אומרים? אוטו שנת 2004-05 בתקציב של המגאן, אנחנו לא רוצים להשתדרג לעוד פונטו, ואני לא ממש אוהב את הפנדה, אני אגיד לכם את האמת אני ממש רוצה מגאן אבל אני מפחד להכנס איתה לבעיות :|

פורסם

המגאן היא מכונית טובה מאוד - נוחה, בטיחותית ולטעמי נראית מצוין. התיבה האוטומטית אכן זכתה ל"שבחים" בנוגע לאמינות,

אבל מניסיוני במשך חמש שנים עם הדגם הזה (שעדיין נמצא במשפחה), אין תקלות. בכלל. בסך הכל, למחיר וליכולת של המגאן,

זו קנייה מצוינת.

• תוכן חדש...