Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה היה כמעט 130 בימים שאלפא 33 1.7 אינג'קטור עלתה משהוא כמו 50 אלף שקל.

אני הכרתי (לא באופן אישי) שני אנשים שהיו להם רכבים כאלה. הבן של עזר ויצמן ובן של קבלן ברנוביץ'.

שניהם נהרגו שתאונות דרכים דומני.

זה היה רכב מטורף שגבה הרבה מאוד קורבנות כי כמו הפורשה של אותם ימים ושאר מכוניות חזקות לא היה בטיחוטי ולא היה סולח על טעויות.

אני לא חושב שיש מקום לנוסטלגיות מיותרות על כלי הזה.

הבן של עזר ויצמן נהג בדלתא HF טורבו, לא רכב מטורף ולא נעליים, הבן היה ידוע כנהג משתולל שעשה שטויות באופן כללי והתאונה אם אני זוכר הייתה בכביש החוף בישורת בשעה שלא היו כמעט כלי רכב על הכביש, התוצאה הקשה הייתה שילוב של מהירות גבוהה מאוד ופגיעה חזיתית בבטונדה שהייתה בצד הכביש,הרכב דרך אגב התפרק לגורמים.

נא לא לייחס לרכב הספציפי כוחות נסתרים שאין לו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אכן דילמה קשה באיזה רכב לבחור.

תשפטו לבד:

47760446.th.jpg

69716249.th.jpg

50045878.th.jpg

צולם בהרצליה לפני שבועיים,

קרדיט לדרור על התמונות שצילמה.

רנו קליאו RSI 95

פורסם

ברכות לאינטגרלה למרות שמבחן אמיתי הוא בינה לבין ה-Audi Quattro והנינג'ות המוקדמות מיפן (איבו 1, GT).

בר תמונות מעולות, :wink:

ד"ש לאבא.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אכן בחירה ראוייה. האינטגרלה משתמשת במנוע שהוא המנוע של כל הזמנים - מנוע הטווין-קאם של למפרדי שנולד בסוף שנות החמישים של המאה הקודמת!

1175.jpg

:turn-l:
פורסם

אכן למנוע היה חלק גדול בהצלחה של האינטגרלה, המנוע אומנם הופיע לראשונה בספידר 124 ,אך שימש במגוון מכוניות החל מ-124 דרך125 ו 132 ארגנטה ,לאנציה בטא, דלתא ,תמה, ועד הפיאט קופה.

למפארדי המתכנן היה מהנדס בפאררי שנחטף לפיאט בימים שפאררי עדין היתה עצמאית ולא בשליטת פיאט.

פיאט גם תכננה לשתול את המכלולים המכניים של האינטגרלה לתוך פונטו (פונטוגרלה) ואף נבנה אב טיפוס אך בסופו של דבר,לא הגיע לידי יצור.

גילוי נאות האדומה בתמונות שייכת לי.

פורסם

האבא והבן באותו שרשור, ממש מפגש משפחתי עשיתם :wink:

האינטגרלה יפהיפיה!

הנה כמה שצילמתי בביקור באיטליה לפני כשנה.

gqmozu0qz2tg.jpg

hmdgn2tv2zxq.jpg

dh0gqzrkzzyr.jpg

my2hvkzzgd1e.jpg

t2on3zi4mikd.jpg

פורסם

זו הכנף המקורית שמתכווננת ל3 מצבים שונים, ז"א זוויות שונות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...