Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ ברכישת רכב עד 95000K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?:שלום רב,

 

1.אני רוצה לקנות אוטו גיר הילוכים אוטומטי שהוא גם חסכוני, אבל שיהיה בו מספיק מקום לשים בו עגלת תינוק כי אני קונה את האוטו לפחות ל5 שנים ויכול להיות שבהמשך יהיו שינויים בחיי הפרטיים.התקציב שלי הוא עד 95000k. חשבתי על סוזוקי ספלאש שמחירו הוא כאמור 93000כולל אגרת רישוי. ממה שהיסתכלת י, יוצא שכל שאר המכוניות האוטומטיות בקטגוריה הזאת(יונדאי I20,שברולט אוואו) עוברות את ה1000K?

עד כמה ניתן יהיה לשים עגלת תינוק ביונדאי I20 שהיא יותר זולה?

2. חשוב לי גם שהמנוע של האוטו יהיה מספיק חזק בשביל שאני אוכל לבצע את הנסיעה היומית שלי מנתניה לתל אביב וחזור.

 

 

 

הייתי הולך על הספלאש,העניין הוא שהסוכן של סוזוקי בנתניה נראה לי כבנאדם קשה מדי,ואני לא רוצה לקחת את האוטו מהסוכנות בתל אביב.

 

3. עניין הביטוח: אני בן 26 ולא נהגתי במשך 7 השנים האחרונות, ולכן יוצא שהביטוח יהיה מאוד יקר!!! בחברת שרביט הציעו לי ביטוח מקיף ב 4144 וביטוח חובה 1626 , האים ניתן להשיג משהו זול משמעותית מזה?

 

 

בתודה מראש,

 

ירון

×
×
  • תוכן חדש...