Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשות השידור מציגה: יש לכם טלוויזיה ישנה (מסוג CRT) המציגה תמונה בפורמט 4:3? תוכלו לראות את המונדיאל כאשר 25% מהתמונה לא תוצג כלל ועם שוליים שחורים בצדדים. רשות השידור בתגובה: "אין לנו את הטכנולוגיה הנדרשת" (!)

הקישור:

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,797,209,50359,.aspx

המסקנה?

לסגור את ערוץ 1 ו- 33 וכמו כן את כל תחנות הרדיו של קול ישראל, לקראת סגירת רשות השידור באופן מלא. חוצפה.

פורסם

איזו טכנולוגיה בדיוק מונעת את זה? האפשרות היחידה להתגבר על זה, לפי מה שאני יודע וההגיון הבריא, הוא לראות בletterbox, כלומר תמונה מוקטנת עם איזורים שחורים למעלה ולמטה. עדיף כבר חיתוך של הצדדים. תמיד יהיה מי שיתלונן, השידורים הרי מצולמים בHD, אתם רוצים שיורידו איכות בשביל מי שיש לו טלוויזיות ישנות? זה לא הגיוני בעליל (חזרה לימי ה"מחיקון"), במיוחד כשטלוויזית LCD תומכת HD עולה 2000 שקל או פחות. בקושי פריט מותרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בדיוק ההפך: ערוץ 1 מיטיב דווקא עם אלה שיש להם מסך 4:3,

ודופק את אלה שיש להם מסך חדש ללא חיבור ל"הוט" או "יס".

כשהמקור הוא 16:9, כדי "להעביר" אותו ל-4:3 יש שתי אפשרויות:

לחתוך את התמונה בצדדים, או להשאיר אותה כמו שהיא ולהוסיף פסים שחורים למעלה ולמטה.

סביר להניח שפסים שחורים יגרמו ליותר תלונות (הלו! זה קטן, אני לא רואה!),

ולכן בחרו באופציה השנייה - קיצוץ.

אם היו מעבירים את התמונה כפי שהיא, התמונה הייתה מעוותת לגובה (שחקנים רזים מדי, כדורגל שנראה כמו בננה).

מה לעשות, העולם כולו עובר (או עבר כבר, בעצם) למסכים ביחס של 16:9,

ובתחילת המאה ה-20 היו כל מיני תלונות של עגלונים על איבוד פרנסה.

מי שנדפק הוא מי שיש לו מסך 16:9 בלי חיבור ל"הוט" או "יס" -

במקרה הזה, הוא מקבל תמונה מקוצצת, שמתיחתה תיצור שחקנים שמנים וכדורגל מוארך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רשות השידור מציגה: יש לכם טלוויזיה ישנה (מסוג CRT) המציגה תמונה בפורמט 4:3? תוכלו לראות את המונדיאל כאשר 25% מהתמונה לא תוצג כלל ועם שוליים שחורים בצדדים. רשות השידור בתגובה: "אין לנו את הטכנולוגיה הנדרשת" (!)

הקישור:

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,797,209,50359,.aspx

המסקנה?

לסגור את ערוץ 1 ו- 33 וכמו כן את כל תחנות הרדיו של קול ישראל, לקראת סגירת רשות השידור באופן מלא. חוצפה.

הכתבה מאוד מבולבלת ורואים שהכותב לא מתמצא במינוחים הטכניים לכן קשה קצת להבין בדיוק מי נופל בין הכסאות.

אם הכוונה היא לומר שרשות השידור עוברת לשדר בפורמט 16:9 אז מגיע להם שאפו כי ערוץ 2 ו10 עדיין לא הגיעו לשם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שהיה שבוע שעבר את האירוויזיון, גם אני בהתחלה ראיתי שתמונה לא במיטבה ואח"כ ראיתי שרשום למעלה ליד סימן רשות השידור HD

יש לציין שכמובן יש לי טלויזיית CRT.

פורסם

stio תסלח לי אבל אני לא מבין על מה אתה מתלונן

זה מצויין. רוב הטלוויזיות הם כבר בפורמט רחב, וסתם ראינו תמונות מעוותות עד עכשיו בשביל כמה טלוויזיות ענתיקות. סוף סוף עושים את המעבר.

גם ראיתי את מה שכתבת לא מזמן על זה שבcrt רואים יותר טוב מlcd, אז אני אומר - חרטא

היתה לי crt בגודל 21 של פיליפס או פנסוניק או משהו כזה ועכשיו יש לי lcd 32 ברזולוציה HD ready של sharp - ובsharp רואים הרבה יותר יפה,

בתוכניות שמשודרות במסך רחב ויחיסית באיכות נורמלית, רואים ממש יפה, ממש כל שערה וכל נקודה היא ברורה ויפה

בטלוויזיה הישנה היו רואים "חלק", בלי פרטים כאלה.

אני דרך אגב כיוונתי את הטלווזיה לפי התמונות בדיקה האלה של yes והשקעתי זמן לכוון אותה כמו שצריך, ככה שהצבעים הם בול כמו שצריך. בLCD גם חשוב מאוד להוריד את הsharpness שנראה מעולה על סרטי אנימציה אבל הורס בכל השאר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

קצת שתקתי למרות שאני עוקב אחרי השרשור מאז נפתח אבל לאור מה שנרשם אני אומר את דעתי,

לגבי מי שרשם שראה את האירוויזיון בHD על CRT - אלא אם כן יש לך ממיר HD וצפית בערוץ 1 המיוחד ששידר בHD אז לא ראית בHD, גם אם כן היית שם והשתמשת בטלויזיית CRT - אז כנראה שלא ראית בHD.

להורים שלי יש טלויזיה מהסדרה היקרה ביותר של סמסונג בסלון (FHD) שקיבלו ממני במתנה, צפיתי איתם בקדם אירוויזיון ובגמר עצמו בערוץ הHD המיוחד שנפתח ונהניתי פצצות, מהתמונה , השירים היו ככה ככה ..

למי שלא חושב שיש הבדל בין HD לסטנדרט - מוזמן אלי הביתה (קפה עליי) ואדגים לו איך שני שידורים זהים (למשל EUROSPORT) נראים בסטנדרט ובHD - ההבדל הוא שמיים וארץ ובישראל זה רק 720P , בארה"ב מדובר כבר על FULL HD ברמת ה1080P והתמונה מטורפת, גם עם מה שיש כרגע בHD בישראל אני מרוצה טילים.

בהקשר לידיעה עצמה - אני שמח שערוץ 1 שהוא ממלכתי ומקבל מרובו הגדול של העם בעל הטלוויזיות כסף בדמות האגרה, ישקיע ויעלה את רמת שידוריו לHD ולפורמט רחב, אני יודע שמה שארשום פה עכשיו ייתפס כמתריס או כחסר התחשבות, אבל לצערי כך העולם נוהג היום: אין סיבה לשדר בצורה מיושנה כי ישנם אנשים עם טלוויזיות CRT בסלון, עם כל הכבוד כמעט ברוב הבתים עם טלויזיה היום שאני מכיר (וזה הרבה, כולל סטודנטים חסרי כסף וכולל אנשים מבוגרים מההורים שלי) יש מסך LCD בפורמט רחב ובעל יכולות הצגת תמונה ברמת הHD READY לפחות.

לאור העובדה שאנשים קונים היום 3 לבן + 2 חלב + 1 טונה + לחם חי ומסך LCD במגה (ועל איכות המסכים הללו לא נתווכח כרגע או נדון בזה - בשרשור אחר - בכייף), מצדיקה לדעתי את המעבר לשידורים חדשניים ואיכותיים יותר לכלל האוכלוסיה.

אגב, עד שנתתי להורים שלי את המסך שלי והעברתי אותם לHD היה להם ממיר ישן יותר של YES (השמן הבסיסי ההוא), וגם במסך הLCD הקודם שלהם (HDR) שידורים שהועברו בHD כמו ליגת האלופות וכאלה היו חתוכים, מי שצפה בגמר ליגת האלופות בספורט 5 HD ומי שראה אותו בערוץ הציבורי (לא זוכר אם זה היה 10 או 2) - ראה תמונה אחרת גמרי, גם בערוץ הציבורי חתכו את התמונה ואז אף אחד בכלל לא דיבר על זה או היזכיר את זה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא טענתי שראיתי HD ,כי היתי מחובר עם ממיר דיגיטלי אבל עם טלויזיה ישנה.

טענתי שהם רשמו בפינה למעלה סימן שהם משדרים ב HD.

פורסם

אני הבנתי אחרת , מתנצל ..

אני הבנתי שסמל הHD היה רק בערוץ המיוחד, כנראה שלא ..:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

למי שלא חושב שיש הבדל בין HD לסטנדרט

הבדל של שמיים וארץ. ברמת הפרדה ההבדל פשוט מדהים, אפשר לספור את השערות ונקבוביות עור. אחרי זה קשה לחזור לשידורים הרגילים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...